Kötözködés (beszélgetés)
de biz Isten!!!
ismeretlen ismerosok :DDDDD
jaj Doxi, most engem is bömbiztetté:)))
Csutak, ne szomorkodj,mi már évek óta semmit nem veszünk apával egymásnak, mindig veszünk együtt valami apróságot, leginkább a lakásba.
A nagyfiúnak meg csinálj fincsi kajákat, adjál neki sok puszit, aztán fel a fejjel, lesz ez még jobb is , legalább is reméljük.
Egyébként, megjegyzem ez a virtuális ajándékozás, nekem sokkal izgalmasabb volt, mint eddig bármi. Furcsa érzés a kezedben tartani valamit, amiről tudod,hogy a másik - akit nem is ismersz- hatalmas szeretettel készitette neked. Szerintem kötelezővé kéne tenni ezt mindenhol....
meg 4 perc,es rohanok haza a pici fiamhoz(12 eves ):D
es feldiszitjuk a fat...de jooooo lesz ...
Megyek sütni, mert a délutánt is anyámnál töltöttem....már nagyon ki vagyok idegileg és ma sajnos el is szakadt a cérna.....beolvastam neki!
Sajnálom, nem bírtam tovább! :((((
Csutka én már teljesen összeizgultam magam, hogy nem ér oda az ajándékom. Mondtam is ma a Józsinak, hogy én megcsinálom még egyszer és személyesen viszem el, ha eltüntették a postán!
De örülök, hogy megkaptad. Ha akarod én fölteszem róla a képeket, mert lefényképeztem.
huuu, de erzelmesek vagyunk ma, mind!!
de en mindig azt mondom, nem csak karacsonykor kell szeretni egymast, es orulni egymasnak, hanem egesz evben karacsony kell hoyg legyen,es en mindennap annyira szeretlek titeket, mint most is.
de mar telleg eleg, me megint boogni kell..
doxiiii, gyonyoruuut csinyata nekem!!!holnap birom berakni csak,de az lesz az elso!!
Nem is tudom, mit mondjak...mondani nem is tudok semmit, mert záporoznak a könnyeim és nem si igen látom a betűket.
Amikor ez a fórum elindult, még csak azért tetszett,mert volt itt pár ugyanolyan hüle csaj, mint én és nagyon jól éreztem magam és életemben annyit nem röhögtem, mint akkor. Aztán egyre fontosabb lett, egyre többet gondoltam rátok, egyre többet beszéltem rőlatok itthon is és egyre jobban a családunk részévé váltatok.
Aztán egyre jobban megismertük egymást és már nem csak a hülyéskedés volt a fontos, hanem a gondokat, problémákat elmondani....a lelkünket kibeszélni. Mert itt mindenki vigaszt kapott, tanácsokat, segítséget. És ez még, ha csak virtuálisan zajlott is, de olyan volt, mint egy ölelés, egy kézfogás, egy érintés....és gyógyított, megkönnyebültté tett.
Azóta már rengeteg mindent tudunk egymásról, egymás szeretteiről...az életünkről.
Köszönöm nektek, hogy vagytok!!!
Mindenkinek azt kívánom erre a karácsonyra, hogy legyen arra ideje, hogy egy kicsit ellazuljon és azzal a pár emberrel tölthesse el szeretetben ezt a pár órát, vagy napot, akik a legfontosabbak a számára...és acsillagszórók fényénél, egy pillanatra gondoljunk egymásra is , a sok boszira, aki ezt a csodát itt megalkotta!!
Szeretlek titeket!!!!
hat igen, mar engem se izgat annyira, csak azeee...tudod man...
no, mind 1, legalabb egeszseg legyen, aztan lesz minden szepen sorban..
hat de, ugy bant, hogy meg nem kaptad meg...
de igazad van, majd csak maaar, odaer...
a pipamocsokra most nagyszuksegem lenne, van mit kezelni rajtam :)
hat en meg itt uloka melon, fajjo szivvel, hogy egy vasam se...
gyereknek se ajandek semmi...
majd tan a ket unnep kozott kapunk lovet, nemtudom...de akkor mar keso,marmint akkor is kell, de mit mondjak, hogy semmi nincs vasarolva otthonra..
jo erzes,gondolhatjatok,es akkor minek oruljek??
kaja van, mert arra mar regen gondoltam elore, gyerekkel megbeszeltem, kesik az ajandek, megerti,nem kicsi mar, csak megszakad a szivem kozben...de az mar megszokott dolog:D
szoval en holnap is itt ulok, bamulom majd a forumot, hatha beneztek,es hatha megiszunk egy vorosbort egyutt:DDD
mittudom en,mi bajaom, elvagyok, szomorkasan, banatosan, fazosan, de abba hagyom, nem rontom a kedveteket..
holnap en is keszitem a kajakat, ne karacsony napjan tancoljak a konyhaban egesz nap...
a gyerek ma jon haza, es feldiszitjuk a fat,legalabb az legyen :DDDD
csillagport szorok nektek,
utatokat az ekesitse,
asztalotokat diszitse,
a szeretet oleljen korul benneteket,
es erezzetek a szivetekben,
azt ami annyira meleg,csodas
es ott van bennetek,
a hatartalan szeretet
Sziasztok!
Csutka!
Ne ríj (bundás),kikezellek pipamocsokkal:D:D
Majd ide ér;)Tudod jobb később;)
Én is csak jókat,szépeket tudok írni.Tényleg jó,hogy van egy kis csapat, ahol mindennap elmondhatjuk a bajunkat, vagy épp megoszthatjuk az örömünket;)
Mi idén a gyerekekre korlátoztuk a karácsonyt. Nem vettünk egymásnak semmit apával;)Már nem is tudnák mit venni a másiknak;)Ami kell azt úgy is megvesszük év közben;)
Idén közös ajándék lesz(ami egy kicsit , az enyém;);)), végre valahára megcsináltatjuk az emeleti futó folyosóra a gardróbót;)!!!Apának a legnagyobb öröme,hogy elkészültek az afrikai trófeái;)(ha valakit érdekel majd rakok képeket...)
MEgyek mert ma még elmegyek rendbe rakatni a kezem, és manóért is mennem kell az oviba;)
sziasztok érzelmes, szerelmetes boszikáim, tényleg mindannyian azt hiszem csak kaptunk ettől a fórumtól, ami azért érdekes, hogy anno pont azért csináltuk, hogy egy undok, kötözködős valaki itt élje ki magát, ne más embereken gunyolódjon. Ő talán egyszer irt ide, de mi itt maradtunk. Sokan jöttek mentek már, van aki hamar lemorzsolódott, aztán van aki azóta is itt van. Ez tényleg, nagyon jó dolog és kivétel nélkül mindenkit nagyon szeretek.
Csutka, annyit azért elárulok, hogy Doxi jobban izgult, hogy mit szólsz az ajihoz, mint bárki és nagyon félt,hogy nem kapod meg időben, de szerencsére odaért.
Akkor már csak Mimmoka ajitlan, de hátha megkapta vagy holnap megkapja, aztán csinálok egy szép összképet.
Én is ezerrel sütök, karácsonyi linzer, gyerekek által formázva, zserbó kész, tiramisu holnap.
Minden megvéve, rakat piz elköltve, drukkoljatok nekem,hogy végre nyugodjanak le körülöttem a dolgok és tényleg békés, boldog karácsonyom legyen, és ezt kivánom nektek is, igazán, szivemből.
necsinnnnaddd ezt, me majnem megbooogette te!!!
mi olyanok vagyunk ,mint egy kis csalad, en is nagyon orulok, hoyg annno, Ancsival "osszefutottunk" egy masik forumon,es mar ott hulyeskedtunk,es ki is utaltak minket onnan:D,es Ancsi athivott ide, hoygitt aztan lehet huyleskedni...
es azota vagyok en si itt, naponta....
es hianyoztok, es varom,hoyg ki mikor lep be,es otthon is emlegetve vagytok,es nem is tudom mi is lenne velem, nelkuletek.
nem is az a fontos,ki mit kap, hanem az,hogy itt avgyunk egymasnak, tartjuk egymasban alelket, es sokszor van ilyen, es szuksegunk van egymasra,es Isten eltessen benunnket, eroben egeszsegben!!
Boldog Karacsonyt, ha mar a tobbiekkel esetleg nem talalkoznek, es ha visszaolvasnak, puszi nektek lanyok, kulon kulon,es egyutt is olellek benneteket, es szeretlek titeket!
Én ezt már egy ideje le akartam írni, de valahogy mindig elmaradt. Szóval annyira örülök ennek az ajándékozósdinak, hogy azt el sem tudom mondani. Olyan jó érzés volt kitalálni, megcsinálni az ajándékot, aztán becsomizni és izgulni, hogy a címzett mikor kapja meg...és azt sosem felejtem el, amikor itt olvastam, hogy Doxi csomit kapott....anyám! majd kiugrott a szívem a helyéről...és azt a boldogságoz, hogy tetszik nki!...majd várni a postás, hogy mikor érkezik az én csomim, és kitől...és megkapni, kibontani, kézbe venni egytől-egyig, megszeretgetni...fantasztikus. Olyan jó hogy Doxi anno meghívott ide és hogy befogadtatok! Nagyon szépen köszönöm mindannyitoknak!!!!
és most megyek kv-t főzni