Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
HŰHAAAA!
Kivi vagyok!
Vidám napot Mindnekinek!
Majd azért belesek délután!:)
Kevinnél úgy volt,h a tápiba tettem és úgy csináltam egyre több aránnyal a tej javára.
Kóstoltasd meg vele csak úgy felesbe higítva vízzel,kevés cukrot vagy vanicukit tehetsz bele,attól jobb íze lesz:)
Megyünk sétálni!
Szép délutánt mindenkinek!
Forralva!
Én még mindig forralom Kevinnek!...tényleg meddig kell forralva adni?
Mokka!Nagyon cuki a Simi...az a pofi és az a poci:)))Puszilni öröm lehet:))
Gabi!Annyira tetszik Domi szobája!Irtó vagyány,jók a színek,szép a bútor,a képek is jók.Bejövős:))Ügyik vagytok!
Ja nem is írtam, tegnap Nóri megevett 2 palacsintát!!!!!!!Igaz először még csak üresen adtam neki, mert még nem kapott tejet, de imádja, mint az Anyja!!!
Tényleg, tejet tudom h már adhatok, de csak 1,5-eset ugye? Forralva vagy nem? Hígítva? Reggeli mellé vagy csak úgy pár kortyot?
Mikor milyet vettem épp.
Jó a csapvíz is,Kevin is 1 éves kora után már azt is ivott.Van h anyóséktól kapunk karton bubimentes ásv.vizet(pl most) és akkor nyilván azt adom neki.Amúgy csapvíz simán.
De jó,most ennék én is pizzut!:)
Nálunk itt a pogi.
Tegnap Kevinnek csináltam majonézes kukoricát,sült virsli mellé a legistenibb kaja:)))Hú,mennyit szoktunk enni régen.Na,azé tegnap is belenyalakodtam:))Meg is ette mindet,nem kellett könyörögni:)
Tőled vettem az ötletet,mikor mondtad h Anna imádja,akkor próbáltam ki Kevinnél,de neki is nagyon ízlik.
Gyertya van középen.
Nóri ügyi volt:)
Kevin is 2 órát aludt,mindig akkor ébred amikor végzek a tornával!?!:))
Nem jól fogalmaztam, addig ok, de milyen fajta ásványvizet?
Itt már nem esik, kimegyünk majd kicsit.
Szia,Nálunk is süt a nap,de hideg szél fúj.
Lilcsi is imádja a kukoricát,de hálistennek majdnem mindent megeszik,ellentétben Erikkel...
Annám már fel is ébredt, nem aludt túl sokat, kb. 1 és 1negyed órát. A lényeg, hogy vigyorogva kelt:)
Most pedig cumikeresés, mert már megint eltüntette és persze most meg nyíg érte...
azért majd kukk...
Na, megjöttem.
Nézegetek még naplókat:) Azzal is le vagyok maradva.
Itt nagyon szépen süt a napocska jelenleg, viszont iszonyatosan hideg szél fúj, úgyhogy lehet, hogy ma sem megyünk ki:( Jaaaaj, tavasztakarooook!!!!!!!
Ha felébred a puja, gyorsan csinálok pizzát, két tepsivel:) Egy ananászosat és egy kukoricásat. Gyanítom, hogy kukorica nem sok lesz rajta, mert mostanában Anna nagyon rákattant a csemege kukura, kénytelen voltam már venni neki, mert azt követelte minden nap, és hiszti volt, ha nem kapott. Imádja:)
De jó!Akkor hátha te is ösztönzöl ma engem!
Este talán már lesz kedvem..ma csak hasizmot terveztem.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?