Koronavírus - Politikamentesen! (beszélgetés)
Mert hogy kell ételt fertőtleníteni?
Szomszéd harmadiknak is Pfizert kapott.
nyilvánm egy idegmérgtől nem lesz bajod, de az oltástól ki tudja mi lesz.... rettegetve vagytok kegyetlen.... rettegjetek.
Az nem olyan magas. Hipsz-hopsz elfogy.
... akkor már nem is izgulok :) csak az a baj h a lányomnak még a mensesébe is bezavart / őszerinte / pedig sose volt semmi gondja vele :(
Kizárt, hogy önként szedjem be itthon.
Kórházban ha belém nyomják, más tészta.
A férjem is megmérette olyan vizsgálattal, ahol 50 fölött van ellenanyaga. Neki 600 fölött volt/van, azt mondták, az jó.
... helló mindenki ! aki tud valami okosat , a lányom mérette a szervezetében lévő ellenanyagszintet 400valamennyi volt nála ! csak 1 oltást kapott , nem akarta a 2.-at mert attól az egytől is van mindenféle gondja mostanába !
Még ezt is helyesbítem, Dominikán praktizáló, magyar orvosokról van szó, akik egyébként itthon a szomszédaim.
Most az írottat emeltem ki, mert az cikkre koncentráltam, de semmilyen médiában nem adtak le, helyesebben én nem hallottam róla.
Nem a sajtóból értesültem, nem írtak róla itthon legalábbis nem olvastam. Orvos ismerősök, a szomszédomból számoltak be róla. Küldtek fotót, amit régebben mellékeltem is. Most nem keresem vissza az biztos.De, ha érdekel, átküldöm valamikor neked, a gyügyszert, amit használtak, azon rajta van a dózis is.
A dominikai eredményekről személyesen győződtél meg, vagy te is a médiából tájékozódtál?
Miért épp ezt hiszed el?
Tisztában vagyok vele, hogy a mennyiséggel van a gond, azzal is. Csak én nem hiszem el ezt a cikket.
Kb. olyan, mint S.M. levele, a haldokló nyugatról. Igen 1 Ft, 420 font és nem fordítva. 😠
Ezekkel a hülye hazugságokkal van már tele a tököm.
A mennyiség a nem mindegy. Most képzeld el, aki vesz egy fecskendőnyi ivermectint ami egy egyszeri adag lóra/szarvasmarhára kiszerelve, szerinted van annyi esze hogy a saját testsúlyának megfelelő adagot nyomja magának, megfelelő időközönként?
És ez biztos, hogy valós? Ennél nagyobb hülyeséget is vágtak a pofánkba már a loviddal és mással kapcsolatban is. Van az a pénz, amiért hülyítik az embereket.
Van itt a Hoxán több USA-ban élő ember is, ők még nem számoltak be ilyenről, akik ott élnek ismerőseim sem.
Amit belinkeltem már régebben gyógyszert, ami féreghajtó, Dominikán a kórházakban jó hatásfokkal használták. Tehát maga az ötlet nem ördögtől való.
Ezzel a koviddal, itthon őrjítik az embereket, addig is nem a lényeget látják, a gumicsontot rágcsálják.
Hogy mi amit kaptunk vakcinát a jó ég tudja milyen hatással lesz később, ezt találják a legjobb megoldásnak, de mi lesz a jövő, a magásságos tudja.
Mi vagyunk h.lyék hogy nem kerestük még magunkat agyon az ilyeneken. Mindig van néhány tonnára elég Ivermectinünk (lovaink (is) vannak). A legnagyobb biznisz tonnára vásárolni és kgrammra eladni 😂 Vevő tuti lenne...
[link]
Mindenhez IS értő emberek...
Volt a nagy meleg, biztos nem tettem föl az utcán a maszkot! Nekem épp elég ott viselni, ahol kell.Pl: kerékpárral boltba menet:sosem hordtam.E téren is ketté oszlik a társadalom, de ha valakinek megnyugtató, hordja.Nézem egy-egy maszk anyag összetételét,az anyag vastagságát, hogy a vízbe helyezve mit látok..hát valóban az én egészségemet védené -magamtól- ha feltenném.
Így én már nem írom le.
Én magyar banknál dolgozok és alig kell bejárni azoknak, akik munkája végezhető otthon.
Bankban, postán, ügyfélszolgálatokon a plexi mindenhol fentmaradt.
Oltott vagyok és ha kilépek a lakásból viselem a maszkot kezdetektől. Minden adandó alkalommal fertőtlenítem a kezeimet. Ha itthonról elindulok/megérkezem kézmosás.
Nem megyek tömegbe, zárt helyen (boltban) nem nézelődöm, válogatok, hanem listával a kezemben gyorsan végzek a vásárlással.
