Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Én is azon döbbentem meg a legjobban, hogy legalább a kollégák felé lenne kis szolidaritás, de nincs. Tisztelet a kivételnek.
Most, hogy kórházban voltam, vették a mintát a szobatársamtól, a 94 éves nénitől, küldték vissza az otthonba.
Egyszercsak megjelent a 3 szkafanderbe öltözött, se szó, se beszéd, 2 lefogta a nénit, a harmadik sodort pödört, a néni meg őrjöngve sikoltozott, azt se tudta, mit csinál vele a 3 űrlény.
Teljesen kivoltam.
Ne hulyeskedj, pozit8v eseteket se irnak be sokszor. Nem irnak be nagativot pozitivnak. Ha kene a statisztika tesztelnenk mint allat es lenne napi 4-8 ezer fertozottunk.
Amugy valtozo ki meddig fertoz. Van aki csak par napot, van aki par hetet. Es meg azt nem tudjak ez min mulik.
Tisztában vagyok vele, én is.
De időnként placebóként is használják.
A rosszalkodó betegeknek kértek elrendelni állítólag a nővérek izomba adott C vitamint, mert az nagyon tudott fájni. 😃
Hogy mennyire igaz, vagy városi legenda, nem tudom, én csak az "adassunk"-ot hallottam, nem tudom, valóban megtörtént-e. 😃
Én is bízom a legjobbakban. Nem a dörzsölés fájt, hanem a homloküregbe tolt mélység.
Pont a napokban olvastam, hogy néhány esetben sikerült agyvízcsorgást előidézni a nagy igyekezetben, hogy tökéletes munkát végezzenek.
Linket nem tudok, nem emlékszem, hol olvastam.
Gyerekkoromban, megtörtént:DDD
A gyerekem száját a bölcsibe beragasztotta a gondozónő. Na, neki szóltam;)
Nem, hisztis sem vagyok:D
Ha a szomszéd ágyon fekvő nénik nem figyelnek, akkor valószínű, hogy nem is jövök ki a kórházból...
Még azért sem hisztiztem, hogy mocskosak a wc-k, egyszerűen elvettem egy fertőtlenítőt a takarító kocsiról;)
Nemrég feltettem Dr. Orosz Beatrix előadását. Ott elmondta, hogy kezdetben úgy vettek mintát az orrból és a szájból, hogy megtörölgették a nyálkahártyát. Nem értették miért negatív a tuti beteg is.
Azután rájöttek, hogy erősen meg kell dörzsölni, hogy szövetet nyerjenek, mert csak abból mutatható ki a vírus. Mondta, hogy kellemetlen a mintavétel, de hamarosan lesz olyan teszt, ami nyálból mutatja ki a vírust és gyorsan.
Remélem a teszt is gyorsan forgalomba kerül.
Ja, egyébként nyámnyila vagyok;)
A pajzsmirigy műtét után mindenkit kiengedtek3 nap után, én 11 napot voltam bent, mindenféle problémával.
Epe műtét után én 3 napig voltam bent, más 1 nap után hazamehetett.
Orrsövény műtét után én intenzíven keltem fel, más meg hazament még aznap;)
És még sorolhatnám. Csak szájkaratéban vagyok kemény:DDDD
Köszi!
Remélem így lesz!
Igen, végre jól is lehetne teljesen, erre beüt a kovid...
Tegnap több órán át beszéltem vele, ma is már legalább 1 órát.
Azt is mondtam neki, hogy addig nem látogatjuk, amíg nincs mindenkinek negatív tesztje...
Ja, a mai mintavétel közel nem volt annyira kellemetlen, mint a májusi Uzsokis...