Kötözködés (beszélgetés)
Jaj, mi végre befejeztük a gyerekszobába a padlód.
Kapott szép uj pvc-t, amit alaphangon nem szeretek, de ez olyan szép mintha igazi hajópadló volna, kicsit antikolt, k.jó.Aztán az alábbiakat ettük - mutatom, lejjebb - most meg veletek vagyok.
Na drágáim,jól megfagytam ma abban a 15 c fokban ami szerbiában volt,olyan felhőszakadáson jöttünk át,hogy ihaj-csuhaj.
Ettem nagyon finomat is mert fél ötkörül már a fene majdnem megevett éhen.Így megálltunk Palicson és a tó parton hamikáltunk egyett.
Látom azért különösebben nem sirattok,hogy nem voltam egész nap??? :)
Franccc! Imádom. Két napja mindenki olyan kajákról ír, amit imádok. Én ma sóskát főztem és most csikorgatom a fogam: grrr-grrr
:-)) a manót én varázsoltam oda bosszúból :-)) most tanul a drága csa-csa-csázni!! HI-HI
Hát most tényleg így érzem magam...egész nap zabáltam. Mindent ami van itthon. És nem találtam csokikát, pedig elepedek érte!!!
Csokit akarok!!!!!!!!!!
Nem megmondtuk,hogy ne fürggyéé le? He?
Hogy ment a bót?
taxizik a drágám, és bár ugy néz ki mint egy izomagyu bizt.őr, olyan békés mint egy nagy cica:)
A szerénységi megjegyzéseddel belém akarsz kötni:)
he? ja, tudom irigykedsz, jó a képen nem vagy jó formában, de nekem tecccesz!
A kis szerény!! TE nézel?
Olvastam a naplódat. Apa is szentimentális, ne izgulj az én párom is az és ilyenkor jobban imádom mint valaha. Szerintem ettől igazán férfi, egy pasi, ha mer néha érző embernek is látszani.
Mit dolgozik?
nem tom, magától irogat a köcsög, de csak aki szimpi neki, ha 60 nézik mig akkor kb. 10 ir bele, aztán 130 fölött fizetős, akkor kitörlöm oszt kezdem ujra.
Látad magadat a naplómba? He?
Tadámmm!! Itt vagyok!
Holvagy? Vottka? Tekílla?
Vagyok, kész a szoba. Mostantó hellyel-közzel vok.
Hol vagytok kedveseim, elvonási tünetek kezdenek rajtam mutatkozni:)