Ebből még bajok lesznek ha mentek.Vagy távkapcsolat vagy szétmentek előbb utóbb.Te nem akarod odaadni azt a sok pénzt,párod meg ki tudja hogy téged választ e vagy anyucit......
Amikor ott laktunk akkor nagyon sokat akart elkérni ami szerintem nem reális.70 ezret.Ezért is mentünk albérletbe, most pedig apum amit örökölt ház abban lakunk.
Hát ha odamegy akkor ő fizeti ki a rezsit mert bevállalta.Itt csak mi ketten vagyunk és ha odamennék én is nem biztos, hogy akkor is elköltözne a lakásból át a házba.
Hát neki még nem biztos hogy visszaveszik oda ahova akar menni.Ingyen busz lenne neki , de innen is.Én nem nagyon szerintem mert munka terén eléggé halott a dolog és egy normális hely sincs.Most ahol vagyok nagyon jól érzem magam.
Hupsz..hát nem lennék a helyedben.Szerintem a fiataloknak(még én is annak számítok:-))külön kell lenniük,mármint ha megtehetik.Az az egészséges,akkor tudnak mind a ketten jól kibontakozni a kapcsolatban,akkor tudják meg hogy megy e a dolog együtt!
Persze kérdés hogy milyen az anyuka?Milyen a ház?Külön tudnátok e lenni úgy is?Mennyire kell beszálni a rezsibe?Ugyan abban az arányban vagy jóval többet mert ketten vagytok?
Nekem itt van munkahelyem és 9-19 ig dolgozok de van úgy hogy este 8 ig bent vagyok és másnap 7 re kell mennem.Nagyon sok lenne nekem az út a munkahelyemig.
A barátom haza akar költözni mert az anyukája most "örökölt" egy házat.És mivel nem tudná fizetni a mostani lakás, meg a ház rezsijét egyedül ezért el kell mennie segíteni neki.Én nem akarok költözni mert szeretem ahol most élünk.Mit tegyek?Rá fog menni a kapcsolatunk?