Köröm-, pedikűr-, smink-, frizuramodell kerestetik (beszélgetős fórum)
akkor neked jo lenne? tutira?:)
Sütö utca 2
nem este, reggel kellene jönni
23 evesen belefersz, nincs korhatar
Reggel,este,kérsz fotót?
Meddig tart,és mesélj pár szót,légyszi,Hanna
szia
A Deák térnél, vasárnap 9re
Szia!
Hol,mikor?
Én ezt értem, hogy nekik is meg kell tanulniuk valahogy épp ezért nem is a tanuló lányt emeltem ki negatívumként, hanem az oktatókat.
Az alattam lévő hozzászólás mutatja is hogyan kellene oktatni a fodrászokat. Ott állni a tanulók mellett!
Ránk egyszer néztek és már akkor lehetett látni, hogy nem fog sok jó kisülni belőle, ennek ellenére meg se szólalt. A másik az, hogy volt kb 20 tanuló és 4 oktató. A 4 oktatóból pedig 2 volt, akit láttam huzamosabb ideig, s másik kettő hébe-hóba került elő. Amúgy abból állt a napjuk hogy vég nélkül mentek ki dohányozni és kávézgatni az "iskola" elé.
Egyébként ennek a tanuló lánynak nem én voltam az első vágása. Kb augusztus végén mentem el és januárra volt vizsgára írva.
És még annyit, annyira "szép" lett a hajam, hogy a másnapi már rendes fodrász megkérdezte, hogy nagy megsértődnék ha lefényképezné a hajam, természetesen az arcom kitakarásával, mert neki is vannak tanulói és megakarja mutatni, hogy lehet elrontani egy vágást, ahol igazából csak a fejforma követés lenne a lényeg.
Utoljára kiemelném ismét nem a tanulókat hibáztatom! Ahogy elnéztem ebben az iskolában inkább a mennyiségre mennek, hogy minél több tanuló legyen, ezáltal több pénz is, ami bizony a minőség rovására megy!
De ez már lassan 2 éves történet szóval lehet már pozitív irányba változtak a dolgok...
Nekem pl. van egy nagyon kedves fodrászom évek óta.
Sok tanulót tanitott már. Ha megyek, és van tanulója, akkor minden gondolkodás nélkül megengedem neki hogy a hajamat vágja vagy befesse. ( zürös a hajam ráadásul, tehát tanulhat vele még +-ba is )
Mindig figyelt rájuk. Egyetlen hátránya van. Sokkal több időt kell rászánni. Egy kicsit még lassabban dolgoznak. A mester meg javit ha kell és közben magyaráz is.
De valahol nekik is meg kell tanulni.
Tudom, hogy nem bántásból írtad, de mégis reagálok a mondandódra. :)
Ha el mertél menni egy fodrásztanulóhoz ingyen hajvágás reményében, bele kellett kalkulálnod, hogy egy TANULÓ kezei közé kerülsz, aki bizony amatőr (hogy a te szavaddal éljek), és lehet, hogy te vagy az első ember, akinek a haját vágja...
Az oktatók hozzáállása más tészta, de ha ott áll mellettetek, akkor is előfordulhatott volna egy belenyírás.