Kötözködés (beszélgetés)
Itt vagyok, de semmi buzulás;):D:D
Képzeld tegnap eljutotta a turiba;)Vettem 2500 pénzért két tök jó felsőt!Az egyik annyira jó, hogy abba megyek a szombati esküvőre:)
Teljesen be vagyok zsongva, ma is megyek! Viszem a gyereket is. Tök állat bélelt farmer kabátot láttam neki 800 pénzért:O:O
Angol turi, de egy fiatal csaj csinálja, és nagyon jó divatos cuccokat hoz(kokai, mango;))JA és van kismama cucca is:D:D:D
sziasztok csajok, képzeljétek valami érdekeset álmodtam és ma olyan mindenkit szeretnék megölelni kedvem van:)))
ja és nem emlékszem pontosan az álmomra de olyan nagyon jó érzéssel keltem ma fel, lehet megbolondultam?:)
na jó reggelem lett:)
pedig azér ez szomorú
Megsajnáltam a csajt, de hát ez hivatalból nevel gyerekeket....ez viszont szörnyű.
Már az elején nagyon sokat röhögtünk....a végén már kevésbé!
Röhögtem, basszus!
Ilyet!
7. osztály, szülők már mind ismerik egymást ugyebár! Új gyerek idén nem jött....de új szülő igen.
Egy idegen csaj ült az egyik őadban,
Ofő bejön, körülnéz...néz...nem érti.
Köszön: Szeretettel üdvözöllek itt a 7. osztály)!) szülői értekezletén! Hetedikesek lettek a gyerekek.....stb, stb. A nő nemreagál....ofő nem érti. Körbeadja a jelenléti ívet, először az "új" hölgynek: Ez a hetedik osztályosok szüleinek jelenléti íve. - csaj elveszi, aláírja, (Doxi már a pad alatt a röhögéstől)
erre az ofő már csak megkérdezi: biztos, hogy ön a hetedikesek szülóijére jött? - Igen, ide. - Idejár a gyereke, ebbe az osztályba? - igen, ide!- ne haragudjon, kinek az anyukája, a Bencéé? - (Doxi és atöbbi mama visítozik) Csaj: igen.
Ofő: de hát ő a hatodikba jár,
Csaj: igen, ide.
Ofő: De ez ahetedik. Megmutatom hová kéne mennie, elkísérem, jó lesz?
Csaj: ide jöttem.
Ofő: De a Bence nem ide jár...jöjjön, elkísérem. - megfogja a csj karját és szabályosan kihúzza a teremből.
Csajok, én ha nem látom, nem hiszem el...de ami az egészben szomorú, hogy eze gy nevelőszülő és még vagy 3 gyerek van nála!!
Nem egyszerű.
basszus, itthon nem tudom, megnézni, mert a videjó kikapcsolja a gépet, majd megnézem, mielőtt kikapcsolom.
Keresztjányom naplóját most olvastam, oszt kicsit hatása alatt vagyok
nos, holgyeim, kis zold meg vernyulas kikepzos-kozpontos-kosaras---mi vaaaaan?:))
en is megyek haza, olyen 15 perc mulva otthon is leszek, me meg a boootba is beugrom..
aztan meg tusolok,es logatom a TOKOM:))