Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Kismama vagyok Angliában! fórum

Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)

6378. Judy86 (válaszként erre: 6377. - Macskabagoly2)
2010. dec. 29. 19:31
Hát most visszajött a víz, de csak pár órára, mindent megtöltöttem vízzel a fürdőkád tele van engedve, legalább a wc-t tudjuk onnan leöblíteni, gyors megfürödtünk, megy a mosógépem és reménykedek, hogy legyen víz míg mos
2010. dec. 29. 18:22

tök jó, hogy jó a vasad! akkor ez a probléma kipipálva legalább.

Judy, remélem, nem tart soká ez a lehetetlen helyzet nálatok... durva, nagyon sz@r lehet!

6376. macskabagoly2 (válaszként erre: 6371. - Adali)
2010. dec. 29. 17:03

én semmiképp nem tenném át másik szobába (logikus az előző hsz-om alapján), szerintem csak jobban fog sírni. úgy meg úgysem tudsz nyugodtan aludni.

esetleg nézd meg ezt:

[link]

sokkal tovább is normális, h nem tudnak egyedül elaludni...

6375. Adali
2010. dec. 29. 15:51

Naggyon durva!!1 Azert remelem atveszelitek..:(

Lanyok, kepzeljetek, most hivott az orvos a rendelobol, megjott a vereredmenyem, es nem vagyok mar verszegeny! A hemoglobin vagy vas en mar nem tudom 11.9 lett, a korabbi 10.4 helyett. Ugyhogy byebye vastabletta...mondjuk eddig sem szedtem, meg sztem nem is szedtem volna, meg akkor sem ha verszegeny lennek...vagy fene tudja...de legalabb megnyugtato igy...

6374. Judy86
2010. dec. 29. 15:00
6373. Judy86 (válaszként erre: 6370. - Adali)
2010. dec. 29. 14:55
beosszuk a vizet, az a röhej hogy már nincs víz a boltokban..cicamosakodás van :(( a legnagyobb probléma a wc használata!!
2010. dec. 29. 14:34
vannak babák, akik jól elvannak a mózesben is, de lehet, h a tiéd nem ilyen. próbáld ki, tedd teljesen magadhoz az ágyba, oldalt fekve szoptasd vagy csak cumiztasd ha azt akarja, nálunk így alszik el. és sokszor én is vele :) még jövök, csak sír Lóri..
6371. Adali
2010. dec. 29. 13:43

Koszi macskabagoly, mellettunk alszik mozesben, illetve csak mellettem, mert a ferjemtol meginkabb nem tudok aludni, ugyhogy o kint van a nappaliban,nagyon horkol.

Az agyunkba meg nem tettem be, nem tudom.. attol hogy ott fekszik mellettem meg egyedul van, nem? vAGY hogy erted, hogy testkozelseg, hogy neha simogassam meg, ilyenek?

Most a ferjem azt mondja, tegyuk ma ejjelre at a kisszobajaba, a cotbed-be. Szerintetek? Hatha ugy kevesbe hallom a bebioron keresztul, es jobban alszom, kipihentebb leszek. De en ugy erzem ey kicsit onzo dolog a kis dragat eltenni masik szobaba hogy EN tudjak jobban aludni...? nem? Mit gondoltok?

Lehet megprobalom magam melle tenni akkor az agyra.

Csak ne nyekeregne ennyit...:)

6370. Adali
2010. dec. 29. 13:37
Uristen, az durva! Hogy lehet pelenkat cserelni, mosakodni, ilyesmi?????
6369. Judy86
2010. dec. 29. 12:33

Sziasztok!

nincs víz tegnap óta a nagy fagyok miatt elfagytak a csövek ország szerte és kiürültek a tartályok.Nem tudni mikor lesz víz. a boltokban csak 6 üveggel lehet venni, de már üresek a polcok!Fasza mi lesz így??Állítólag északon már több napja nincs víz!

