Főoldal » Receptek » Sütemények, édességek receptjei » Klaudia csokoládés őzgerince recept

Klaudia csokoládés őzgerince recept

A Klaudia csokoládés őzgerince hozzávalói:
2 egész tojás
20 dkg porcukor
25 dkg margarin
2 csomag csokoládés puding
10 dkg mazsola
10 dkg vágott dió
1 csomag ostyalap


A Klaudia csokoládés őzgerince elkészítési módja:
Az őzgerinc formát folpackkal kibéleljük. Az ostyalapokat összetödeljük, félretesszük. A kettő egész tojást a 20 dkg porcukorral habosra keverjük, hozzáadunk 25 dkg olvasztott margarint és két csomag csokoládés pudingot. Simára keverjük, majd állandó keverés mellett sűrűre főzzük. A tűzről levéve hozzáadunk 10 dkg mazsolát, 10 dkg vágott diót és az előzőleg összetört ostyalapokat. Még melegen a kibélelt őzgerincformába öntjük, és szorosan belenyomkodjuk. Hűtőbe tesszük, egy napig pihentetjük. Másnap szeleteljük, tálaljuk.


Kategória: Sütemények, édességek receptjei


A klaudia csokoládés őzgerince elkészítési módja és hozzávalói.

Ha ez a recept tetszett, az alábbiakat is ajánljuk figyelmedbe:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook