Kötözködés (beszélgetés)
akkor ez tényleg nem vicc, ne is engedd addig ki, amig meg nem gyógyul teljesen.
Drágám, a mai világban, másik melót találni, talán stresszesebb mint a mostanit folytatni
Remek, én meg Tantum Verdét. Fáj a torkom meg a fogam. Jó párosítás!
Mackóm megvan, tegnap befeküdt a kardiológiára , ma vagy holnap vizsgálatok sora, mert mint kiderült valóban egy kisebb szívrohama volt a múlt héten. Mindegy, már tényleg az a legjobb, ha rendesen kivizsgálják és akkor tudja, hogy mi van pontosan. Nem lenne baj, ha találna valami más melót, mert itt csak tönkremegy....és ez nem egyéni, a kollégái nagy része ilyen állapotban van. Töprengünk, ötletelünk ezerrel, mi lenne a jó, mik a lehetőségek.
köszi, köszi, én most a kv mellé Coldrexet iszogatok, hogy van a mackód?
Jó reggelt, 2 perccel megelőztél. Éppen kávét főzök nektek! Kész:
o(_) o(_) o(_) o(_)
én a tikokkal mentem aludni, azt sem tudom mi volt a tv-ben
Apát viszem a nagyfaluba, muszáj neki autót bérelni, hogy tudjon dolgozni, tök jó
jó reggelt, ébresztő! tegnap egész délután fetrengtem, alig láttam ki a fejemből, most egy pöppet mintha jobb lenne, már csak köhögök:(((((
Képzeljétek, most a feleségek második felét láttam.....csak fingom sincs, miről volt benne szó! :) :(
Lehet, az volt a baj, hogy én a régit kötöttem újra....csinálok másikat!
nem, nem,, nekem ez már a második volt, és teljesen jól müködött, amig be nem akadtam valamibe. Holnapra rendeltem újat, apának is....
Enyém is, egy hónapja....azóta van a szar. És sajnos az újrakötés már nem az igazi!!!! :(
jöhet, bár most valami keményebbet innék
naaaah, akkkkor oranket 1 kave??? :)))
jó reggelt, látom má én vagyok a kulcsos ember, este , reggel, mindig:)))
tele a fejem, fáj a torkom, alig aludtam, köhögök, nyüffffffffffff
akkor adjál kölcsön gyorsan, gyerekek, két napja elszakadt véletlenül a piros bigyókám a csuklómról, hogy azóta csak a sz.r történik, de komolyan..........
mondtad, es en???en is utalom:S
megjott a csoda, kaptunk fizetest..
A csuda is jó. Nekem most speciel nincs pénzem benzinre. Remélem nem kell sehová menni. Most szülőire megyek, reménykedem, hogy nem szednek pénzt semmire, mert nincs. Úúúúúúúúúúúútálom a pénzt.......mondtam már? :(
csak az a baj, mar semmi sincs:)) csak a csuda maradt:))
Látom, máshol sem nagyobb a kánaán. Mindegy, én már voltam így, akkor csuda kajákat rittyentettünk a semmiből...most is így lesz! :)
en ma olyan jo vagyok, hogy csak NA!:S
ha holnap nem lesz fizetes, akkor csak a csoda segithet...
van meg otthon krumpli, abbol kell ma kajat varazsolnom,meg van meg olyan 25 deka rizs:)))
no, fol a fejjel, vooot ez man igy:S
na megyek kicsit dolgozni, hatalmas kedvvel, tiszta nátha lettem, hurrrrrrrá, jók legyetek csajok
huuuuu, vaze, ha nem történik csoda , nálunk is ez jön:(((
jo reggelt, es akkor kedd van,ha minden igaz...
kave??az jol jonne,me otthon nincs:(
ja, meg cigim se van, szoval,jol tukrozi az anyagimat he??:)))
Csilikét sem merem beengedni, mert akkor nem csak 3 pálinkás pohár törne...... :))))))
mosogatásra gondolsz???:)
értem, a gyerek falra mászik tőletek:))), fuuuuu, kifáradtam ma nagyon, jól behamburgereztünk, oszt most csak nézek kifelééééééééé