Kötözködés (beszélgetés)
pesze aztán átmossák azagyam és akkó meg olyan szőke leszek amilyen és akkó azuram nagyon fog örűnyi és ha ő őrült lesz akkó a kör bezárul...
nem idegen, te jószagu!! hanem az én idegem, azza lehet valami mitörtént?
Megyek már, látom, hogy figyelsz!! :-PPPPPPPPP
Gyere velem Idegen a Központba Kiképződni! Ott megtanulhatod!!
igen, pontosan igy lenne, ha nem lenne ott az a bizonyos cipóó
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ hát olyan nem értem kinek a taknya meg anyála és avérnyula vágya logégéje és melltartóaj me jaj
Érteni Doxi! Köszöni Zöld Idegennek! Gülü Szemed szép, idegen! Köszöni Doxi! Doxi elrepül KV-s csészealjjal, kicsi Zöld Léányeket Oktató és Kiképző Központba! Tanulmányi túrára!
az régi, azóta lefogytam egy negyed kilót, már egészen zöld vagyok
tessék, még ki se mondtad,már válaszoltam
"cipo meg elszaladt a takranyul"
ezt most leforditanám: Csutak taknyos volt, szólt a nyulnak, aki tarka lett volna, ha nem takrának születik, és ezért a friss cipóval elszaladt.
Na, most a betment értem, bemutatták mikor oktatófilmet néztem a Bolygótokról.
A Takranyulat nem tudom beazonosítani...eeee. s.e.g.í.t.s.é.g.e.t. k é r e k!
Vérnyulat már hallotam. Lógégét is. Takranyulat m é g n e m. S. O. S.
Láttalak Idegen, neked csaka melltartód zöld!
Ne csalj, mert nem kapsz bónusz Akármit!!
ez csak terepszin, meg allca...
kulonben en csupa piros vagyok, meg neha rozsaszin, de ma a BETMEN ruhaba gyjottem,es az meg nagy ram...
lotyogok benn reggel ota,es a cipo meg elszaladt a takranyul
ok, olvastam, hogy ma az eladó fizet akcijjós nap van, zöldeknek meglepi ajándék, én tök zöld vagyok, de a többiek sárgák megjegyzem
jaj, csak allapotos ne legye, me akkor aki koran kel,tarhonyat lel...
mustárral semmi esetre sem, mert attól idegállapotos leszek, esetleg frissen vágva.
Csak dombornyomott Egyszercsakmajdot fogadok el, mert én már egy fejlettebb cool-túra vagyok!!
De ha nagyon muszáj, elfogadom a Hozomot is csekk formában!
jooovan no, csak tegnap vooot az OSz hivatalos napja, akko meg mi van???
nem szoktamen tulzasba vinni, tavasszal ,nyaron ,meg ossze,
telen nem, me, nem,.es akkor mi van??
szerda*???
vagy mustarral kered?
nevetős??? hisz ez vérkomoly, csutka fürggggyé le, de csak tegnapután, mert tényleg kicsit.....
szerintem a hivatalos fizeto eszkoz a petak.
de nem tom biztosan...kerdezzuk megaSZtart...
kicsinek kicsi vagyok:((
de nyalkaaas???
az nemvagyok :((
csak esetleg budos...
de kikerem a nyalkasat:)
gyerekek így nem tok úgy csinyáni minta dogoznék me a számlák és a táblázat tudják,hogy nem nevetős dolog
buborékosban kérek ángyosat, csutinak muszáj lenne egy kárikittyes, moncsinak egy pont olyan, a többieknek meg amolyan, de emerről a polcról, fizetni lehet egyszercsakmajd-dal?
Doxi-Kri vagyok a Milyen-Olyan Bolygóról, a sehonnai Csillagrendszerből, és a Szőrnélküli Bőrlények családjába tartozom!
Hát ti, Kicsi-Nyálkás Zöld-Lényecskék??
ide jött az a Milyen-olyan Doxikri oszt ismerkedem vele, tényleg cincignek a fejemben, aszittemaz nómális, vagy nem?
Megalkudunk: szép napot kap Fele Áron, vadvirágosat meg Tamási Áron! Így megfelel? Csomagolhatom??
de az is lehet,hogy belement a cini a fejébe oszt má meg cincig me nincs macska
ne is torodj vele, ma fejen all,es a fejebe folyt a ver...
innentol ,barmi megtortenhet...
:)