Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Hiszti várjuk a fotót:) Nekünk is látszik picit a penész a kabinnál, nem nagyon tudok vele mit csinálni.Mondjuk alig észrevehető még.
Kitti kaki is a szőnyegre?
Mennyit aludt Kevin? Szép délutánt!
Lille gratula Gergőnek!Nagggyon ügyi fiúcska:)
Me1inda a kisajkak összenövése? Nórinál igazából nem tapasztaltam ilyet, DE pár napja amikor nagyon megfigyeltem, úgy láttam mintha a jobb oldali picit oda lenne tapadva.De lehet h csak a szemem káprázott.Érdekes, a mi dokinénink egyszer sem nézte még!
Igen, ez hajlam kérdése, pl nekem sem volt ilyen gondom. Jázmin meg hajlamos rá, nagy cucc :P
Majd kenegetem, csak gondoltam tud erről vki többet :P
Örülök h Annának nem volt ilyen :D Nagyon édi lehet a kis leendő pénzügyminiszter kisasszony!!! :DD
Na, várom Rosa és Tünde válaszát is :)
Pusza!
na, zavarjatokmáááneeeel!!!:D
megyek, mán télleg:)
Puszi, további vidámakat mára!:)
na, a gyerekem pénzezik.
új szórakozása: kiszedi az apja pénztárcájából az aprót, azt számolgatja, ide-oda rakosgatja, sorbarakja, stb. pénzügyminiszterlesz a lelkem:D
Jaj,mennyire ügyes volt Jázmin!Gratula neki,stramm kiscsaj!:)
Örülök,h édi a dokinéni!
Szia:)
Nagyon ügyi volt Jázminbaba a szurinál, csak így tovább a későbbi szuriknál is:)
Punci összenövés??? én erről még nem is hallottam. :S Gondolom, a doktornénink mondta volna, ha Annánál ilyesmi gond lenne, mert mindig nézte a puniját.
Reméljük hat a cucc,még nem is hallottam ilyen szerről!
/nekünk zuhanyunk nincs/
Sziasztok!
Csak beestem ide, kerestem a laevolac-ról infót :P
Gergőnek nagy gratula! :)))
Nem rég értünk haza tanácsadásról. Halljátok, ez a dokinéni egy angyal!!!!! :DDDDD
Nagyon örülök h befértünk hozzá, igazán jószívű, kedves, türelmes, figyelmes... sorolhatnám még :)
Kaptunk szurit, most csak a kötelezőt, prevenalt majd legközelebb. Én olyan büszke vok a lányomra, nagyon jól viselkedett, csak egy kicsit sírt, de csak azért mert már éhes volt :P Most alszik, a láza egyenlőre nem ment fel, rem nem is fog azért éjszakára kap kúpot.
Na megyek, ezer a dolog.
Ja, lányos anyák, mit tudtok a puncika összenövéséről? Ma mondta a doki h vegyek A vitamin olajat és kenjem Jázminnak mert hajlamos az összenövésre :S
Később benézek, pusszancs! :)
El is köszönök,további szép napot Csajócák!
Sziasztok!
jaaa, anyum vett nekünk olyan ultra szavó penészeltávolítót. A zuhanykabinnal kínlódunk mindig, mert le van kenve a széle (a tálca széle is) sziloplaszttal (nemtom így írják-e) oszt alatta mindig bepenészesedik. Nem tudom mit kéne vele csinálni. :((( Az uram cseréli rajta 3 havonta a sziloplasztot, de 1-2 héten belül újra penészesedik.
Szal tegnaptól fújkálom a kabint ezerrel ezzel a szavóval és már egész jól látszik a különbség, csökkent a penészmennyiség. Nem lesz könnyű menet, mert ugye nem közvetlen a penészre fújom a cuccot (hanem a sziloplasztra), de azért remélem hatni fog.
Nálatok a zuhanykabinnal nincs ilyen gond???
Na,ez hamar ment!DE jó!!:))
Várjuk a fotót nagyon:))
Vidám délutánt!
Anna a bilire ráül?Vagy inkább a slozin?
Kevin a bilire ráül,aztán bemegy a szobájába és bumm a szőnyegre:DD
most beszéltem anyummal, fél 4 körül jönnek, hozzák a homokozóját Annának:)
Majd lefotózom, ha összerakták. Aztán már csak le kell festeni és jöhet a jóidő, nameg persze bele a homok:)))
Anna úgy fel van dobódva, hogy jönnek. Egyébként 1,5 órát aludt, fél 3-kor ébredt. Asszem kicsit kimegyünk sóderezni és figyeljük, hogy anyumék mikor jönnek.
Szép délutánt!:)
Szia:)
Akkor pörögtél egész nap rendesen:(
Na, kíváncsi vagyok, hogy Lilcsinek bejön-e az ülőke:) Annámnak is van,de mostanában valahogy nem akarózik neki ráülni. :(
De ügyike!
Gratula neki!
Sziasztok!
Végre ideértem:)
Ma én főztem,reggel ovi,délben ovi,aztán ebéd,épp csak Tündivel skype-oltunk egyet,addig voltam gépnél...szörnyűűű....
Vettem Lilcsinek egy szivacsos,tehénkés wc-ülőkét,hátha jobban megjön az ichlete:))
Kép a gyerkőcös naplómban.
Nincs időm most visszaolvasni, remélem este másképp lesz és hogy mindenki jól van.
Most is csak azért jöttem, hogy nehogy kimaradjon a naplómból és hogy elújságoljam: Gergő ma önállóan felült:)))
A folyamatról persze lemaradtam, de szerintem oldalfekvésből támogatta fel magát:) Majd meglátjuk.
Na futok dolgomra, puszi mindnekinek, este jövök!
Sziasztok!
Mokka:
kicsikédnek nagyon nagyon sok boldog születésnapot kívánunk egészségben, vidámságban!
A gyógypuszik tőlünk is mennek!
És amúgy fini?
Nóri ébred.Majd még kukk.
Szép délutánt!
Hú,passz.Mikrója válogatja,én nem mondok időt,mert ahány mikro annyi féle...Anyum amennyit én mondtam neki,azon elégette.Szal ki kell tapasztalni.Már nem tom nekünk mennyit szokott menni,de fogpiszkával szoktam megböködni.
Köszi:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?