Főoldal » Receptek » Levesek, levesbetétek receptjei » Korhely leves recept

Korhely leves recept

Elkészítési idő 45 perc

A Korhely leves hozzávalói:
1/4 kg Savanyú káposzta
1/2 kg házi száraz kolbász
2 pár virsli
1/4 kg lecsó kolbász
3-4 db szárított gomba
két ek rizs
liszt, olaj piros paprika foghagyma a rántáshoz


A Korhely leves elkészítési módja:
A káposztát megmosás nélkül a fazékba tesszük a baérlevéllel, megmosott rizzsel és a gombákkal bő vízben megfőzzük. A kolbászt és a virsliket feldaraboljuk és flidőben a leveshez adjuk. Ha megpuhult, foghagymás rántással besűrítjük, hogy leves állaga legyen.

Tálaláskor egy kanál tejföllel díszíthetjük.


Kategória: Levesek, levesbetétek receptjei


A korhely leves elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook