Kötelező biztosítás mizéria (beszélgetés)
9. Pumpkin. (válaszként erre: 5. - TamThor)
dec. 8. 11:07
Létezik például az inflációs éves indexálás, amivel mindne évben emelnek, lásd vonatkozó törvény.
Plusz szabad piac van és létezik értéknövekmény/értékcsökkenés is. Az ügyfelelk megbecsülése nem azt jelenti, hogy eltekintenek a hasznuktól vagy annak inflációkövetésétől.
8. globus (válaszként erre: 5. - TamThor)
dec. 5. 13:59
De ez csak annyi, ha náluk maradsz, és őket is dobja ki elsőként, hogy megnyomod a Megkötöm gombot...
7. Imisz
dec. 5. 13:43
Ezen már én is elgondolkoztam, hogy a régi ügyfeleket nem becsülik? Hát ha ők így, akkor én is! Vagy váltok, vagy újra szerződöm a régi helyen, minden esetre a számomra legolcsóbb módot választom. És ha új biztosítóhot megyek azt is minden szívfájdalom nélkül teszem, hisz tudom csak addig vagyok jó ügyfél míg fizetek.
6. TamThor (válaszként erre: 4. - Alnisa)
dec. 5. 13:35
Ahelyett, hogy megbecsülnék azt, aki kitart mellettük. Erről ennyit...
5. TamThor (válaszként erre: 2. - Pumpkin.)
dec. 5. 13:34
Kérlek, olvasd át, hogy mit kérdeztem, mert arra nem válaszoltál. Igen, tudom, hogy 10 perc évente egyszer a netrisken megnézni. Minden évben újra meg újra megcsinálom. De ha maradok egy adott biztosítónál, akkor miért kell többet fizetnem, mint ha újra ugyanazokkal az adatokkal újra ugyanúgy velük szerződök le? Kihasználják azt, ha valaki nem néz utána és arra rávernek ötezret? Ez a biznisz ebben?
4. Alnisa (válaszként erre: 1. - TamThor)
dec. 5. 13:33
Már régen nem divat a régi ügyfelek megbecsülése, se a biztosítóknál, se pl a Tv szolgáltatóknál.
3. globus (válaszként erre: 1. - TamThor)
dec. 5. 11:17
Minden évben óraállást kell jelenteni. Allianznál elmagyarázták: hiába vagy hűséges, ha nem csinálsz semmit, ez egy költségcsökkentő ( növelő) tényező.
2. Pumpkin. (válaszként erre: 1. - TamThor)
dec. 5. 11:15
Szabad árazás van és igen, fogyazstóvédelmi szempontból tisztességes. Időben a tudomásodra hozzák és átszerződhetsz bárhová.
Nulla munka van vele, biztosítási alkusz oldalakon mindent megcsinálnak helyetted, neked csak az adatokat kell megadnod, nettó 10 percben.
Nem értem a problémádat, de kapaszkodj meg: az ingatlanoknál is így van ez.
1. TamThor
dec. 5. 09:15
Szerintetek fogyasztóvédelmi szempontból tisztességes, hogy ha maradok az autómmal egy biztosítónál, akkor 5000-rel többet kell fizetnem, mintha ugyanezzel a biztosítóval újraszerződök? Mi ebben nekik a biznisz? Munka, új szerződés, stb, közben meg mehetne minden úgy, mint eddig, de akkor engem megszopatnak azzal, hogy többet kell fizetnem. Vagy ez a lusta emberek adója, hogy aki nem néz utána, az fizessen többet és többet minden áldott évben?