Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 💖💖Köszönet a járvány legnagyobb hőseinek!💖💖🥇 fórum

💖💖Köszönet a járvány legnagyobb hőseinek!💖💖🥇 (beszélgetős fórum)


márc. 25. 16:05
Hálás köszönet mindenkinek!
márc. 25. 11:00

Köszönjük mindenkinek aki ott van a "front vonalban"!

Jó lenne, ha a fizetésüket is megdupláznák vagy tripláznák, már sok környező országban megtették!

Nagyon megérdemelnék, hogy anyagi segítséget is kapnának már. Sok erőt kívánok nekik!

👍🧡👍🧡💵

10. epervirág2 (válaszként erre: 9. - Judit222)
márc. 25. 09:32
Tényleg hálás köszönet mindenkinek akik gondolnak ránk.Én csak mütő takaritó vagyok,csak reménykedni tudunk,hogy nem kapjuk el a vírust mert dolgoznunk kell az embet társainkért.Mindenkinek kívánom,hogy ne legyen beteg,ne kapja el ezt a szörnyű virust.Mindenki védje magát,családtagjait,és ember társait Kitartást mindenkinek és jó egészséget kivánok.
9. judit222 (válaszként erre: 8. - Epervirág2)
márc. 25. 00:20

Szia Epervirág!


Igen miattad és a többi önfeláldozó lelkiismeretes emberek miatt éreztem azt, hogy ez a szívből jövő köszönet és hála a legkevesebb amit tudok tenni értetek!


Közvetetten a mi segítségünk most az, hogy minél többen MARADJUNK OTTHON, hogy kevesebb legyen a fertőzött és ezáltal kevesebb legyen a munkátok.Hálás köszönet amit minden percben, órában tesztek a rászorultakért! Ti vagytok az igazi HŐSÖK!

8. epervirág2 (válaszként erre: 1. - Judit222)
márc. 24. 22:30
SziaNagyon kedves töled amit irtál.Én korházba dolgozom persze tisztába vagyunk vele,hogy veszélyeztett helyzetbe vagyunk,de csináljuk.Ez a munkánk.Köszönöm,hogy ezt a forumot kiirtad♥️
márc. 24. 19:23
Nálam az ablakokon már ott vannak a megfestett piros szívek-én így köszönöm meg!❤️❤️❤️
márc. 24. 19:22
Igen! Köszönet, köszönet mindenkinek!!!!!!
márc. 24. 18:58
Bizony! Bizony!
márc. 24. 17:42

Köszönet a bölcs, higgadt, erős anyáknak-apáknak, akik újraszervezik a család életét és gondoskodnak arról, hogy testben-lélekben senki ne szenvedjen hiányt.

Köszönet azoknak a kistermelőknek, akik a piacbezárás után házhoz szállítással juttatják el az élelmiszereket vásárlóiknak.

Köszönet azoknak a polgármestereknek, akik az általuk vezetett település minden lakója iránt felelősséget érezve, folyamatosan és több fórumon tájékoztatják az embereket, és intézkedéseket hoznak azért, hogy fékezzék a járvány terjedését és biztosítsák a rászorulók ellátását.

És, bár elsőként és legfontosabbként mindenki rájuk gondol, én is leírom, hogy hála és köszönet azoknak az egészségügyi dolgozóknak, akik ebben a végtelenül legatyásodott eü. rendszerben, alulfizetetten, kizsigerelten is mindent elkövetnek a betegekért.

márc. 24. 13:22

mindenkinek,aki azért dolgozik,hogy minden rendben menjen,a betegek gyógyuljanak,a boltok kinyissanak,a patikák működjenek,a vonatok,buszok,villamosok járjanak,a mentősöknek minél kevesebb legyen a dolga,a takaritóknak akik naponta gondoskodnak a tisztaságról,a kukásoknak akik elviszik a szemetet,a katonáknak,rendőröknek akik vigyáznak a rendre,ha kihagytam valakiket,bocsi,

MINDENKINEK ÓRIÁSI KÖSZÖNET,

márc. 24. 12:22

Neked is köszönet ezért a fórumért :-)


Köszönöm mindenkinek, aki dolgozik bármilyen gyógyító/ellátó/szolgáltató ágazatban. Köszönöm a fiatal családtagoknak/ismerősöknek, akik szabadidejükben elmennek helyettem vásárolni, gyógyszert kiváltani. Köszönöm a patikának, hogy összes vényköteles és vény nélküli gyógyszeremet megkaptam :-)

márc. 24. 12:12

Úgy érzem, hogy most a járvány idején a legnagyobb hősök azok, akik az emberek életéért, egészségükért, megélhetéséért, ellátásáért egészségüket is kockáztatva összefogva helytállnak.


A legkevesebb amit értük és munkájukért tehetünk, hogy megköszönjük itt az önfeláldozó, emberfeletti munkájukat!

Mert nagyon megérdemlik!!!!


KÖSZÖNJÜK MINDAZOKNAK AKIK EZT HŐSIESEN FELVÁLLALTÁK!!!!

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2020, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Facebook