Kolonoszkópia előkészítés (beszélgetés)
Nekem több órán keresztül nem volt hatása, azért is féltem, hogy nem jó, de 5 x-6 x kellett csak mennem délután és éjszaka 1x, valamint reggel 1x.
Mivel éjszaka én felébredek többször, nem zavart.
Szerintem feltud.
Nem hat a hashajtó olyan gyorsan, legalábbis nekem nem hatott.
Arra gondoltam nem is ürült, tisztult ki a belem, így önfejűleg, kértem halasztást, aztán x hétre rá ugyanez történt, gondoltam lesz, ami lesz.
Tökéletesen tiszta volt.
Gélállagú a kocsonya is, ha jól átszűröd a levét, azt is ehetsz.
A reflux miatt, nem tudom almalé szóba jöhet-e? De azt is ihatsz. Így a cukorszinted sem megy le.
Refluxgyógyszer előző nap és a reggelen: Beszélj az orvosoddal, de sokszor engedélyezett, hogy a megszokott savcsökkentő gyógyszert bevehesd a koplalós napon is. Ez sokat segít megelőzni a savproblémákat.
A gyógyszereim bevettem.
Apró, gyakori folyadékbevitel: Nem kell egyszerre sokat inni. Ha 10–15 percenként iszol 1-2 korty átlátszó folyadékot, az segíti a gyomor nyálkahártyáját, és enyhítheti az éhségérzetet is.
Meleg húsleves leszűrve: Az egyik legjobb refluxbarát megoldás. A meleg hőmérséklet megnyugtatja a gyomrot, és kicsit átveri az éhségérzetet is.
Édesítés nélküli kamillatea, nem csak átlátszó, de nyugtatja is a nyálkahártyát – refluxosoknak kifejezetten jó.
Nyilván ezen a napon otthon leszel, és mész, ha a szükség szólít.
További ajánlott fórumok:
- Hanyadik terhességi hétben érdemes elkezdeni előkészíteni a csomagot, amit majd magammal viszek szülni, ha itt az ideje?
- Rakott krumplit előkészíteni, majd hűtőbe rakni pár órára lehet szerintetek, és este megsütni?
- Baj ha már most este előkészítettem a sült húst? Úgy értem, hogy fűszer, minden ami kell.
- Előre elkészíthető vagy alaposan előkészíthető CSIRKEételek
- Milyen előkészületek szükségesek kolonoszkópia előtt?
- Logopédiai első osztály, előkészítő. Van valakinek tapasztalata?