Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Kötött galuska recept

Kötött galuska recept

Elkészítési idő 30 perc

A Kötött galuska hozzávalói:
2 db.tojás
mk.kanálnyi só
30 dkg.liszt
bors
olaj


A Kötött galuska elkészítési módja:
Meggyúrjuk a tésztát.Kinyújtjuk vékonyra.Kenjük meg vékonyan olajjal.Szórjunk rá őrölt fehér borst.Utána a tetejéről indulva 1 cm-es csíkokat kétszer hajtva és vágva tehát egy csík az 2 cm. Amikor ez megvan daraboljuk fel a csíkokat kb.15-20 cm.-esekre.Kézbeveszünk egy hajtott tésztát és félmasnit csinálunk.

Jó húslevesbe vagy valamilyen gyors levesbe is.Lehet fagyasztani!


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A kötött galuska elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook