Koronavírus tünetei ellen melyik gyógyszerek lehetnek hatásosak? (tudásbázis kérdés)
Szerintem ezt még nem igazán tudja senki. Őrült tempóban megy a kutatás szinte az egész világon, és keresik a valóban hatékony ellenszerét. Gondolod, hogy van itt valaki, aki megmondja a tutit?
Ezért van nagyon nagy jelentősége annak, hogy a megelőzésre fordítsunk minél nagyobb gondot: távolságtartás, maszk, kézmosás, fertőtlenítés...
Ha már valaki elkapta, jobb ha orvoshoz megy, és nem net-en szerzett infók alapján próbálja kikúrálni saját magát, ill. családját.
Csípős kaják, pálinka, sok víz, sok gyümölcs, tisztító kúrák. De ha antibiotikumos a betegség, azon csakis az antibiotikum segít. Nem egyszer próbáltam magam influenzából kikúrálni, sose sikerült. Csak még betegebb lettem tőle és szövődményei is lettek, úgyhogy soha többet. Viszont náthából sikerült magam csípős savanyúsággal kigyógyítani. Jalapeno savanyúságot ettem, de legalább hat darabot. Másnapra semmi bajom nem volt, pedig előtte két hétig szenvedtem a náthától.
Szedj vitaminokat.
Hol írtam antibiotikumot?
Miért nem azt kérdezted, melyik a jó lázcsillapító?
A láz az nem vírus...:/
Gondolom, mindenki másra esküszik.
Professzor tanított anno mikrobiológiából, és akkor megtanultam, hogy: VÍRUS ELLEN NINCS ORVOSSÁG.
Van, akiket lehet hülyíteni, van akik meg tudnak. ;)