Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Gabinak megy a drukk!
Már amennyiben ma vizsgázik...na mindegy,a drukk nem árt:))
Hát a postai pénzfeladásról gőzöm sincs sajnos:(
De miért kell ilyenen balhéznia Anyósodnak?Nem hogy örülne,h Anyud feladta a nevében is.
Sziasztok!
Kevin szépen elaludt délben,én tornáztam most arra a cardiora,Mokka amiről írtál,h 1 óra keményen.Hát jól megizzasztottak,a földön fekvős része nem tetszett,de az 1 óra ugrálás az kemény volt tényleg!Úgy fájnak a vádlijaim:))
Na,sok a szöveg,olvasok vissza.
Nóri már fent is van!
Este benézek majd.
Szép napot mindenkinek!
Tudnék mesélni!!!!!!!!!
Most döbbentem rá h nem a tiédet nyomtattattam ki, de köszi.
Sajnos a posta néha nagyon tetű!Nem szép anyósodtól,hogy ilyet mond.Sose értettem egyik mama mért fúj a másikra!
Anyukám is mindig megjegyzéseket tesz anyósomra,én meg nem szeretem ezt.Persze nem Zoli előtt,csak nekem mondja.
Szivesen segitek,nem gond,csak egyszerűbb ha megnézed,mert nem mindig vagyok itt.
Na azért kérdeztem mert Anya+Anyósomék együtt adtak fel pénzt Nóri szülinapjára szerdán h péntekig ideérjen.Anya adta fel, nem ért ide és itt neki állt az okos Anyósom hogy ha ő adta volna fel, ideért volna!!!!!!Hétfőn megkaptuk.
Mindegy, mondtam a páromnak, hogy a vita idején én wc-n voltam és csak a végét hallottam, de még egy ilyen és csúnyán össze fogok veszni az Anyjával!
Köszi a pontokat, akkor azt hiszem, nem a tiédet nyomtattattam ki.Kaptam másikat is.Nekünk nincs nyomtatónk és az egyik ismerősömet kértem meg, gyorsan kellette mert nem ért rá.Jajjj, megnézem, bocsi:(
A postán kérdezd meg szerintem,én nem tudom.
Tejtermék:
1 pohár tejföl --- 12%-os 8 pont
egy pohár joghurt 2 pont
25 gramm sajt 2 pont
1 e.kanál 25%-os majonéz 1 pont
1 db light háromszögsajt 1 pont
50 gramm jégkrém 3.5 pont
Tehéntúró, sovány (76 kcl, 0.5 gr zsír) 2 pont
Tehéntúró, zsíros (197 kcl, 12.4 gr zsír) 5 pont
50 gramm sajt (trappista) 4 pont
Camembert 50 g 4
Kockasajt 45 g 15% zsír 2
Trappista 50 g 45% zsír 4
Shake 1 nagy pohár 8
Ez mind benne van ám a súlyfigyelőben,amit küldtem neked.Nem tudod kinyomtatni?
Én kinyomtattam mindent,kitettem a konyhába,és ha kellett,ott volt kéznél.
Hát Anyósnak, persze!! :)
Szia amúgy Rosa.A tejföl hány pont, ezt még este kérdeztem csak elmentél aludni:)
Úgy értettem h postán rózsaszín csekken, de lehet -e úgy h valamennyit ráfizetsz és ajánlva vagy elsőbbségivel vagy valami ilyesmi?
Szia,nekünk F.P.tanulótelefonunk volt,a kutyát nem ismerem.A telefont szerették,beszél,számol,énekel.
Pénzt adhatsz fel rózsaszin csekken cimre,vagy számlaszámra is,vagy utalhatod számláról,vagy a számlatulajdonos bankjába befizeted.Ha erre gondoltál.
Sziasztok!
Lina nagyon édes a kisfiad:)Jó h megláttam a tanuló kutyust, akartam kérdezni már mindenkitől h volt-e, van-e a babáknak, szerteik-e??? Nóri vajon élvezné-e már?
Rosa jól tetted h aludtál sokat!
Nórim alszik.
mi meg jót veszekedtünk Apával, a szokásos melyikünk Anyósának mi a hibája téma:(
egy kérdés: pénzt hány féleképpen lehet feladni? Kivi vagyok a válaszokra.
Szia Lina,ügyi vagy!
Nagyon cuki a kislegény!Kérjük a további képeket és tessék gyakrabban jönni csevegni!
Sziasztok lányok!
Én szégyen szemre fél 10-kor ébredtem...a gyerekek is aludtak...most olyan kipihentnek érzem magam...lehet hogy elfáradtam a sok alátét hajtogatásban??:D)))
Szép jó reggelt!
Szokásos időben,8-kor keltünk.Éjjel jól aludtunk.
Most volt reggeli,bundáskenyeret ettünk.Bűnöztem,egy szeletet én is ettem:)))Minnyá ugrok a konyhába,én rántott májat sütök a fiúknak(mert én utálom amúgy is),sültkrumplival.Sali még van hozzá,meg husileves is tegnapról:)
Nálunk 7ágra süt a napocska,lesz kimenetel délelőtt:)
Vidám napot,majd délben jövök!:)
Jó reggelt mindenkinek!
Végre sikerült felraknom képet a naplómba...hurráááááááááááá!!!!
Köszi az infókat csajok!
Még csak én vagyok fent,a srácok alszanak így van egy kis időm.A bevásárlást már elintéztem..jöhet a főzés ezerrel.Ma jönnek anyumék du-án úgyhogy nem fogunk unatkozni.
Szépjóreggelt!
Nálunk már rotyog (vagyis majd rotyogni fog, ha felfő) a húsleves. Csinálok még disznópörit tésztával.
POcsék idő van kint, esik az eső, szal nem hiszem, hogy lesz kimenetel ma délelőtt.
Egyébként 7-kor keltünk, Anna most trónolt a wc vagy 10 percig, persze előtte volt kaki a pelusba, úgyhogy a wc-be nem produkált semmit.
Majd még kukk...
Vidám napot!
Jó reggelt!
7 után ébredtünk, éjjel nyugis volt.
Főzök majd levest (pirított gombóda, de aki így ne ismeri reszelt tészta, nagyon fini)meg halfilét rántok rizzsel.Szép napot.
én is lépek lassan, már leragadnak a szemeim!
Jóéjt, szépálmokat!:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?