Főoldal » Receptek » Nassok, sós finomságok receptjei » Kolbászos kifli recept

Kolbászos kifli recept

Elkészítési idő 60 perc

A Kolbászos kifli hozzávalói:
tészta:20dkg liszt
kávéskanál só
1 tojás
10dkg szendvicstúró
1nagy burgonya
töltelék:30-40dkg kolbászhús(ha zsíros 1ek.zsemlemorzsa


A Kolbászos kifli elkészítési módja:
Összegyúrjuk,morzsoljuk a tésztát.Nem túl meleg helyen fél órát pihentetjük majd 3 mm.vastagra nyújtjuk.10×10-es kockára vágjuk majd megtöltjük a kolbászhússal,henger alakúra tekerjük.Kizsírozott,lisztezett tepsibe tesszük kb.20percig sütjük.A tetejét tojássárgájával lekenjük.

Szórhatunk a tetejére szezámmagot vagy köménymagot.Jó étvágyat kívánok hozzá!


Kategória: Nassok, sós finomságok receptjei


A kolbászos kifli elkészítési módja, hozzávalói és a sütéshez/főzéshez hasznos tanácsok.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook