Kötözködés (beszélgetés)
Azért vagyok doxikri, mert a Dox étteremben dolgoztam és Kriszta a nevem. Ebből. De a Doxi rajtam ragadt, Tetszik is. Viszont a párom, még anno, kapcsolatunk elején sokszor hívott Doxinak, mert állítólag úgy el tudtam tűnni, mint a Doxa óra. "Nomen est Omen".
És a "papaya"?
Látod mekkora lapom van mikor kiabálok neked?
Extra nagy!!!!!!!
AAAAAAAAAAAAAANNNNNNNNNNNNNNNNCCCCCCCCCCCSSSSSSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ne Csontozz! Rád várok ezer éve meg egy......már elkezdtem pakolni! Vinnék maradék csirkemájat meg egy szőrös dögöt is, befér a sátorba?...apa már keres valami pongyi-bugyit, tudja, hogy nálatok az a belépő!!! Erre te elmész? Az új nikkel-rudamat is vinném.
Ja! Ma láttam gőzseprűt, ez tuti vadi új kollekció! totál természetbarát!!!!!!! Gőzseperő!!!!!!!! Pápux-modell :-DDDDDDDD
Megkukk! Hát az szép, de ami itt volt az elég félelmetesen nézett ki.
De, az a Kisboszi ám!! Hát az gyönyörű!! Jujj! Én is akarok ilyet!!
irjál már oszt ne rinyálj, szegény doxi, most mit kell sokkolni.
Doxikám - ilyen névvel:) - ha nagy a gáz, nálunk áll a sátor, van benne minden, kígyó, béka, rántotta maradék egy-két napos, jöhetsz, medence, Manci meg Peti, mi kell még?
basszus, majdnem megkajolt, alig lógtam ki a szájából, gyerekboszi jó legyél, mert nyakon csapom nagymama típusú idösanyádat, papaya közvetlenül papuxja mellett olvassa, vagy irja a naplókat, mert elment naplózni, de nem értem naplót irni vagy olvasni.
Ja utánanéztem , a pápux az a mápux szinonimája, de csak akkor, ha erre nem találjuk amarrát. Vágod?
A Pápux egy nagyon veszélyes állat! Vigyázni kell vele...te is... nehogy megegyen, az Ancsit már fel is falta!!!!
Intelligens kollegina, nem?
Mi a ......! Mikor volt eljegyzés? Anyádnak nem kőne szóni???
Képzeld Ancsi! Múltkor az egyik nagynéném hívott és gratulált, hogy nagymama lettem, mert látta ezt a "Pápuxot" az iwiwen, ahogy egy gyereket fognak a lyánnyal! Na, akkor visítottam....!
szia kanbosszancs! hol volt eddig mama picike kincse?:)))
olvastad-e amit igértél??