Korai hozzátáplálás. (beszélgetés)
állítólag a kecskeméti üzembe bárki bemhet szétnézni, kap védőfelszerelést meg ilyeneket.
Azért bízom benne, hogy valamennyire csak bevizsgálják.
Szia Szabina
Én Kírának 3 hónaposan kezdtem el, imádta első pillanattól kezdve.
A kanalat kb. 3. nap simán elfogadta :)
A tápszer tényleg nagyon drága, én is már filozok mikor fogom elkezdeni,nekünk még van időnk hozzátok képest
Igen, Magyarorszagon most 1 eves kort mondanak. Ami szerintem butasag, hiszen akkor ez azt jelenti, hogy 1 eves kora elott ne adjak neki kenyeret sem? Angliaban elek, itt 6 honapos korig mondjak a glutenmentes dietat, es a legtobben mar 4 honapos kortol hozzataplalnak.
Gondolod, hogy a tápszerbe nem permetes a zöldség-gyümölcs? Na az ilyen konzervekbe mindent beleraknak.
Ez az egy biztos egy szülő, nagyszülő mindent megadna a csemetéjének , unokájának meg főleg :)
Ez nem tartozik a témához, de én azt gondoltam a gyerekemnél jobban nem szerethetek mást, hiszen az enyém . Tévedtem, az unokákat is lehet sőőt. :DD
De legalább ami megmarad még másnap vagy harmadnap még megeheti a pici, ha hűtőben tartottuk.
amúgy épp valamelyik héten volt a tévében egy babás műsorban, hogy az orvosok is rájöttek, hogy annyira kitoltákj a gluténmentes táplálást, hogy a gyerekek szervezetében ez meg is mutatkozott. így már hamarabb kezdhető ezen ételek bevezetésének ideje. Na jó nem újszülött kortól.
Pontosan:) de aranyárba is megvennénk nekik:)
Szia!
Én a kisfiamnál 4 hósan kezdtem a hozzátáplálást, anyatejes, volt, de nem szopott, hanem fejtem neki!
Egyből elfogadta a kanalat, szerette a új ízeket!
A kislányom most 3 hós, ő szopik. De sztem nála is elfogom kezdeni 4 hósan, de annál hamarabb nem!
Ja, és sztem is kanállal etesd!
most annyira ágálnak a 6 hó előtti ht ellen, hogy azon sem csodálkoznék, ha lassan kikopnának a korábbi ételek. a védőnő mesélte, hogy nekik még a hippes tollal sem lehet írni tanácsadáson, hogy nehogy az anyukáknak reklámozzák.
azon bosszankodtunk mi, hogy lehetnének a kezdő üvegek még ennél is kissebbek, hiszen egyszerre elsőnek elég sok a kissebb kiszerelés is, és bizony nem olcsó.
nálunk meg pont a darabos megy és a pépeset utálja. mondjuk ennyi foggal!
Sajnos ez van sosem tudhatjuk, mi hiába akarunk jót ha a profit a lényeg. A család a hipp-et haszmálja nálunk.
Hipp bio almapürét vásároltam egy adagot:) 10 üneg:)
mindig délelőtt próbáld ki, ha valami gubanc van esetleg allergiás lenne véletlenül kéznél legyen az orvos. Kanalaként emeld az adagot. Teljesen mindegy a tápszerbe teszed, vagy natúr adod neki. :)A menyem, lányom és én külön adtuk. A legkissebb most 8 hónapos.
En egybol kanallal adtam, eloszor csak a levet, aztan szepen lassan a puret is. Minden nap egy kicsit tobbet. Es en delelott kezdtem el, hogy ha fajna a poci, akkor ne ejszaka kelljen virrasztani. Nekem az AVENT kanal jott be, mert annak egeszen kicsi a feje.
Kanállal kezdjed és ne keverd a tápszerbe.
Hidd el elsőnek még csak leszopogatja a kanálról, de hamar megtanulja hogyan is kell használni a kanalat.
És ha van saját termés akkor azzal, ha nincs akkor tényleg jobb a bébiétel. Vagy egy tényleg megbízható gazda!
na a bébiételekről is mesélhetnék, ismerek olyat aki a K.cskeméti üzemben dolgozik....
kanál. minél előbb megismeri annál könnyebben elfogadja.
Ha lehet tanácsolni, mindegy mondom aztán Te döntesz, bébiétellel kezdeném a hozzátáplálást a sok jellemtelen gazda miatt akik nem tartják be a permetezés utáni időt és még aktív permetes korban leszedik a temést. Sajnos hallottam ebből tragédiát. Kivétel természetesen, ha biztosra mész tudod honnan szerezték be. Esetleg ismerős kiskertből való.
s hogy kellene kezdeni? tápszerbe belekeverjem, hog yaz ízét szokja? vagy rögtön kanál?
nincs, sosem volt. ma ismertettem egy kanál almával, kanállal. cummogot, nyaldosta a száját. hasa egyenlőre nem fáj
Szívesen segítek ha tudok!
És ne hallgas a sok okoskodó szövetre.
Azt a védőnőtől és a okos könyvekből is kiolvashatod.
Én biztos, hogy az édesanyámra fogok hallgatni, senki másra. Ha ő azt mondja, hogy 3 hónaposan már nyugodtan adhatok neki főzeléket, meg gyümölcspürét, akkor adni fogok minden aggodalom nélkül.
Én a régi motorosoktól szeretnék tanulni:)
a babám 10 hetes, 180-200ml enne 3 óránként. ezért is filozok az almán
én 3 hónaposan kezdtem el. Most 7 hónapos a lányom és egy hónappal előzi meg étkezésben a korát, azt kapja, amit 8 hósan lehet. Jó étvágyú, makk egészséges, beteg még nem volt, úgyhogy bárkinek azt mondom, merje elkezdeni.
További ajánlott fórumok: