Kötözködés (beszélgetés)
Jobban, bár még fáj a hasa. Végül is úgy néz ki, hogy vastagbélgyulladás, de a dokik csak vállat vonogatnak és küldözgetik ide-oda....Ma kértünk időpontot gastroenterológiára, kapott is, február 10-re. Ezt az egészségügyi rendszert, komolyan!!!
Nincs egy határozott normális orvos, aki legalább annyit tudna, hogy hová küldje a beteget, még ha a betegséget nem is tudja megállapítani!!
Kiköpött....
most olvasom a történéseket...ez ma egy nagyon negatív nap.
Csajszy! Nagyon szorítok és ezer gyógyító varázslat megy neked!!! Gyógyulj meg drága!!!
Csajok mi történik mi van az év kezdettel ez nem olyan amilyet szilveszterkor kigondoltam a koccintásnál:-((((
nem,nem és nem, azt akarom, hogy husssss el ezek a sz@r dolgok!!!!!
Csajszy gondolunk rád!
Csak ne aggodj,mert akkor nehezebben gyógyuljsz!Van segítséged a gyerekekkel?
Sziasztok!
Te kis vénasszony!Majd ha fiad osztálytársai csokolommal köszönnek ☺☺
Olvastalak, nagyon drukkolok érted, a sötét gondolatokat meg zavard el a fejedből, a gyerekeknek szükségük van rád.......
Vigyázz magadra és gyógyuljjjjjjjjjjjjj
álomodhatsz, egy fenyő☺
öreg? te Zancsi! megy a nyakon!
nem voltam itt mostanában, és nem is leszek, még a hoxán sem, mindent leírtam most a naplómba
puszi nektek!!!!!!!!
Igaz, kicsit odébb vagytok, de megyeeeek!! Imádom a babákat!
És igen...azzal együtt babaillat!!
Hóha!!
Figyi, figyi!! Ezt el kell mondjam!!!! Milussal álmodtam, tök jó volt én vigyáztam rá, mert neked el kellett menned valahová!
Éreztem a finom bababőrét, de még az illatát is!
Olyan jókedvűen ébredtem...és emlékeztem az álmomra, pedig ez már régen fordult elő velem!!!!!
:DDDDDDDDDD
sziasztok, én most értem haza.
Csutka, őszinte részvétem, nagyon sajnálom.
Kívánok, hogy legyen erőd átvészelni ezt a szomoru időszakot. Én is gyujtottam apukádért gyertyát és ahogy néztem a lángot az enyém jutott eszembe és együtt sirattam meg őket.