Kötözködés (beszélgetés)
ne dühöngj, árt a szépségednek, mossá a patakban, mint Iluska vagy Juliska.
ááááááááá, reménytelen hogy itt van bárki, mindenki feleségezik, én meg megyek keresek valakit akibe beleköthetek.
Holnap reggel be kell írni a fórumba, aztán délután is. Meg este. Addigra csak mindenki lézeng itt legalább egyszer!
Most dühös vagyok, mert a vaterán elvittek egy mosógépet az orrom elől...pedig már két hete erre várok. Franc!!
nem sirjál, te előtte köszöntél el, azééééééé nem mondtam, hogy te adjál feladatot na.
persze, hogy saját készitésü, én már tudom is hogy milyen jellegű lesz, na de hogy hozzuk össze, hogy mindenki tudjon róla? olyan nem nagyon van,hogy mindenki itt van, he? naplóban?
Én meglepit, de jó nagyot!! Piros masnival.
Viszont szerintem, ha a többiek is belemennek, akkor csak saját készítésű aji legyen. Ne pénzdobálós!!
Ja, amúgy délután a felsorolásból csak engem hagytál ki!!! :-(((( Sírtam!
Erre már én is gondoltam!
Szerintem jó! Csináljuk, ha a többieknek is tetszik...ha nem , akkor csináljon mindenki nekem!! :-)))
Mi van? Nem rendel a doki?
Utána meg jönnek a feleségek!!!
Hát aztán néni ám a.......
Most másztam ki a kéményből...már jöttem volna előbb is de te addig piszkáltál, hogy mindig vissza kellett másznom!!
Etye-petye!!
Ancsi néni, Doxi néni
- letye-petye-lepetye! -
üldögélnek a sarokba,
jár a nyelvük, mint a rokka
- letye-petye-lepetye! -
Bárki inge, rokolyája
- letye-petye-lepetye! -
lyukat vágnak közepébe,
kitűzik a ház elébe
- letye-petye-lepetye! -
Encsy úgy át batyott,hogy csak no me visszajövök mi persze !Száncsengő - csing-ling-ling -
tél öblén távol ring.olyan távol ring hogy csak no!
?!
tél öblén távol ring☺