Főoldal » Receptek » Saláták, öntetek receptjei » Kovászolt káposzta, karfiol. recept

Kovászolt káposzta, karfiol. recept

Elkészítési idő 20 perc

A Kovászolt káposzta, karfiol. hozzávalói:
1 kg fejes káposzta/új/
1/2 kg karfiol
4-5 kicsi uborka
só /tengeri/ víz barna kenyér
1 csokor kapor
5 literes befőttes üveg


A Kovászolt káposzta, karfiol. elkészítési módja:
Megmossuk a hozzávalókat,A karfiolt egyforma darabokra szedjük. A káposztát négyrészre vágjuk, majd, 1 centis szeletekre az uborkát bevagdossuk. Az üveg aljára kapor, majd a többi finomság szép sorjába tetejére kapor.A sót /tengeri/melegvízbe oldjuk fel öntsük a befőttes üvegbe, majd a gézbe tekert barnakenyeret tegyük rá.Fóliával takarjuk le az üveget, napon 5-6 napig érleljuk.

Nagyon finom nyári csemege husok mellé.


Kategória: Saláták, öntetek receptjei


A kovászolt káposzta, karfiol. elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook