Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Számomra nem idegesítőek, hanem érthetetlenek.
Egyrészt az, ahogyan kommunikálod. Azon túl, hogy össze-vissza vered a billentyűt (sokan már megtanultunk ékezet nélkül olvasni), nem fogalmazol.
Ha már meggyőztek az olvasottak a hitelességről, akkor ne egy mondatban nyilatkozz meg, hanem írd oda az okozatot is!
Vagy szokásaiddal ellentétben, linkeld be!
Észrevetted magadon, hogy mióta létezik ez a fórum szinte csak ide írsz?
Nem vagy nagyon rákattanva a témára?
Nem szívesen teszem. Többnyire a hivatalos oldalról, az azt statisztikailag online feldolgozó oldalról és a közlönyből.
Persze, hallom és olvasom a híreket, de az online sajtónak csak a minél előbb kijönni!, kattintsatok! a cél.
Gődény-re gondoltam.
Hja, hozhatom a szaklapok kutatssi linkjeit is... de az tenyleg annyira szakszoveg, mar az abstract resze is.
Legutolso pl hogy osszesitettek milyen genetikai hatterrel varhato sulyos lefolyasa a covidnak . (Sajnos akar halal) visszakeresem ha erdekel.
Az azsiaba szakadt kozerthetore forditja szerintem a kutatasi eredmenyeket...
Gyogyszeresz??? Gyerekorvos??? Nem keversz te valakivel????
Nem engem sertegetsz.
. En szinllyn tajekoztatok... de akiket hozok es leszolsz, ok bizony nem az ecserin szereztek a szakmai kompetenciaik. Dehat ha neked kis pista szemekyes taoasztalata, meg egy egy evrizede a teman dolgozo kutato eredmenyei egy kategoria, hat tenyleg idegesitoek lehetnek a linkjeim 🤷♀️😈
Szerintem te is nyugodtan linkelhetsz általad hitelesnek tartott cikket.
Milyen gyógyszészre gondolsz?
Ők azok? Melyik vesz részt közvetlenül kutatásban, fejlesztésben, kezelésekben?
A gyógyszerész, a gyermekorvos, az Ázsiába szakadt?
Lehet meglep, de Kemenesi nyilatkozatát nem a linkeddel találtam meg 🙂
Nem kétlem, hogy utánanézel a témának, és nem a tudasfaja oldalon, csak ne hidd azt, hogy más erre nem képes.
Napok óta olvasom a hozzászólásidat, amelyekben nagy biztonsággal írsz le dolgokat a vírusról, linkelsz videókat, cikkeket a médiában hírtelen felbukkant "szakértőktől".
Persze, hogy fanyalgok, mikor ilyen hiteltelen dolgokra hivatkozol.
Ezek alkalmasak arra, hogy az embereket befolyásolják abban, hogy hogyan gondolkodnak a témában.
Szóval nagy felelősség van azon, aki a saját tapasztalatain túl más helyekről hoz be híreket.
Bocsáss meg, ha ezzel sértem a szakmai felkészültséged a infektológia, immunológia területén!
Nem. De mondjuk kemenesi gabor akinek szamtakan kozertheto megszolalasat betettem o az.
Az utso link is egy doki, o egyetemi oktato, kutato.
Es igen, termtud temakban vagyok otthon, szoval kepes vagyok ertelmezni a szakirodalmat is. Habar leforditani koznyelvre nem tudom sajnos, csak egy hozzaertovel tudok beszelni rola.
Nem, nem ertek egy csomo mindenhez. Nyelveszetben pl kussolok...