Kötözködés (beszélgetés)
áááááá, rosszat választottatok a piacon:DDD
nekem Bence már a kórházban átaludta az éjszakát, jó ő baromi nagy volt és jól teleszivta magát, Gabi meg 2 hónapos korától. Én megusztam az éjszakázást:DDD
Akkor olyan mint egy öregember:Dcsak a kor nem stimmel:D:D
mammog:D:D:
:D:D
Én lekopogom, hogy nekünk em is volt fogzási problémánk.Bújt ki az egyik a másik után, szinte észrevétlenül
Itten van kérem a pont,)
Eddig csak lightos volt, de most jön csak a fekete leves:D:D
Én mindig csak azt kívánom, hogy másnak se legyen jobb:D:D
...ismerős.És ha belegondolok lassan megint ismerős lesz:D
Nálunk megint a régi az alvás mióta elkezdődött az ovi;)Ott valahogy máshogy fárastják le egymást.Szinte nem is kell altatnom.8-kor ágy, mese olvasás, fél 9-kor már horkol, regel 7-ig;)
Most en hogy azt mond, hogy jaj de jó neked;), mert Máté majdem 3 éves volt már amikor elkezdte rendesen átaludni az éjszakákat...Nem volt semmi baja, meg kívánsága, sak felébredt, kiabált, hogy anya, vagy apa.Átmentünk puszi, és aludt tovább...de azért elég fárasztó mnden éjjel sétálni:)
Bezzeg a húgom kisfia...Tegnap volt 2 hónapos, és másfél hetes kora óta átalussza az éjszakát:O
én is megyek, mert álmos vagyok☺
pá
van olyan kétféle is, az nem kell..ledobni viszont baromi jók☺
áááá, én ettől már nem esek kétségbe...csak utálom, amikor ennyire sír
Éhes vagyok...megyek vacsizni.
A fiúk meg sorbanállnak, átadom a terepet!
Próbáld meg ezt a hűtőset, hátha....
Sajnos ez nem egy egyszerű időszak!! De gyönyörű...olyan sok mindent fog csinálni és olyan tündériek, ahogy nyiladozik a kis értelmük, a személyiségük. Megéri!!! Ne ess kétségbe!!
már kezd leszokni...amióta felnőtt, már a reggeli nem kell, csak elalvás előtt...de tény, hogy qurvára tud fájni, ha megharap...egyszer majdnem leharapta...
Nem nagyon enged bele a szájába, még dentinox-al is csak lopva tudom bekenni...illetve tudtam, mert szart sem használt, így hanyagolom. Masszírozza ő magának, minden vackot a szájába vesz...kivéve a rágókákat☺
a harapósságot jól tudom kezelni, grabanc megráz, földrenyomás, stb........ nálad van a grabancod?
na megyek kicsit békázni, de még jövök
ti vagytok a fiatalok, én meg a szép☺
amúgy nem zavarna a dolog, mármint Milus sztrájkolása, de olyan fájósan, görcsösen sírt...szerintem fogzik...vagy nem☺
akkor onnan voltál olyan ismerős...aha!
ja, garancia nem vót, mer lealkudtuk jócskán az árat, így nem járt hozzá...viszont qurva tartós elemet sikerül belerakni