Kötözködés (beszélgetés)
lehet, hogy azt is izzítsa, süt nekünk valami finmat.
Te Zancsi, nem vagy te diszleksziás?!
aztat olvastam, izzitom a serpenyőt:D
figyu, az hogy csendben volt, érthető, hiszen éppen hosszu külföldi utra készül, meg egyebek. A csönd inkább azt jelenti, hogy most ujra kell gondolnia az egészet, szerintem teljesen normálisan reagált azzal,hogy megbeszélitek, vagy nem??
Mmmmm! Megyek!!
Izzítom a seperrőt!
rumos meggy az nincs, viszont lekvár dögivel: barack, szilva, füge, meggy ez saját gyártmány, ribizli, josta,őszibari nagyanyó féle
majd max kihukkolok kicsit
oké, jóvan, gyühecc te is. Van barack meg szilva úgy készüjjé
Telefonba mit mondhatna az ember...a szemét kell nézni, azt meg ott nem látod!
De sokat ne várjatok, azért annyi időd nincs!!!
Janikovszky Éva!!!
A legnagyobb tanító!!
ne aggódj egy telefonhang miatt. Majd ha beszéltek akkor gondolj csak jóra vagy rosszra
Az a 6 liter pont elég lesz az összes boszinak velkámdrlnknek, ha találkozunk...mert azt most így illik!! Tudooood??
Nem spejz, meg ilyenek....lekvár is van a spájzodban....vagy rumos meggybefőtt, mert akkor bezárkóznék veled...!
jó lehet, de olvastam egy régi könyvemben
hogy minden gyerek tudja..MÉÉÉg a legkisebb is, hogy rossznak lenni sokkal mulatságosabb, mint jónak lenni
Jónak lenni iszonyúan unalmas és amellett fárasztó is...stb stb
szia mimmo, koszonnem, de ne gratulalj meg :((
beszeltunk az elobb hivott, hogy mi volt a dokinal..
mondtam hogy az van,hogy terhes vagyok...
ugy van ahogy mondtam, nem ereztem,hogy orulne neki..
hallgattunk mind a ketten, es aztan azt mondta,jol van, majd beszelunk...
ennyi volt..
szoval, ujjabb szar nap ,ujabb idegeskedes, ujabb varakozas,es semmi se jora hajlik..
de ha lesz ujsag, irni fogom..
majd, minnyá ki is kapod, tegnap este is láttam,hogy nem voltál teljesen jó, csak félig
na arra befizetek:P hiszi a piszi, h 2 hétig kibírnád a gyerek nékül, ha mán nem szoptatsz... szerintem tervezd a dolgot 20 év mulvára
jajaj, összes bünöm megbánom, meg te olyan jó vagyol, meg szép, meg köröm meg ilyenek, nehogymá nélkülem igyad megfele a pájinkát:D
apropó! mi bajod van a pálinkával teee?! Na jó, ha te nem kéred, tedd félre nekem a részedet, majd ha már nem szoptatok jól megiszom☺ Egyébként annak előtte kedveltem a jó féle házit, nekünk is van, a Zuram nem bírja, így csak rám vár vagy 6 liternyi. Ha én egyszer befejezem a szoptatást, a családom nem lát majd 2 hétig, bezárkózom a spejzba:DDD
most is jó vagyok, kikérem magamnak... csak nem nagyon...
mivan banya, kötöszköc???
emberEB? huha, kissé fura az izlésed:D
végül is tök mind1 nem? akármit is hiszel, ezek akkor is az utolsó mensitől számíttyák...egészen a 12. hétig...oszt majd jól átszámíccsák, a genetikei uh függvényében.na persze a kis Csuti nagy ívben tojni fog erre☺
Szijjja! Na megint csak most fértem ide. Elmehetne már az embereb dolgozni!
Nem önszántamból vagyok Hajnalka, van egy M betűs ébresztőórám☺
hun van Gödöllőn az a bót, he???
hát ez az, csak volt jó kislány, ovis korában, má nem jó kislány, mindig belémkötöz.
szegény böbe....pedig jó kislány volt.
Csutkamama!
Beenged, persze, de vásárolni nem enged, mert visszadob azzal, hogy nem jó a jelszó meg nem regiztem!
Majd ma is megpróbálom!!
HAli
Doxi
Én most beregiztem, és engem bebengedett a webshopba...
Csutka
Gtarulálok!
És?Hogyan tovább?BEszéltetet a hétvége óta?
én csak arra gondoltam, hogy így ünnepeltetek :P
ja ,d e hát pontosan úgyse tudják, amit csak te és carlos tud, szóval nem kérdeztek a faxolásról, így aztán.... így számolnak... a kis szemérmesek :P