Korhelyszendvics recept

A Korhelyszendvics hozzávalói:
Pár vékony szelet zsúrkenyér
30 dkg vegyes vágott savanyúság (csalamádé)
5 evőkanál majonéz
15 dkg gépsonka
2 db főtt tojás


A Korhelyszendvics elkészítési módja:
A csalamádét levétől kinyomkodjuk, összekeverjük a majonézzel, csíkokra vágott gépsonkával, a kenyérszeletekre halmozzuk és tetejükre tojáskarikákat rakunk.


Kategória: Szendvicsek, szendvicskrémek receptjei


A korhelyszendvics elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook