Kötözködés (beszélgetés)
Akkor a szivattyú is kakukk?
Tuti,hogy a kapcsoló a baj. :(
Ááá nem lesz baja a ruháknak,csak jól kiáznak.Majd holnap biztos megy a szerelő és akkor kiszeded,most már ne spanold tovább magad,nincs mit tenni.
Egyél meg egy csokit vagy sütit,kulcsold be a fürdőszoba ajtaját és sz... le holnapig,ez a legtöbb,amit tehetsz. :)
az összes gombja villog, nesze neked drága mosógép:D
Nem veszek olcsó mosógépet,mert abban nem bízom, ez jó drága volt, és ennyi:((((
Ha áramtalanítom, akkor sem nyílik ki:(
Nem tegnap óta centrizik, hanem, bármi programra állítom, csak cenrizik:((
Mostmár lekapcsolom,de azoknak a ruháknak már annyi:(( Ha ott fog állni a vízben...ki lehet dobni őket?((((
Állandóan centriz tegnap óta?Húzd már ki a konnektorból! :)
Lehet bezavarodott a progija.Akkor sem tudod kinyitni,ha áramtalanítod?
jaj ez olyan kib@szás most:(((
ott a sok ruha benne, tegnap reggel óta:(((
Hát előltöltős a gép, azért nem lehet kinyitni, mert...gőzőm sincs,a biztonsági zárat nem oldja fel...állandóan centrizik...megbolondult.
Legutóbb amikor szerelő jött, 3 hetet kellet várni mert olaszországból a gyártótol szereztek be alkatrészt:((((
"Gyere sírj a vállamon..." én meg a Tieden,összeborulunk,mint kocsmánál a bicikli! ;DDD
Ugyanis--ez tom nem vigasztal--most szedtem fel a gép alól 6hektó vizet,folyik orrán száján. :((((
Már reszketek,ha be kell indítanom!
Előltöltősöd van?Miért nem lehet kinyitni az ajtaját?
Most van november,akkor itt az idő!Jájj,ne haragudj,csak próbáltalak kicsit vidítani,sajnálom,hogy bajban vagy!Vki nem tud segíteni amig szerelő közelbe kerül a géped?
boszik bőgök:((((
Elromlott a mosógépem, még az ajtaját se lehet kinyitni:((((
Minden évben novemberben-decemberben új mosógépet veszünk, most ez úúúgy nem hiányzott:((((
Holnapta tisztaságik, tesicuccok...ááá sííírok:((((
szerintem ezt már megbeszéltük!
Itt erre senki nem kiváncsi.
Én még új vagyok..
Nekem az is kötekedés hogy van itt egy srác akivel régóta ismerjük egymást,de csak haverok vagyunk.Netes haverok,sosem találkoztunk!És valakinek az a baja hogy mi beszélünk!!Nem értem mi rossz van ebben?Ez kötekedés:(
Aha,érzem az illatát,a számban az ízét!...hmmmmm...Láttatok már ilyen pogácsafüggő boszort? ;))
Jöhet mindig,minden mennyiségben!
Én most készítettem epres-tejszínest küldöm szeretettel a kávézhatatlanoknak--jájj de szép lett! ;)--naggyon finom! ☺
Puszi Doxi,hogy vagy?Ugye megmaradsz nekünk?
Pipicomb soliban,gyros pácolódik,a többi...ha itt ülök szerintetek? ;DD
Azért csak világom van,Encsy leveske+Doxi körvonalas sütije...♫ ♪ salalalala ♪ ☺
minden tea jöhet 3 kivétel, kamilla, menta,és erdei gyümi:(
jöhet a narancs, citrom, eper, ananász, bármi...
Basszus ezt nem is mondtad?Vagy én nem emlékszem!
Vigyázz magadra TEEEE!!
Jajj, te sem?
Akkor mit igyunk? Gyümi-tea?