Kötözködés (beszélgetés)
Puszi!!
Átadjuk a fórumszobát másoknak!! :))))
Pedig a gyümifa a z jó. Én most bokrosítani fogok. Málna, áfonya, fekete ribizli már van. Lesz egres, ribizli, meg mittudomén. :))
Meg itt körülöttünk van rengeteg szeder, meg csipkebigyó, meg kökény.....rececece.
jaj igazi tél,imádom!
Én gyümi fákat akarok ültetni,van telkem,de beni nem igazán díjazza,mert kicsit lapos és szerinte egy nagyobb vizesség kiviszi a fákat,meg be is kellene keríteni,a family utcájában van.
Ezüstfenyő.
Jövőre megint ültetek, mert még 5-6 évre való van. NNa, meg egy egész fenyves, de ahhoz az Empire State Building kéne, mert ide nem fér be! :))
mi bárminek örülünk!!:DDD
És neked?
Igen, kérek, meg juharfákat. Tegnap átvariáltam, eladtam mindent ami nem kellett! Hogy néz ki télen a pálmafa!!!
Neked mit küldjek?
Encsy? Nektek? Farmra kívánság?
Én is lassan húzok,mert sok mindent kellene csinálnom.
Nekünk már meg van a fa is!
:)
Aha,én nem vettem,pedig tetszett...tavaly ugyanez volt csak hópihés-kék-fehér-,aztán a fiúk kicsúfságoltak,hogy még az is karácsonyi. :(
...gondoltam ezzel a renissel megint kiborítom a bilit. ;DD
Apropó..kérsz még a farmra renit?láttam már behavaztál..én még várok kicsit,hátha nem olvadnak el addig a hóembereim a kamrában. ;))
Ja és nem hajlandó kitörölni magának,mert az fújj!De olyan bájosan mondja:anya légyszíves!
Pedig máshol elrendezi ám magát!
Én olyan 165,akkor nem vagy sokkal magasabb pedig én úgy láttam:DD
Ilyenkor mindent,énekel és elismétli ami a az oviban történ,de most is ott ül még,csak most átment hisztibe,mert egy új karácsonyi dalocska nem jut eszébe,én meg azt pont nem ismerem.
Későn kezdett beszélni,de azóta be nem áll a kis csőre!:DD
168
De drága...mit beszélget? :))
A Hány cm vagy?
A kis baglyom felébredt,most ül a wc-n és társalog magával:DD