Kit utálsz, és mit utálsz, a legjobban? (beszélgetés)
A nevét nem írnám le de tudja,hogy rólla van szó,mert nézi az adatlapomat igaz,hogy állnéven de annyira ostoba,hogy azt hiszi,hogy én azt nem veszem észre.
Mit utálok a legjobban?
Azt,hogy ha valakinek megmondtad,hogy vége nem képes belenyugodni,és figyel,ja és figyelmeztetett is,hogy mindenhol mindenen figyelnek,azt hiszi,hogy megijjedtem,de bízom abban,hogy egyszer lenyugszik és felnő,felnőttként viselkedik,mert szerintem ez gyerekes dolog.
Ha egyszer valami nem megy azt nem kell erőltetni,ráadásul nem is hosszú kapcsolatról van szó.
Remélem talál valakit magának és akkor majd csak vele foglalkozik és elfelejt végre!
kit?:a negatív kisugárzású,gonosz embereket és akik gyerekeket,állatokat bántanak ,na őket nagyon..
mit?:ha ilyennel összehoz a sors
en azt utalom legjobban, ha csak a sz@r dolgokra koncentral valaki es tudomast sem akar venni masrol.
Ezenkivul, ha erre meg tarsakat is keres, es arra buzdit, hogy szidjunk kozosen valakit, vagy elvarja, hogy vele egyutt "leagyamentezzek" valakit, mer o erre felszolit(ana), vagy gyulolkodest szit, toboroz, birkasagot csinal a tobbiekbol.
A sok tobbiek pedig halasan becsatlakoznak, hogy vegre valamin leverhetik a sajat frusztraciojukat.
Szerintem
Kit utálok a legjobban? A környezetemben nincs ilyen, a médiában akad pl. Fekete Pákó
A mitre már egyszerűbb a válaszom, azt, hogy a férjemet önmagán kívül senki és semmi nem érdekli, még az egyetlen gyereke, a fia sem. Ezért is élünk külön már több mint egy éve.
Azt hiszem, nem utálok senkit, ha valaki zavar, inkább kikerülöm...
Amit viszont nagyon nehezen viselek az az emberi butaság, hatalomvággyal megspékelve...
Senkit, és semmit nem utàlok!
én uuuuugy szeretek mindent, és mindenkit!:)
Na jo, kivételek azért mindig vannak!:)
További ajánlott fórumok:
- Mi bántja most a lelked a legjobban és miért?
- Melyik az a házimunka, amit a legjobban utálsz? Amit szívesen kihagynál az életedből? Melyiket szereted a legjobban?
- Milyen pénzzel megvehető dologra vágysz legjobban?
- Miért aggódsz, vagy izgulsz ma a legjobban?
- Nőknek: Mi fog meg a legjobban egy férfin?
- Mi a kedvenc ruhaneműd? És mit utálsz a legjobban?