Mi a véleményed a szűrővizsgálatok kötelezővé tételéről? (beszélgetés)
Van ahol a leletet kinyomtatják? Az őserdők meg pusztulnak...
Én egyetértek a kötelező szűréssel, de nagyon a nőkre van kihegyezve
Na....szépítik a dolgot, mert fosnak...
Már ügyvéd is írt beadványt a szűrővizsgálatok ellen, több orvos is ellenzi.
Mindenre van kapacitás!! Emlékezz rá pillanatok alatt kiürítették a kórházakat a betegeket hazaküldték!!
Az oltásokat is beadták aki sorba állt...
Bezzeg a műtétekre várólista van, egy alap vizsgálatra laborra is nagyon sokat kell várni!
Nem az van törvénybe foglalva, hogy az a 3 vizsgálat kötelező lesz januártól, még be sem terjesztették a kormány elé. Arról van törvény, hogy kitalálhatnak kötelező szűrővizsgálatokat majd amikor akarnak, ennek a lehetőségét teremtették meg a törvénnyel.
Ma egyébként nyilatkozott erről az államtitkár, aki cáfolta, hogy kötelezővé tennék a mammográfiát és a vastagbélrák szűrést.
"amúgy én jó ötletnek tartanám a kötelező szűrővizsgálatokat"
Nem, nem jó ötlet. Kötelezni ne lehessen senkit sem. Nem élünk Észak-Koreában...
ha nincs mögötte semmi, nincs orvos, nincs ellátás, akkor sajna sokkal előrébb nem leszünk. mert attól hogy többen tudják meg, hogy ellátás hiányában mikor halnak majd meg kb, nem változik a dolog.
amúgy én jó ötletnek tartanám a kötelező szűrővizsgálatokat. De egy olyan országban ahol járvány idején meglepődik a vezetés, hogy basszus, beoltatnák magukat az emberek (szamárköhögés) mit várunk?
Törvenybe van foglalva .
Mi az h nem kell mindent elhinni
En sem szeretném a kötelezőséget.
Elhiheted
Jajj,persze....
Nem kell mindent elhinni.
További ajánlott fórumok:
- Miért nem teszik kötelezővé a maszkhordást? Tavaly olyan jó...
- Ma visszahívót kaptam méhnyakrák szűrővizsgálat után! Segítsetek.
- Létezik olyan törvény, ami lehetőséget ad egy középiskola vezetésének arra, hogy kötelezővé tegye a szigorúan egyforma fazonú matrózblúzt?
- Kerüljem a szűrővizsgálatot cukorbetegségre, jobb ha nem tudok róla és békésen élek vagy jobb a struccpolitika?
- Mi a véleményetek arról, hogy a munkahelyeken kötelezővé tehetik az oltást?
- Milyen szűrővizsgálatokra jártok és milyen időközönként?