Kötözködés (beszélgetés)
alacsony vérnyomásra mondjuk nyugodtan felszippanthatod, gyógyszer helyett:DD
Ha-ha, de viccesek vagyunk kora reggel!!
Még a gyógyszeres kosárka is tele van kávéval......takaríthatom ki az egész konyhát!
Csuti!Gyógyujjjjáááá má meg a mindenit neki!!!!!
na jó van megnevetettél:-)
nékednek is, aha, szóval ráönteni, akkor azért nem sikerült, mert én szivószállal felszivtam és a számba öntöttem a vizet, szólhattál volna előbb is:)
rá kell önteni a vizet és a pultról felnyalogatni.ínyrncek önthetnek rá tejet, szórhatnak rá cukrot, vagy fújhatnak rá habot:D:D
Aztán lehet takarítani
szijasztok, kv a vizforraló mögött, ez valami uj módi, kipróbálom én is:D
JÓ REGGELT!!!
Ki az ágyból! Mindenki!!! :DD
o(_) o(_) ...ennyi van, osszátok be!! Több nincs, mert ma reggel kiöntöttem egy üveg nescafét a vízforraló mögé.....hiába, még nagyon korán volt. :))
Senki van, sehun? Nahát..........
ok, látom kidőltek, megy a gyilkos elmékhez, jó éjt nektek
mondd meg, hogyan kell most viselkednem?
örülök, de tényleg, én kissé kiakadtam,...de gondolom majd látod
Az öcsém? Már sokkal jobban...de még nem láttam, csak éjfélkor ér be a vonata!
Ezt majd nézzétek meg:
Szerinted is nevetséges és szánalmas, hogy vannka akik itt élik az életüket, nincs valós semmijük csak az hoy itt irogatnak?
Majd holnap kérünk Juditától...ő fogja főzni, én csak a receptet adom.
Én holnapra egy különleges rakott csirkecicit álmodtam meg, mert most éjjel érkezik az öcsém és neki akarok főzni.
Remélem fini lesz, majd megmutatom!!
Akkor legyél nagyon büszke!!
A körmödről jutott eszembe, hogy valamelyik nap majdnem vettem az ebay-en egy zselés szettet, 11 euróért......de aztán hülye fejjel mégsem, bár a szállítás 20 euró volt, de még így is megérte volna. Mindegy, mert fogok venni mindenképpen.
kérek gulyásleveset!!!!!!!!!!!
igen mondtad, én ma a körmösnél belefutottam az egyetlen fodrászba akihez nagyon régen jártam, kérdezte, hogy ki vágja a hajam, egész jó:)))) na ilyet is ritkán mond egy fodrász
Nyugi...doxi lassan vissza fog szőkülni.....és vissza is göndörödik. Utálom a hajamat, mondtam már?
Na, azért olyat nem kérnék! :DDDD
kicsit megyek blogolni, oszt jövök
szeretem az okos vöröset, de doxit jobban szeretem buta szőkén, meg moncsit nem láttam még vörösen, szóval érted........
most kidöntöttem -bence mondás,- hogy megtanulom és magamnak fogom csinálni, :))
megyek, mert le kell mosni a festéket mer a végén nem buta szőke leszek hanem okos vörös:-))))))
naon szép lett és szolid!