Főoldal » Receptek » Halas ételek receptjei » Kocsonyás hal recept

Kocsonyás hal recept

A Kocsonyás hal hozzávalói:
1 kilós ponty
megtisztítva
felszeletelve
2 nagy fej hagyma
2 szál sárgarépa
1 szál fehérrépa
1 gerezd fokhagyma

bors.


A Kocsonyás hal elkészítési módja:
A halat megsózzuk, és másfél-két órán át állni hagyjuk. A hagymát a zöldségekkel, fűszerekkel fél órán át kevés vízben főzzük, majd belerakjuk a halat. Nagyon lassú tűzön közel másfél óráig pároljuk, majd óvatosan tálba szedjük és rászűrjük a levet. Sárgarépaszeletekkel, kemény tojással, petrezselyemmel díszítjük, majd hideg helyre tesszük. Kifagyasztva, megkocsonyásodva tálaljuk


Kategória: Halas ételek receptjei


A kocsonyás hal elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook