Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Koszonom szepen!:))
Sajnos nem tudom, hogy megkapnatok-e a housing benefitet, mert ez nagyon sok mindentol fugg... Menjetek be a councilhoz es hozzatok el egy formanyomtatvany, toltsetek ki es igenyeljetek meg. Egy probat meger! Vesziteni semmikepp nem veszithettek vele.
adali, ez tenyleg vicces! :))
A korhazban a koraszulott osztalyon mindig ugy kerdeztek, hogy "Did he open his bowels?" Amikor legeloszor kerdeztek, csak neztem nagyot, aztan rajottem, hogy ezalatt a kakilast ertik. :))
Koszonom Haaeen! :))
De David a kisebb. Fel kiloval konnyebb Aaronnal. Lehet, hogy kozelebbrol fenykepeztem a kis fejet es azert nez ki nagyobbnak. :))
Remelem rendezodni fog a dolog a munkahelyeden! Nagyon drukkolok!
Kistokos lefekudt aludni...
Csajok, eszembe jutott egy olyan vicces dolog. Amikor angolok jonnek meglatogatni teged meg a babat, es bezelgettek, nekem mar ket kollegammal is volt ilyen, es beszeltunk pl a hasfajasrol, erre megkerdezik hogy "Did he go to the toilet today?" Ezt tudom azt kerdezik, hogy volt e ma kaka, de olyan vicces ahogy mondjak. Persze, felallt, kiugrandozott a vecere, letolta a gatyajat es leult, aztan meg meg ki is torolte:))))) Ez a "go" megnevettet...amikor ezt kerdezik:)
Huu, akkor mit tudok csinalni, hogy Kisendre ne legyen vashianyos? Csak en tudok enni vasban gazdag eteleket nem?
Hu, ez jo hir goldfish, mit erzel? Kis pici olyan mint a szivdobbanas nem?
Kepzeljetek en meg azt almodtam, kislanyom is volt, Kisendre mar nagyobb volt, es gyonyoru kis sotetbarna haju kislanyomat pelenkaztam...biztos hogy kislany volt, mert punciska volt:)
Sziasztok. Tegnap mar mintha tenyleg a kisbabam ereztem volna mocorogni:D Mar par napja ez a sejtesem, de tegnap mintha tenyleg beigazolodott volna. Par nap es egyre erosebben fogom erezni:D
En tarhonyas hust fozok. valamelyik nap megkivantam.
Adali el kell, hogy keseritselek, ugyanis en csak es kizarolag szoptattam a gyerkoceimet es mindketto vashianyos volt! :(
Igen, azert ez erdekes, hogy itt nem neznek ilyesmit! :(
En gulyaslevest fozok, palacsintaval. Megyek is, mert sosem lesz kesz! A spenotot imadom!!
Csajok, mit foztok? Nalunk szerintem csirkemaj lesz spenottal. A decemberi forumon egy lanynak otthon vert vettek a kisbabatol, es nagyon alacsony a vastartalma. En azt olvastam, ha anyatejes, nem lehet ez, de nekik megis ez van. Itt pl mikor neznek ilyet a babaknal? Soha gondolom...:(
Huu, neha kajak vagyom haza...:(
Huu, irigykedem...mikor fogok en eljutni fordaszhoz...2 oras intervallumos szopizasokkal es a cumisuveg nem elfogadasaval??
Bar most van a 3. oranak vege, hatha jobban beall mar...
Kepzeljetek Kisendret odatettem a kisagy szelehez, ahol vannak felcsiptetve ilyen kis figurak, es megfogdossa a zsirafot, szabalyosan nyitja szet a kis kezet es fogja...szerintem ez mar kicsit akaratlagos mozgasfajta nem?
Na, en is osszekevertem Lorit meg Martint :) Boldog felszulinapot Martinnak!
Plusz, pandamama eltunt, nekik is most volt szulinapjuk 4-en:( hol lehet?
Jo reggelt...zombis vagyok kicsit...marmint ha a tobbi ejszakat hasonlitom...11 utan tettuk le, es mar 5kor fent volt, fel 5-tol zsortolodott... igaz ne panaszkodjak, ez meg mindig jo az elso hetekhez nezve, de ugy megszoktuk azt a 7-8 orat, ez meg csak 5 es fel 6 volt...utana se aludt jol, folyamatosan fel-felsirt 8.15kor megetettem...de azert okes, csak nem ertettem ezt a nem akarok aludni temat...tagra nyitva volt a szeme, mosolygott a ferjemre, mi meg ott rohogtunk, hogy huu, hogy tesszxuk ezt a babat le...! Egy darabig vicces volt, de mar fel 11 tajekaban mi is faradtunk...nekem meg egyszer elfogyott a turelmem, es csunyat mondtam...utana nem gyoztem olelgetni...
Ki hogy van?
Lanyok, lehet Kisendre meghallotta, hogy megdicsertem, vagy olvasta a hoxat, es ugy gondolta, hogy na, akkor majd en megfingatlak ma benneteket...most tettuk le egy perce.... negyed 9-es furdes es fel 9-es szopi utan...azota meg sokszor feltettema cicire, vegul ott nyugodott meg x-edjere....huuu, nagyon hisztis volt, nem akart aludni...most remelem reggelig nyomja!
Holnap visszaolvasok, most beesek az agyba...pusz
Boldog fel evet Lorinak! Meg Cirbolyanak Dorkanak is
boldog félszülinapot Martinnak! :)
lányok, a babi még mindig játszik és megzabálom, olyanokat nevet, ha meglát!
na, elkiabáltam, már jelez, hogy kezd fáradni :) nem is baj, már ideje.
jó éjt!
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?