Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
sziasztok.
En is vagyok azert neha :) voltam ma midwife appointmenten, az a midwife volt csak szabad, aki az elejen majdnem elszurta nekem az elso scan meg a booking app. idopontjat, ha emlekeztek. Gyorsan akartam szabadulni, nem szeretem ezt a not. Meg a szivhang szamat sem irta be a notes-ba, meg a meh magassagat sem, tudjatok a centiket... Es 2 het mulva rendelt vissza, ez igy okes? Azt hittem a vegefele hetente kell menni.
Remelem, a 2 het mulva idopont mar nem lesz aktualis, jo lenne addigra mar babazni :)
én vagyok, de elég busy a mai nap. este megyünk el, sógornőm fog vigyázni Lórira, előtte naggyon remélem, sikerül altatni séta közben, különben végigstresszelem a filmet meg az utat... tegnap reggel 10 és este fél 7 közt kb 2x 15 percet aludt...:S pörgött nagyon. de most épp alszik.
Adali, szerintem kb Lóri is ekkora volt 4 hónaposan :) cipelgesd sokat, úgy szépen megerősödsz :))) persze háton egészségesebb a deréknak. én már nem érzem a különbséget a 7 és 9 kg közt.
remélem, nem lesz gond az oltásból.
Judy, szerintem is tök normális súlyú Martin, a mieink túl nagyocskák ;)
Meronka, szegény, remélem, jobban leszel hamar. ne kockáztasd a joghurtot, ha szerinted az volt.
kiengedtek az ikres baratnomet, megint meguszta. jobb is, hagy nojenek a babak. csak furi, h minden nap mennie kell kontrollra, m nincs helyuk.
holnap jon babalatogatoba.
szia
en itt vagyok. 1kor kene mennunk babat meretni, de gyenge vagyok. Tegnap este ota hanyok es megy a hasam. Mostmar jobb, csak jobb vizszintesben. Szerintem, rossz volt a joghurt, pedig tegnap vettem. A hutoben meg van 5 belole, de nem biztos, h meg merem enni. Nem jart le, de ki tudja, hogy taroltak? Ezt ki sem lehet kerulni, pedig Asda-s nem off licence-es. :S nem merek mast enni, csak piritost teaval.
Dehogy kicsi Judy! Orulj neki, hogy nem anyira nehez olben..en mar most alig birom:)
Jaj, lanyok, gyertek mar, hol vagytok?
En csak keso delutan akarok menni setalni, mert nagyon meleg van!!! Huu, lanyok a babaor 27 fokot mutat a lakasban! Kisendre rovidnaciban van!
Szerintem mi is el fogjuk erni azt macskabagoly, ha igy haladunk. Amugy Jo reggelt, mindenki eltunve? Alig irtok!
Halodunk...:(
Kepzeljetek vegre csak fel 6kor kelt! Akkor is arra, hogy benyultam akis hatahoz, nem e lazas...
Ma reggelre viszont nagyon piros lett a jobb laba, ahova ket oltast kapott..sirt is szopinal, de tettem ra jeges zsebkendot:(
Milyen idiotak ezek az angolok, anyukam megmondta, hogy kerjem a harmadik oltast karba, de nem mertem okoskodni:( Most bezzeg faj neki nagyon:( Csajok, ez elmulik estere? Adtam neki egy kis Panadolt fajdalomcsillapitot, de nem akarom hogy a szopinal fajjon ahogy fekszik..hogy fektessem?
Most jatszik.
Nyugi innentől elindult a lavina! jönnek a balesetek, nálunk napi szinten van, koppan a fej, szökik és odacsukja az úját...
szép súlyban a csajszid :) Martin 8,6kg :)
Lanyok addig oruljetek amig van tejcsi, bar en is adhatnek meg tejcsit...
Mas: meg volt az elso balesetunk is, a kis dragam levarazsolta magat az agyrol, leesett ma reggel:) pont lattam, de mar nem tudtam elkapni, hogy megelozzem, szegenyke jol megijedt, volt am ribillio utana!! Olyan jo hogy "konnyen" esett, jo szogbe meg ilyenek, biztos voltam benne, hogy nem lett baja, de azert en is megijedtem! Na kapjuk rendesen az ivet.........
Ma lemerettem a kisholgyet, 9,35kg
Nektek milyen volt a napotok??
Jol tetted...en is ittam anno egy kis kolat, ugy megkivantam...most is neha meg iszom..
Jaj, Kisendre nem bir elaludni...uvolt a masik szobaban...:( kozben meg csuklik...mit csinaljak? Probaltam teat adni, de kikopi...
nem olvastam vegig vissza, de lattam, Adali kerdezted a szopizast.
Ejszaka benazik, mert olyan komas, h lusta kinyitni a szajat, es folyik mindenfele. Napkozben oke, es folyton enne.
lehet most elrontom az ejszakankat, de ebben a melegben megkivantam egy kis kolat. Ezer eve nem ittam...
Egyebkent az oltas utani programot atszerveztem maskorra, biztos, ami biztos...
Mi is most jottunk a parkbol. Olyan szep ido van, h kar lett volna kihagyni. Holnap veszek rovidnadragot, mert en nagyeszu, az osszeset hazavittem Mo-ra, mert gondoltam, nyaron hazamegyunk, es addig ugysem fernek bele. Hat nem lett igazam., belefernek.
kepzeljetek, megkerdeztuk a lakohelyunkhoz kozeli okmanyirodakban is, es ott nem kernek allampolgarsagi vizsgalatot, sot surgosre kerve 1 het alatt meg is van. Igy anyosom inditja az anyakonyvezest, amint megvan, ideiglenes utlevellel mehetunk haza, es az allando utlevel miatt sem kell honapokat otthon ulni. Azert erdekes, h a torveny/ rendelet ugyanaz, de mashogy ertelmezik.
Igen, gondolom a kockazatok es elonyok merlegelese utan kellett neked csinalni.
Megjottunk csajok az oltasrol. Nagyon sirt aranyom. Elindultam mar koran, aludt a szokasos 25 percet a babakocsiban, utana meg egy ora volt. Ahogy setalgattam talalkoztam egy mannyal, es a park vegeben mindketten megfordultunk, es ujra osszetalalkoztunk, es beszede elegyedtunk. Kazahsztani, es a ferje angol a kisfia meg 6 honapos. Tok jo, teloszamot is csereltunk, es majd setalunk egyutt. Kisendre meg elaludt uton hazafele, szepen atraktam a kisagyaba es meg durmol halistennek. Remelem fog aludni vagy fel 6-ig! Meglatjuk.
Csajszi, olyan izgi nemsokara te jossz! Meg haaeen! Jaj de jo, hogy minden okes! Most mar felre az aggodassal, minden rendben lesz!
De szerencses vagy Judy!! Mondjuk szuleim szomszedja majd' 20 eve jart ilyen szerencsetlenul, hogy a tudo rtg miatt serult kisfia lett, lehet ma mar jobb gepek vannak. De ugye honnan tudhatjuk, hogy uj az a gep amivel meg akarnak rontgenezni, vagy regi.
Amugy vegul nem volt gond, nagyon rendes volt a doktorno, adott uj idopontot majus 20-ra, de mondta, h akkor mar nincs menekves, x-ray lesz :)
Jajj, de jo haaeen! Nagyon orulok NEktek! :)
Csajszi, nekem is kellett volna rontgen mig terhes voltam, de nekem eppen a fogorvos mondta, hogy jobb, ha majd a szules utan megyek vissza... En nem kockaztatnek.
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?