Középiskolai felvételi (beszélgetés)
Ugye ez a győri cím?
Felvételi Központ
Pf. 694.
9001
gyanítom nem bírják leigazolni ezt a mennyiséget ilyen rövid idő alatt.. ezért is lenne jó ha online mehetne minden, olcsóbb, gyorsabb, kevesebb papír
ha feladtad, akkor nincs gond, ott az igazolás hogy a posta átvette
Köszi! Akkor valószínűleg Cskatacsnak van igaza, és csak késik az visszaigazolás.
Én is hétfőn postáztam, de vidékről. A budapestiek nekem is mind rendben megérkeztek, csak ez az egy nem.
Sziasztok!
Egy olyan technikai kérdésem lenne, hogy aki szintén ajánlottan postázott Győrbe, annak kézbesítve is lett azóta a levele?
A posta.hu-n követem nyomon a küldeményeket, és mindegyik 2 napon belül megérkezett az iskolákba, kivéve a győrit. Annak 10-e óta az a státusza, hogy küldeményátvétel folyamatban. Tudom, hogy postafiók, de tapasztalt valaki hasonlót?
Előre is köszi!
Tavaly nyolcadikos lányomnak elég határozott elképzelése volt.
Nyelvet szeretne tanulni, az angol mellett/után olaszt. Az iskola legyen régi, lehetőleg több mint 100 éves épület. Max. 45 percet kelljen utaznia. :)
Mivel a képességei és a földrajzi hely alapján a Szt. László és a Kölcsey jött szóba elsősorban, ezek voltak a listája élén. Felvették a Lászlóba, szeptember óta boldog lászlós diák. Illetve most a digitális oktatás miatt nem boldog, de reméljük előbb-utóbb visszamehetnek a suliba.
Persze azt nem tudhattuk, hogy jó közösségbe kerül-e meg a tanárokról sem igazán lehetett tudni előre, hogy milyenek, de lányomnak eddig ezekkel szerencséje van.
Kivéve, ha ők sose olvasnak ilyesmit. :)
Meg lásd amit nemrég írtam a szentangélás szóbeliről, ahol nem hitték el a felvételiző gyereknek, hogy ő márpedig a Háború és békét olvassa épp. Nonkonformnak lenni nem mindenütt jópont.
Ha most olvasta a Gólyakalifát, akkor Tábory Elemér? Elég érdekes figura, és biztos vagyok benne, hogy mély nyomot hagyna a bizottságban...
Vagy ha ilyen pszichológiai beállítottságú, akkor ha esetleg olvasta a "Virágot Algernonnak"-ot, akkor Charlie Gordon?
Nem gondoltam volna hogy ez lesz a legnehezebb falat :D
De szerencsére a többi témakör tételeit már papírra vetettük, azokkal gyorsan haladt. Még az idegn nyelveket is pikk-pakk kidolgozta, ezen meg itt görcsöl, hát nem hiszem el :D
Köszi a tippeket.
Valami magyar? MÉg ha nem is magas irodalom, hanem viszonylag modern?
Böszörményi Gyula Zsófija?
Esetleg Kartal a trilógiából?
Szuper ! Köszi!
Hát, most a gólyakalifát olvasta legutóbb, de ilyen téren elég furcsa beállítottságú, mert leginkább pszicholgiai könyveket búj a másik véglet meg a lovas könyvek, és egyikben sincs kifejezetten irodalmi alak, úgyhogy a kötelező olvasmányokból próbáltam mazsolázni neki de hát az meg nem kedvenc :D Feldobom neki a javaslatokat, hátha valamelyikre rábólint :D
További ajánlott fórumok:
- Középiskolai felvételi matematikából 2010-ben
- Óvódák, bölcsődék, általános iskolák, középiskolák, bárhol a világon
- TB ügyintéző tanfolyamra jelentkeztem. Van valakinek információja, mire lehet számítani felvételinél?
- Mikor lesz fent a neten a középiskolák végleges felvételi sorrendje?
- 2011 középiskolai felvételi
- Hol lehet megnézni a tavalyi középiskolai felvételi ponthatárokat?