Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Kevinnek meghozták Anyumék tegnap az ajtódíszt,tök jól néz ki,majd délbe dobom a fotót.
Képzeljétek vettünk Kevinnek húsvétra egy könyvet és megtalálta,hát megőrülök tőle.Mondogatta a szobába/a lomisba/,hogy vauvau,cica,megnéztem mit csinál...megtalálta és nézegette.Annyira sírt érte,h Apa aszondi a telóba h adjam oda neki,majd kap vmi mást...na tessék!:))
Amúgy most voltak itt az Eontól,leolvasták a gázórát.Még 1,5 hónap kb mire perkálhatunk,nem semmi lesz!:((
Szépjóreggelt!
7-kor keltünk, Anna dvd-zik (az én régi családi videómat nézi, amin kisgyerekként szaladgálok a tesómmal és az uncsikkal).
Anna jól van köszi, én viszont egyre szarabbul. A torkom fáj, köhögök, az orrom folyik, bedugul, szal fasza nagyon. :S
Délelőtt megyünk be a gyerekkel a munkahelyemre, addig még kukk.
Rosa!Jól néz ki a pogid:))
Hiszti!Annádnak gratula a nagy alszihoz!
Tünde!Meggyes-csokis muffint még nem ettem,hú de már csorog is a nyálam....és az a mesealmás milyen??
Sziasztok!
Szép reggelt!
Mi 6kor keltünk,kezdem megszokni.Egy kis brokkolikrémlevest főzök délelőtt,lasagne még maradt tegnapról.A szél nálunk is nagyon fúj,majd 10 körül mennénk le,addigra remélem kivirul az idő!
Örülök,hogy Mindenkinek jól telt a délutánja!
Kevin már kihozta a porszívót,már kezd az agyamra menni a mániájával:)
Vidám délelőttöt kívánok!
Bekukk majd..
Jó reggelt!
1/4 7-kor ébredtünk.Délelőtt megyünk majd boltba, bár itt eléggé fúj a szél, nem sokat leszünk kint:(
Főznöm kell: gulyáslevest fogok meg csinálok majd palacsintát.
Hiszti Anna hogy van?
Gabi Ti jobban vagytok?
Szép délelőttöt!
Annám ágyban, bár sztem még kicsit nyüszög, hogy kijöttem.
Extra zizi volt ma este, apát le is küldtem dédihez, mert láttam rajta, hogy most valahogy nincs türelme egyszem lányához. Biztos elfáradt a lelkem ma, hogy ennyire nyügi.
Sehol senki?
Sziasztok, szépestét!
Nemrég értünk haza anyuméktól,nagyon jól telt a napunk. Annácska alukált majdnem két órát délután, ügyi volt nagyon:)))
Hamarosan pancsi, aztán még benézek, ha a gyerkőcöt ágyba parancsoltam!:D
Remélem mindenkinek szép napja volt!
Én krumplis pogácsát sütöttem(ronda és finom),kép és recept az alkotós naplómban.:)
Egész fini lett!
Sziasztok!
Mi megint kilevegőztük magunkat,udvartakaritás,gazolás,stb...jó volt kint lenni...hurrá...tiszta udvar-rendes ház!:))
Közben jött szólni a telekszomszédunk,(üres telek ami a miénkről lett leválasztva),hogy idén épitkeznek,és mivel mi adjuk a szorgalmi utat nekik(a mi telkünkön viszik át a gázt és a vizet),készüljünk,hogy felturják a telkünket!
Mindegy,essünk túl rajta.
Sziasztok!
Mi délelőtt voltunk kint, ma már nem megyünk, mert eléggé esőre áll.A lángos kész, sütöttem még fini almás sütit, Mesealmást:)
A szomszéd csaj meg meggyes-csokis muffint és kaptunk belőle:(Nesze diéta, így nem lehet:)Én is vittem persze.
Kitti Kevin ügyes h szól a kaki ügyben!
