Kötözködés (beszélgetés)
ok, nem akarom én őket bántani,na, csak fura, én anno mást tapasztaltam nálunk.
Én mit tudok??? hihi, nem mondom meg, majd rájössz:D
Aranyos vagy:D, de apa is tud szerezni;)
Két hét múlva megyek a dokimhoz, és megbeszélem vele a dolgot.Most már lassan 12 éve hozzá járok, csak megérti, hogyha nálam nem szülök, másnak ennyit nem fizetnék...
Azt tudom, hgy a kórházban a kollégái közül bármelyikre rábízna nyugodtan, úgyhogy nem hiszem, hogy nem fogja megérteni
Nem, nem kell, azért kérdeztem vissza, hogy mit tudsz, amit én nem. :)
Hát elvileg azért küldtek el... mert kell a fokozatosság és ma amúgyis csak délig voltak és előtte még meg kellett nekik etetni a gyerekeket (és csak egy gondozónő volt).
Amiért még bosszant, hogy ráadásul a doki akinél szülni fogok, vagy legalábbis eddig ezt gondolta, gyakorlatilag a szülésnél fog velem foglalkozni...mert a terhes gondozást a régi dokim csinálja:(, de nála már nem szülhetek...
Most azért adjak neki 100000, hogy ül a lyuk mellett, és vár?!
persze, én is az eü-ben dolgoztam, és hál Istennek nálunk egyik osztályon sem volt ilyen, már amiket ismertem. Persze hálapénz, meg ennyit szoktak adni, ilyenek itt is mentek, de hogy a doki kijelenti, hogy oep intézményben x összeget kell neki adni szülés után, ettől mindig kiakadok.
Csutkának is igaza van, bár én erre is láttam ellenpéldát, az un. fogadott orvos le se szarta a kismamát, mig egy másikkal végig bent ült az ügyeletes a szülésnél. Hát, ahány orvos annyiféle.
egyet ertek veled, tenyleg szomoru, csak ha oszintek akarunk lenni, a penzes-ek szoktattak ra erre az orvosokat,es ma mar ,mindenkitol elvarjak, hoyg fizessen...
eleg baj ez.
mert en is lattam, akinek nem volt kivalaszott dokija, akinek fizetett, azt le se....
es ott hagytak szenvedni, egesz nap,vagy egesz ejjel...
nincs lelkiismeretuk, vagy en nem tudom...
Igen.Ő nem értette, hogy én min vagyok kiakadva:(
Jó hogy 5 éven nem most volt hanem 5 éve, de én akkor 50ezret fizettem, és ugyanide jártam magánba.
Az 50-et korrektnek tartottam, a 23 óra vajúdásért, és azért, hogy a doki végig velem volt.Mondjuk pont aznap ügyeletes is volt.
Na mindegy , nme hergelem magam.Majd megbeszéljük apával.Ő naponta forog ezekben a körökben.Lehet, hogy ő is azt fogja kérdezni, hogy min csodálkozom...
Az a csúnya az egészben, hogy ráadául hozzá jár 9 hónapig magánrendelésre is.Alkalmanként 8000-10000 ft...
Plusz az egyéb viszgálatok, down szűrés, ilyen labor olyan labor, babamozi stb.
ez undoritó, nekem is magándokim volt, a terhesség alatt a vizsgálatoknál fizettem neki, de a szülésnek nincs ára, hacsak nem magánklinikán szül valaki, fel kellene jelenteni, hogy még ki is meri jelenteni.
Ingyenes orvosi ellátás, hát igen
Eldobom az agyam:(
Most beszéltem a húgommal, hogy kérdezt e már az orvost, hogy mennyiért szül...igen, 100.000ft
:-O
:-O
Lehet hogy ügyeletes orvosnál fogok szülni...?!