Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
nekünk is a nyakunkal volt gond de a teljes jobb oldal kicsit merevebb volt,de már nincs jele:))
Nagyon szép a kisfiad és milyen nagy!!!!
Istenem, ez nem semmi!!! Az a lényerg hogy már jobban vagytok! Ahhoz képest nagyon gyorsan behozta magát a Drága!
Ismimnél is volt oxigénhiány, 1 évesen tűnt fel, hogy a gyerek még nem is ül. Elkezdték hordani ilyen Dévényre! Nagyon gyorsan pótolt mindent!
Nálunk is voltak gondok, szóval tudom milyen aggódni egy gyerekért. Dominik 4 hetes volt, mikor kiderült, hogy van egy veleszületett betegsége. Műtét, lélegeztetőgép, és stb...
Szegényke! de minden ok ,látszik :)
Mi is jártunk gyógytornára, nagyon sokat segít tényleg! Siminek csak a nyaka volt merev, nem emelte, tartotta a fejét! Aztán beérte a többieket és le is hagyta :)
kÖZBE FELDOBTAM A GÉPRE A KÉPEKET!
hIHETETLEN HOGY A FIAM HAGYJA HOGY ITT ÜLJEK :)
Hát amikor megszületett nem sirt fel ,lélegeztetni kellett gépen volt 3 órahosszáig,meg a pic-en 4 napig megfigyelésen...szóval az oxigén hiány miatt az izmokhoz nem jutott kellő vér és oxigén ezért merevebbek voltak neki a fejét nem tudta csak balra forditani,ezért el is nyomódott neki :((
3 hónapon keresztül jártunk heti 3, 4 alkalommal gyógytornára és a gyermek rehabilitációra,3 hónaposan kezdtük el.. 4 hónaposan már hasra fordult ,5 hónaposan a másik oldalra is ,6 hónaposan visszafele is és most meg már ezt tudja..
ez a mi történetünk...
azt mondták mivel nem egy pici gyerek 3320gramm 48 cm született most 8000 gramm körül lehet és 72-73 cm,szóval azt mondta a főorvosnő nehezebben fog neki menni,de erre ő rendszerint rácáfol,szerencsére:)))
Nem tudom miért nem szereti,pedig tök jól hangzik szerintem is.
A Gabriella is szép!
DE miért? Nekem tetszik!
A gabinál minden jobb:(((
És még nem olvastam a naplód?
Ha szabad megkérdezni mi történt???
Julika nagyon jó kirándulás lehetett, valamikor én is voltam arra :)
Szépek a gyerekek is! és az a kis produkció..... :D
Mázlisták!
Akkor gyere ide gyorsan! Dominikra is piszkosul ráférne. A múltkori hajvágás után repetát kért, most meg meglátja a hajnyírót üvölt. DE mi lelte? Pedig kedden státusz, szépnek kell lennie!:))
Majd megismerjük egymást!:))
Nánás az valahol Debrecen fele van, ugye?
SZiazstok!
Megnyírtuk a Simont! :) majd holnap rakok fel képet is :) A Kölök még tombol :(
tényleg nagyon szép hely:)9
ja és köszi szépen én még csak most nézegetem a ti naplóitokat adatlapokat ismerkedm:::::::))))
nem becézgetjük nagyon esetleg zsani:))
majd letöltök valamit....
Sziasztok!
Jó éjt!
Gratula a Picúrnak! Nagyon szépek a gyerkőcök.
Lillafüred nagyon szép hely, mivel rokonok vannak Miskolcon, többször voltam ott. remélem egyszer eljutunk Dominikkal is.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?