Kismama vagyok Angliában! (beszélgetés)
Érdekes módon az elmúlt időben elég sokan jöttek és nem mindjárt a pénzről kérdeztek....és befogadunk mindenkit!
De ilyen indítással!?
Aki általában a pénz dologgal kezdi, ahogy megkapta a választ lépett is!
Tapasztalat!
Jo csak az en hozzaszolasomra irtads, hogy durva...:(
Szerintem a levegoben is van valami nyomas.... vagy front jon... en tok nypomott vagyok, fiam is mar masfel oraja alszik/..:)
Mi a durva ebben? Hogy megmondtam, hogy illik koszonni es bemutatkozni nem csak rogton a penzrol kerdezni? Egya;ltalan nem "magantulajdon", csak mar ezerszer leirtuk ezt, es linkeltunk egy csomo hasznos oldalt...tudod, neha nem akarjuk ezerszer elokeresni... Szerintem az a legkevesebb, hogy ha uj vagy visszaolvasol, persze nem is a teljes forumot, de legalabb vagy 10 oldalt, csak hogy ugy megismerd hogy ki kicsoda, es csatlakozz...
Igen is varjuk az uj tagokat, es szeretettel vesszuk jelentkezesuket, szerintem nagyon jo forum ez, ahol igenis tiszteljuk egymast. Es ossztartunk, nem ugy mint a magyarok kint sajnos...
Kulonben mi van az NI szamoddal Lencsi?:)
Adali én nem is neked írtam az előbb, hanem Judy86-nak.
Akkor bocs, hogy ez hülyén hangzik, hogy: "valaki tud-e segíteni" nem is érdekel senkit az én bajom, inkább akkor keresek már fórumot. Bocsánat, hogy idetévedtem.
Hujujujjj, nem mi vagyunk az ujak itt, hanem te! Illik - meg egy forumon is - bemutatkozni, mi mind ugy kezdtuk, es ismerkedni... tenyleg gratulalunk, es nem is a babara mondtuk, hogy a penz erdekel, hanem hogy igy kezdeni forumhozzaszolast annyira nem szimpi...
Ha elmeseled hol elsz, mit csinalsz, ilyesmi, akkor megismerunk, te is minket, es meg akar klubtagga is valhatsz:) Kisfiad vagy kislanyod lesz? Parod magyar, angol? Ilyesmivel szoktunk kezdeni... de amugy tenyleg erdekel...
jaaaaaaj, először is akkor elnézést, hogy megkérdeztem, akkor visszaolvasok.
Kedves Judy86 engem nem csak a pénz érdekel, egyáltalán nem azért vállaltuk ezt a kis embert, nem véletlenül sikeredett be. Csak megkérdeztem, hogy tudna-e valaki segíteni? és nagyon rosszul esik, hogy már rögtön arra kell gondolni, hogy nah ez is csak a pénzért csinált gyereket! hát én egyáltalán nem azok közé tartozom!
mint hogy a munkahelyen is mikor egy magyarnak mondtam, hogy kisbabát várok, rögtön azt mondta: "az jó, sok pénzt kapsz majd rá". Nah őt tényleg csak a pénz érdekelte. Engem az érdekel, hogy fogunk majd megélni, mikor a munkahely csak 33 hétig fizet. Elnézést, hogy megmertem kérdezni,aki tud segíteni írjon privit, aki nem az akár beis kaphatja! puszi :)
Sziasztok! Valaki tud nekem segíteni, hogy milyen támogatásokat kérhetek meg, akár már most, és miutána baba megszületett?
26hetes kismami :)
Szia Adali!
En is csodalkoztam,miert a hetvegere tettek...
Szia Suzy!
Nem tudom,toled miert nem vettek vert, de a sogornommel 2 nap elteressel vagyunk kiirva :))))
,kedden vele voltunk az elso midwife talin es tole is levettek a vert.
Szurkolok neked,hogy mielott hazamesz meglegyen az idopontod :)
Sziasztok!
Nemreg jottem haza a z elso midwife talirol!
Sikerult jol megazni! Persze csak addig esett,amig hazaertem,most hetagra sut a nap... :(
Tok rendes volt a midwife,nagyon meg voltam vele elegedve. Mondtam neki,mennyire utalom a vervetelt es nagyon aranyos volt,vegig beszeltetett Attikamrol,hogy elterelje a figyelmemet :)
10 hetes es 1 napos vagyok :)))
Mar megvan a kov.2 idopontom es igen,elojegyzett a terhelese cukorra. Hurra.... :(
Nagyvonalakban ennyi tortent,de jo masfel oraig tartott.
Mostmar egy kicsit nyugodtabb vagyok es nagyon varom a szeptember masodikat,hogy vegre meg is lassam a picurkamat :DDD
Jóreggelt lányok. Hát vmi rettenetesen rosszul aludtam. Bár ne kéne ma dolgozni.... Ez valahogy nem az az időszak mikor egy 5 órás alvás -az is részletekben- elég egy napra :S
Tegnap volt bent a főnököm gratulált személyesen is :) Tök aranyos volt :)
Koszonom Nyuszika:) Igen, tud mosolyogmni is... de hisztizni is am!:)
Pihenjetek nagyot lanyok amig meg lehet!!! En is elvitorlazom, majd holnap jovok...
További ajánlott fórumok:
- Igaz, hogy a reggeli rosszullétek jobban kínoznak ha lányt vársz? Olyan kismamák válaszára vagyok kíváncsi akik megtapasztalták mind2-őt.
- Szoptatós kismama vagyok, mit tudnék főzni ami hamar elkészül & nem kell sokat ott állni?
- 5+4 kismama vagyok
- Mit tehetnék, hogy ne vizesedjen a bokám? 30, lassan 31 hetes kismama vagyok. :)
- Ki hogyan viselte a terhességet? A végefelé vagyok, 26 hetes kismama vagyok és nehezen telnek már a napok, más is így volt vele?
- Munkahelyen hogyan jelentsem be, hogy kismama vagyok?