Főoldal » Fórumok » Szépség & Egészség fórumok » Kollagén és hialuron fórum

Kollagén és hialuron (beszélgetés)

7. fokhagyma (válaszként erre: 5. - Boldogzokni)
ápr. 7. 15:17
Nem fogom megvenni. Eddig se vettem az ilyen erőszakos telefonálósoktól semmit. Igazából csak a gyógyszertárban is kapható dolgokban bízom valamennyire. Azokban sem mindenben, mert üzlet az egész gyógyszerdolog.
6. fokhagyma (válaszként erre: 4. - 55Judit)
ápr. 7. 15:15
Nem tudok róla mást, csak amit a neten láttam, meg azt, hogy áradozott róla a telefonáló. Láttam a neten sok helyen ezt a céget, a termékeiket is. Nem bízom az ilyenekben, de gondoltam, megkérdezem, hátha valaki konkrétan ezt a készítményt, amit ajánlottak, ismeri-e. Sajnos, nekem van fájdalmam, nem is kicsi. A mai röntgen nagyon sokféle elváltozást mutatott.
5. boldogzokni (válaszként erre: 1. - Fokhagyma)
ápr. 7. 15:08
Ilyenektől soha ne vegyél semmit!
4. 55Judit (válaszként erre: 3. - Fokhagyma)
ápr. 7. 15:05

Írja hogy hidrolizált a kollagén? Az enyémben az van. A maha halpoccal kombinálva, mindkettő I-es típusú, és van benne II-es típusú halpoc kollagén is. Kondroitin és glükozamin és hialuronsav is. 11 gr-ot kell naponta bevenni, és ez egy jó evőkanélnyi. Ha a tied kapszulás, akkor napi szinten egy jó maroknyi kapszula biztos megvan.

Szóval nem ismerem. Ha gondolod próbáld ki. Nekem már régen nincs fájdalmam, és csak időnként szedem 2-3 hónapot a korom miatt.

3. fokhagyma (válaszként erre: 2. - 55Judit)
ápr. 7. 14:46

Köszönöm a választ. Ezt találtan a neten az összetevőkről. Sajnos már fenntartással kell lenni minden hasonló esetben. Vagy igaz, amit írnak, vagy nem.

Összetevők Napi adag *NRV%

Kollagén (marha eredetű) 10000 mg -**

C-vitamin 500 mg 625%

Hialuronsav 100 mg -**

Cink 10 mg 100%

Biotin 125 µg 250%

2. 55Judit (válaszként erre: 1. - Fokhagyma)
ápr. 7. 13:46

Nem ismerem, mást használok. nem is reklámozzák.

Amivel zaklatnak van a fogyókúrás mátrixjuk is, amiket közszereplők reklámoztak egy időben orrba-szájba. Csak erről hallottam hogy semmit érő. De ettől az ízületi még jó lehet, meg kéne nézni miből mennyit tartalmaz.

ápr. 7. 13:30
Találkozott már valaki az Easy Group termékeivel? Nekem már kétszer telefonáltak, hogy rendeljem meg a Mátrix nevű készítményüket izületi bántalmakra. Ismerei valaki? Nem igazán bízom abban, amire telefonon rá akarnak beszélni. Nem rendeltem meg, de kíváncsi vagyok, tud-e róla valaki valamit.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2026, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Hoxa Facebook