6368. Anyapocak (válaszként erre: 6367. - Macskabagoly2)
2010. dec. 29. 12:15
drága vagy, hogy próbálsz segíteni. dehogy nem mellettem próbálom altatni, átölelem, rázogatom, tartogatom, de semmi.írok a klubba....
6367. macskabagoly2 (válaszként erre: 6365. - Anyapocak)
2010. dec. 29. 12:10

"szépen", magában, ahogy azt mi felnőttek elvárjuk, nekem sem alszik jól egyáltalán, viszont ha testközelséget érez (egyelőre mindegy, h kié, kivéve, mikor cicizni akar), akkor alszik. sokmindenre ugyan nincs így időm, de ez van, inkább, minthogy kikészüljünk mindketten. ti sem alszotok egy ágyban? vagy próbáltad, és az sem segít?

nekem néha napközben is ott kell mellette feküdni/aludni, ha épp nincs kedvem cipelni magamon...

nehéz, de elehet, hogy csak a testetek közelségét igényli?? persze nem akarok beleszólni.

kitartás!!

6366. macskabagoly2 (válaszként erre: 6363. - Adali)
2010. dec. 29. 11:59
kiságyban alszik? ha igen, próbáld meg magad mellett altatni, segíthet. mi így csináljuk, és elég nyugi van éjjel. és szopiztasd, ha közben ezeket csinálja. hátha bejön.
6365. Anyapocak (válaszként erre: 6363. - Adali)
2010. dec. 29. 11:59

Adali!

Üdv a "KLUBBA"!! nem alszunk semmit, egyszerűen vannak ilyen babák, de én is kikészülök, apával is jól összevesztünk éjszaka amikor haza jött. Írok baba naplót ott olvashatod a részleteket (ha érdekel), nincs véletlenül skype-otok? nem tudnánk beszélgetni vagy chatelni, nagy szükségemre lenne most valakire......dumcsizhatnánk, persze ha van kedved!!!

Pusszzz

6364. Adali
2010. dec. 29. 11:30
Nagyon gondolkodom a hulye cumin...szerintetek elrontanam vele?
6363. Adali
2010. dec. 29. 11:28

Hello lanyok!

Megorulok, ejszaka egyaltalan nem megy az alvas! Allando jelleggel nyog, nyuszit, alszik 5 percet, megint felvisit...nektek is mind igy van/volt???? Erre hogy a f....ba lehet aludni????? Kikeszulok! Csak nappal tudok aludni, amikor a ferjem vele van. De mi lesz januar 4-tol!??

6362. Gwendolin (válaszként erre: 6353. - Adali)
2010. dec. 28. 18:27
Ma jó idő volt.Nálunk a park alig vizes.Ha jól beöltözteted szerintem egy kicsit kivihetitek már.Neked sem árt,ha egy kicsit kimozdulsz.:-)
2010. dec. 28. 17:56
Ki tudja mennyit utalnak visszamenöleg,a jogásznak azt mondták nincs semmi csak sok az ember ,megmondták volna ha nem kapnám meg valamiért,,de miért is nem kapnám meg.nem tudom de nem csodálkoznék ezen sem..hivtam öket sokszor de leráznak hogy várrni kell..ennyi..
6360. martamay
2010. dec. 28. 16:20

11 honap??? Ott mar valami nagy gaz lehet!!!!!! En a helyedben naponta zaklatnam!!!!

Huhh, es 11 honapot visszamenoleg utalnak????

2010. dec. 28. 14:19
O mi már rákérdeztünk legutobb ügyvédi irodábol hivta fel öket egy jogi tanácsado azt mondták minden oké csak várrni kell még mindig dehogy mire kell nekik 11 honap az isten tudja...
6358. martamay
2010. dec. 28. 11:55

mi 2szer adtuk be az igenyt, mert az elsonek benyujtottak allitolag elvesztek. Eloszor szeptemberben, aztan oktoberben. Es februar kozepen kaptuk meg oktoberig visszamenoleg. Mert azt mondtak naluk csak az oktoberi van dokumentalva.. Tehat 4 honapot vartunk, de ha azt nezzuk 5-ot.

