Könnyű fizikai munkát végzek és egyre lassabban megy a meló, már nem tudok gyorsan dolgozni, egyre csak lassulok, miért? (beszélgetés)
Menj ősztől közgazdasági suliba, estire vagy levelezőre. Én levelezőre jártam, gyerek és munka mellett is eléggé elviselhető volt.
Utána kereshetsz valami irodai munkát.
Azt mondd el neki, amit elmondtál nekünk!
Ha mi laikusként úgy gondoljuk, hogy ez esetleg egészségi probléma, akkor egy orvos, - egy jó orvos! - fog tudni kezdeni veled valamit.
Hát akkor sürgősen kezdj el tanulni, hogy azt csinálhasd a későbbiekben, amiben jó vagy.
Addig ne izgasd magad, amíg a munkahelyeden nem kifogásolják. Ráérsz majd akkor aggódni emiatt.
De egy orvosi vizsgálatot EEG, MR csak beiktatnék.
Kérj a neurológiára beutalót.
Sziasztok!
Már régóta tart a lassulás, kb. 2-2,5 éve egyre rosszabb. 5 éve dolgozom ott. 25 éves vagyok. Tudok fogni az ujjam hegyével, de nincs kézügyességem egyáltalán és nem tudom rendesen megfogni az apró dolgokat, szerencsétlenkedek velük. Mindig is ilyen voltam, nem véletlenül hagytam abba egy sulit, amihez ez kellett. Inkább szellemi munkát végeznék, de nincs rá lehetőségem. Ha elkezdek tanulni, akkor is évekig még ilyen helyen kell lennem, ha egyáltalán találnék-e valamit...
Nem gondolkodom rajta, mert odamegyek minden géphez dolgozni, ahova kell és nem is utálkozok sehol. :)
Azt látom sokszor, hogy mellettem halmozzák a cuccot, mert lassú vagyok, vagy éppen nincs mit csinálniuk, mert nem normális tempóban dolgozom. Ilyenkor látom, hogy velem van a baj, nem pedig csak kitalálom, sajnos. :(
Nem unod a munkád?
Vagy nem lehet, hogy nem lettél lassabb, csak már annyira rutinból megy, hogy lassabbnak tűnik (vagyis unod)
Gyárban dolgozom operátorként, kézi összerakós soron. Észrevettem, hogy egyre lassabban dolgozom, mint pár éve. 2 év alatt nagyon sokat romlott ez a dolog, 5 éve vagyok ott. Amúgy sincs kézügyességem, most meg a lassulás is ront a helyzeten. Azt nem hiszem, hogy a munka utálata miatt lenne. Más, aki később jött hozzánk dolgozni, pár hónap alatt is gyorsabb lett, mint én. Nem egy emberre értem, hanem alapból az évek folyamán érkezett munkatársakra. Nem kávézom, nem szedek semmit, nem alkoholizálok, nem vagyok álmosabb nappal vagy este, mint pl. 3 éve. Eddig senki nem vette észre annyira, de ez bármikor feltűnhet valakinek. Az elméleti, szellemi dolgokat meg tudom csinálni, amit a többiek néha nem tudnak vagy nem értenek (anyag megrendelés, teljesítménylap töltés, mihez mi kell, tudom fejből, pedig van vagy 100 féle dolog, amit különféle alkatrészekből teszünk össze). Mit tudnék tenni, hogy ismét gyorsabban tudjam csinálni a dolgom? Kézügyességemmel is gond van, mert nem tudok fogni az ujjaim hegyével...
(Egészségesen táplálkozom, vitaminhiányom nincs, voltam már vérvételen is.)
További ajánlott fórumok:
- Szeretsz dolgozni?
- Mit tegyek ha a fiam 22 évesen nem akar dolgozni?
- Autóvezetésben jobb lassabban menni vagy gyorsabban?
- Szerintetek ha mekiben fogok dolgozni, az fizikai munkának számít? Ha odafigyelek a kajára, lehet ettől a fajta munkától fogyásra számítani?
- Szerintetek van valami baja, vagy csak én túlzom el, és lassabban fejlődik kicsit?
- Nehéz fizikai munkát végző nők. Terhesség alatt meddig tudtatok dolgozni?