Kötözködés (beszélgetés)
Mi van az öreg úrral?
Te is érzed a szagot?
Á,nem bír még felkelni,túl nagy vóóót a fax!
hol van Doxi, apa megette tegnap este faxolás közben, vagy kifogyott a papir?????????
igen, ez igaz, de honnan tudtam volna, hogy mult századi képet teszel föl, he????????
mi az hogy fullakolt, fulladt???? ez jó, én is minjárt megfullakolok a rohogestol.
hat eppen ezeeee,
me mar csak 6 liban van, teee:))
hat nem szepen irtam,hogy az egyiket le kellett vagni, mert fullakolt:))
latod, latod, figyelek en, csak szolok:))
esteganp is azt irtad, hogy nem mersz jonni, me 7 liban van :))
tényleg, csináljunk neki 24-esból seperőt, ááááááá nem jó, nem mocorog, add oda a bringaülést.
anyám, hogy ordibász, minnyá kapc egy taslit, persze,hogy olvasom a naplódat, néha elolvasom kétszer hogy megértsem a tokot, meg libat de azéé nagyjából vágom.
de ezt most mé kérdezted, má megint elvesztettem a fonalat.
viccesek lehetünk így a gép előtt , ahogy kerekedik a szemünk, fogjuk a fejünket, meg dölöngélünk nevetve...
A 24-es borotvált.!
De mutass akko valami cirmosat!
kulomben meg, jut eszembe, te olvasod a naplomat, vagy csak kamuzol itt???
AAAAAAAANcsiiii??
seprüje van, azt láttam egyszer, bár még az a régi farmotoros fajta. Van eladó seperője valakinek, vagy keresek megint valami szőröset, amiből csinálhatunk?
nem, nem , csak a bioboltban, mega kinajina:)
vettem egy faliorat, a konyhamba, persze pirosat, me a szekrenyem is ugye piros, oszt illjen ma oda.
meg, vettem alamat, meg barackot, me valamit kene enni is.
aztan meg elmentem a volt sogornomhoz 1 kavera, es igy, most meg jottem vissza,es mostan vagyok
És gömb,meg seprü,me nem bír velünk repűlni!
sztem él mert fekapta a fejét(nanem szó szerint)
,hogy min kacagok itt magamba
te brasiliában vótá kv-t inni,???
él még tuti? nem lehet, hogy oszlásnak indult? bökdösd meg, de csak egy pöppet
igen, szépek vagyunk, okosak meg szerények is nagyon, és mindenkinek kötelező boszorkánykép a naplójába, hogy el tudjuk varázsolni, ha nem bir magával.
Lehet a saját szagát érzi!Mond neki csukja be a száját,oszt majd nem érzi!
Akkor Te is alhattál nyitott ablaknál?!
Képzeljétek itt ülök egy időssebb emberrel az irodában, aki egy kukkot se szól csak néha felsóhajt ,hogy ahhhh milyen hulla szag van .Mostmár kezdek aggódni,hogy büdös vagyok:-((
és amikor gyerekként azt hittem, hogy a szotyit vizben kell főzni, és megfőztem, az szerinted milyen vót????
hát én vagyok aZancsi, nem tudtad?
Üdv a Fronton.Itt megismerhetsz,egypár nagyon kedves és szellemes embert.Akik mellesleg szépek is!
Ilyeneket én is csináltam.Pl.szelni lehetett a krumplifőzeléket és társai...
Te, moni, ezek betojtak tőled, pedig még nem is meséltem, mennyire félelmetes vagy:D