És nem, nem rettegek/félek, hanem a józan ész vezet. Így védem magam, a családtagjaimat, barátaimat, akikkel a nyáron találkoztam.
Főleg nem magyar cégeknél kötelező és sok helyen bejárni sem lehet. Boltokban nincs az eladókon. Postán, kormányablaknál, bankban van? Nálunk soha nem volt, csak 1 hónapig a brit tarolás után. És igen minden oltott azt hiszi, hogy számukra véget ért a járvány. Legalábbis nálunk. Azért kíváncsi lennék ha jelezném a klik-nél, hogy nem biztosított az egészséges munkavégzés tennének e valamit;) Amúgy eszemben sincs:D Ahhoz nem vagyok elég nagy paragép. Mindenestre egy munkahely hiába közösség, nem lehet tudni ki hova jár, ott mit szed össze, kinek a gyereke mit visz haza, most nem szabad “bízni” senkiben. Nálunk mindenki ujjal mutogatott az iskolára, hogy ott kapta el:D Pedig valaki bevitte:D Még nekem se biztos 100%-ig, pedig másfél hétre visszamenőleg csak én mozdultam ki a családból, csak munkába mentem bringával illetve futottam egyedül. Én lettem először beteg többiek utánam pár nappal, így halvány esélye van, hogy a Sparban csak én kaptam el mikor ott voltunk teljes létszámban. De soha nem lehet tudni. Elég rossz volt akkor a városban a helyzet. Mi kaját soha nem fertőtlenítettünk.
Bocsánat az elírásért:politikus. Álmos vagyok, mert 12 órázom éjjel.
Channa megírta hogy ki mondta, mivel polikus nevét én nem fogom leírni.Egyébként mi a munkahelyen 2020. 04. óta most is hordjuk csak jelzem. Egyébként pont oltott tojik a viselésére mert ő aztán védett.Persze örök életére...
Itt senkin nincs, ázsiaiak hordják utcán is, néha egy-két idős, de többségük szintén maszk nélkül boltban, gyógyszertárban, mindenhol. Patikusok sem hordják.
Egyre több emberen látok maszkot, nemcsak beltéren, hanem utcán is, pl patikákban a győgyszerészek is viselik és a boltokban is egyre több vásárlón, nem eladón látok maszkot.
Mi is kimentünk egyszer. Már akkor jutott eszünkbe a kijárási korlátozás, amikor majd nem a fogászaton voltunk.
Bár nekünk 24 órás engedélyünk volt, így nem lehetett volna probléma, ha igazoltatnak.
Nálunk is úgy volt, hogy májusba még csak 1 napot mehetünk be és csak 1 ember lehetett az irodában, kb. június közepétől 2 napot mehetünk be és max. 3 ember lehet bent egyszerre.
Aztán majd meglátjuk, hogy mit hoz a szeptember, mert akkor lehet, hogy újra teljes ho lesz.
Igen azért vannak "rendes" munkahelyek :) Sok ismerősöm 1,5 éve be sem teheti a lábát, olyan is van, aki mehet, de meg van adva hány fő lehet benn és nem is mehetnek minden nap. Maszk kötelező. Több helyen viszont semmi nincs és nem is volt, szerintem senki nem gondolta, hogy teljes cégeket tarol le. Úgy gondolták utána meg már minek...
Nálunk akkor lett kötelező maszk amikor átgázolt már mindenkin. Micsoda hiszti volt, hogy nem kapnak benne levegőt :) Megbeszélés nélkül elhagyta mindenki mikor már nem volt gyerek az iskolában. Engem nem zavar, ha valaki nem hordja, bár feltehetően jobban fertőzi így a maszkot hordókat is.
Azért írtam, hogy nincsenek korlátozások, mert szinte soha nem is volt igazán. Az, hogy 8 után nem lehet kimenni... Mindenre volt kiskapu.
Nálunk kellett a munkahelyen is a közös helységekben (folyosó, lift, konyha), nem ülhettünk ki enni a konyhába, egyesével járhattunk a lifttel, lázat mértek reggelente, csak papírtörlő volt mindenhol, kézfertőtlenítő, ahol kellett.
Az irodában is hordtunk volna maszkot, de mi úgy oldottuk meg, hogy egy ember volt bent naponta. Kb. június közepétől járunk be többen egyszerre, maszkot nem hordunk, mert megbeszéltük, de a közös helységekbe addig kellett, amíg meg nem szüntették országosan.
Voltak korlátozások, csak ugye nem voltak konzisztensek, ezért nekünk kellett figyelni.
Ja, és most is vannak korlátozások, de szinte senkit nem érdekel. Nyaralás alatt a fesztiválra nem kértek védettségit, pedig úgy volt meghirdetve...