Hiszti, Rosa,Me1inda, Gabi szép délutánt!
Még kukk vmikor, ha nem akkor jó éjt előre is:)
Betojt...kaka,már megint szólt h telerakta a pelót.Hú,de kis ügyi:)...Apa nem hitt neki és próbálta visszaaltatni:DDD
Mondta a Dokinéni tegnap/vagy már meséltem?/,hogy nagyon csúnya neki a fogija,tuti fáj nagyon...hát ezé van a fosi,meg a 1,5 órás csucsu.
Na,még dobok fel 1-2 képet és aztán húzok el a géptől,mert úgysem hagy.
Vidám délutánt kívánok Mindenkinek!
Sziasztok!
Betegeknek jobbulást kívánok,mennek a gyógyító puszkikák Mindenkinek!
Kevin felébredt,csupán 1,5 órát aludt,aminek nem nagyon örülök de hát ez van...majd este jó hamar kidől tuti.
Sziasztok!
Ma is 6 kor keltünk,kezdem megszokni.10órára már hulla fáradt voltam,sütöttem a kókuszos csigákat,meg ma is lasagne-t dobtam össze,ma Anyumék és Hugiék jönnek Apát köszönteni 3 körül.
Remlélem Mindenki jól van,minnyá olvasok vissza....
Sziasztok!
Én ma csak egy anyós mentes napot szerettem volna, de természetesen belemászott az életembe mint mindig... :S Kérdezte h akarunk-e sétálni? Mondtam h igen, megyünk tescoba. Ne oda menjünk hanem feléjük mert sütött húst nekünk is. Mondom jó, köszi, majd beugrunk érte. Erre most hívta Apát h befűti a szobát amíg mi elmegyünk kocsival a tescoba... na azt már nem, nem ahgyom ott a gyereket, h a nyomi szomszédai szanaszét tapizzák ,meg hasonlók? Neeeeeeeeeeeeeeeeeem!
Most Apa és Jázmin alszik, én átszaladok a boltba utána pedig sétálunk :)
Mkinek szép napot! Pusz!
Mi megyünk anyumékhoz, lehet, hogy onnan bekukkantok kicsit délután!
Mindenkinek szép vasárnapot!:)
Betegeknek jobbulást és mindenkinek szép napot!
Asszem megyünk udvarra,süt a nap szépen:)
Sziasztok!
Mi nagyon jól aludtunk...Lilcsi többször nyöszörgött álmában,de nem ébredt fel..
Ma nem főzök,van tegnapi maradék,de lehet hogy sütit sütök:))
Szépjóreggelt!
7-kor keltünk.
Asszem megfáztam, mert nagyon fáj a torkom, folyamatosan tüsszögök, folyik az orrom. :( Annámnál ilyen tüneteket nem tapasztalok, remélem ő nem mászik bele annyira. Asszem szedem a rinathiol cold-ot.
Délelőtt semmi dolgom, ebédre megyünk anyumékhoz:)
Majd még kukk.
Lina, Kristófnak is mennek a gyógypuszik, persze Nórikának is!
Mi épp megyünk bele abba is!
Gyógyulást nektek is!
Hú ez jól néz ki.
Vírusfertőzés és pöttyös?Gyógyulást!
Mi talán már jobban vagyunk: nátha, köhögés...
Jó reggelt!
Nincs időm visszaolvasni, de élünk.
Dominik 6-kor kelt, még nem tértem magamhoz.
Szép napot Nektek!
Már jobban vagyunk...A Kristófnak vírusfertőzése van és egyben vmi ki is ütötte de nem tudják,hogy mi.
Mára halványodott egy kicsit..
Ti hogy vagytok?
Épp most tettem fel...már rajta van!
A fánk is nagyon fini és egyszerű.
Szia Hajni!
Hogy vagytok? Baba? Jól hangzik ez a császárzsemle:)
De nem találtam képet...hol van?
A joghurtos fánkodat is bemásoltam a receptes naplómba, az fini?
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?