Erdemes idonkent rakerdezni naluk, hogy mi van mar, nehogy igy jarjatok, mint mi...

2010. dec. 27. 22:39
Köszi és mennyit várrtál mire megkaptad,visszamenöleg is megkaptad..
6356. martamay
2010. dec. 27. 18:36

szerintem eleg, ha csak a parodnak van munkaviszonya.

nekem sem volt es megis megkaptuk

2010. dec. 27. 18:14
Lányok a child benefitthez és a child taxhoz kell hogy legyen itt munkaviszony.bocs hogy ennyit kérdezgetek erröl de az irodában mikor a nö felhivta öket akkor kérdezték hogy dolgoztam e itt angliában,félek hogy mivel itt nem dolgoztam semmit sem fogok kapni,szerintetek...
6354. cirbolya2
2010. dec. 27. 17:14
Adali az elso heten mar kivittuk az udvarra, bar csak par percre, hiszen O is sarga volt, es a masodik heten mar kivittuk setalni. Bar akkor kora szeptember volt, sokkal melegebbek voltak. En szerintem mar a heten fel oracskakra nyugodtan ki lehet vinni, mert azert most sincsenek minuszok, a levego az jo, erositi az immunrendszeret, es jo etvagyat csinal!! Dorka imadja, jokat alszik mindig kozbe:)!
6353. Adali
2010. dec. 27. 15:58
Cirbolya ugyesek vagytok! Mikor vittetek eloszor setalni a picurt? Mert ferjem most kerdezgeti, hogy ne vigyuk e ki ma, de meg csak 17 napos, meg a vedono azt mondta, hogy inkabb engem felt, nekunk itt a parkban meg mindig van ho meg sar, hogy el ne essek...de neztem, szerdara 7 fokot mond, hatha fel is szarad, es akkor szerintetek mar kivihetem 19 naposan???
6352. Judy86 (válaszként erre: 6349. - Adali)
2010. dec. 27. 15:56
Itt tuti front van -10 volt 2 napja most meg +6
6351. cirbolya2
2010. dec. 27. 15:04

Sziasztok Lanyok, remelem mindenkinek kellemesen teltek az unnepek! Nalunk loti-futi volt, de igy is jo volt, csak kifaradtunk!

Napirend: szerencsere nalunk minden oke, az en tanacsom ez ugyben (ami nalunk bevalt) legyen egy dolgo minden nap ami fix! Nalunk ez a seta volt, es ehhez alakitotta ki Dorka maganak a napirendet! 2-3 kajcsi elotte es utana, fel 9-9 korul ugyesen alszik, 5-6kor kel enni, aztan meg fel10-10ig horpaszt!!

Persze lehet szoptatasnal azert az nem ilyen fekete feher, de ha van valami fix a napjukban, konnyebben felveszik a napi ritmust szerintem, nalunk 8hetes kora ota nincs gond:):)!

6350. macskabagoly2 (válaszként erre: 6314. - Haaeen)
2010. dec. 27. 14:30
haaeen, ne rettegj az itthon szüléstől! persze sokféle forgatókönyv lehetséges, de az enyém összességében nagyon pozitív volt! melyik kórház, tudod már?
6349. Adali
2010. dec. 27. 13:51

Lanyok nem lehet, hogy valami front van a babakkal? Ugyanis engem nem is az ol meg, hogy sir, hanem amikor alszik egy orat, utana meg nyavalyog, meg felsir, aztan megint elhallgat, aztan megint felordit, morog, mint a kutya..., erre a legnehezebb aludni szerintem. Most megint megetettem, de meg a 2 ora is alig telt el.

Huu, el sem hiszem, mar 17 naposak vagyunk...

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook