Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
zöldséglevesem kész, tejfölös csirke folyamatabn, hozzá a tészta mánis jó:)
Közben elment apa a gyerekkel a lottót feladni, meg dm-be, remélem megbírkózik a feladattal (még sosem volt egyedül vásárolni Annával):)
szia:)
igen, sikerült elindtézni, hétfőtől 2 hét tp-n leszek Annával:) most kicsit megnyugodtam.:)
Szia!
Ügyik vagytok!:)
Na,mi volt a dokinál???Sikerült?
Sziasztok!
Tegnap déltől kifingott a netünk, most tudtuk az urammal helyretenni (még telefonos segítséget se kellett kérnünk a szolgáltatótól, azé ügyik vagyunk, nem?:D)
Majd visszaolvasok, de most főzök ezerrel.
Pussz:)
Sziasztok!
Istenien aludtunk,csak én keveset,mert korán keltem..jön anyósom dél fele,takaritok,főzök.Rántott hal lesz krumplipürével.
Lilcsi egyszer sem ébredt föl éjjel,nagyon jól aludt az uj ágyában.Úgy látszik mégis baja volt a kisággyal.
Szép napot mindenkinek!
Köszi Rosa, Lille!
3 ember lesz a csoportban rajtam kívül, talán május 1-től.Majd meglátjuk.
Dolgozom is...
Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok!
Nincs időm visszaolvasni, Gergő nagyon odavan már, pedig késő du. is aludt. Jön a hidegfront holnap:S
Köszi a drukkot a szemüveghez, megúsztam 5.300.- Ft-ból:D Álmodni se mertem ilyen keveset, ráadásul hasonló a keret az előzőhöz, csak világosabb:)
Megyek is, holnap próbálok felzárkózni.
ööö, azt azért nem bírtam ki, hogy mihez kell gratulálni Tündének:P
Hát Tünde, tényleg nagy nagy gratulaaaaaaaaaaaa, nagyon ügyes vagy!:)))
Jó éjt mindenkinek!
Hűűű,Tünde,gratulálok!
Ez aztán a hir!!!
Sziasztok!
Nemrég jöttünk haza a "team találkozóról" és képzeljétek, felkértek csoportvezetőnek, elvállaltam:)
de szép lehetett!!Én is láttam tavaly itt nálunk.
Férjem kiröhögött,mert úgy rácsodálkoztam..4 éve láttam először szivárványt,mikor ideköltöztünk:))
Lányok,kapott már valaki adóvisszatéritést?
Én februárban küldtem el az adóbevallásomat és még mindig nem kaptam zsét.:((((
mennem kell,felébredt ez a kis prücsök.jöhet az uzsi.
puszi mindenkinek.
Áááá volt egy hisztim: a mosógép kivezető csöve nyomta ki a vizet ott ahol a fali csőhöz csatlakozik, mondtam Apának, aki tegnap közölte h MEGCSINÁLTA, már nem fog szivárogni a víz, nyugodtan moshatok. Ja, elázott a fürdőszoba, de úgy derekasan. Bepánikoltam, hívom h legyen szíves vhogy hazajönni mert nem birok vele. Most nem tud. Nagy nehezen beszigetelő-szalagozom, de megen ömlik a víz, még jobban talán. Kiakadok, sírva hívom h qvára de meg kéne néznie. Áááá most nem lehet, meg van pakolva a kocsi hagyjam úgy majd este megnézi...mivan? estig várjak, pedig csak "szakszerűen" be kéne szigetelni, ugyanis csak megnyúlott a cső vége.
Érdekes módon ha pl anyósom fingja el magát uezzel a problémával, akkor lélekvesztve rohant volna a főnökhöz h baj van, mennie kell...
Ezt el is mondtam neki, h kössz szépen, tom le van sz@rva, ott rohadjon meg minden, mert én kérem.
Jééé, fél órán belül itthon volt. Üvöltözött velem meg minden, még Jázmin is sírva fakadt. Nem szóltam semmit, csak közöltem h tegnap azt mondta h már kész, ne engem szidjon ha gánya munkát végez. Erre befogta, beszigetelte és elment.
Nem lett volna egyszerűbb eleve ezt csinálni? Vagy esetleg hazajönni erre a 10 percre amikor először szólok és akkor most nem úszna a fürdő?
Mindegy.
Kitti, én Ittam a Natalt meg Folcint szedtem :)
Chris, Gerinek és Neked milla gyógypuszi :)
És nem köhög ugatósan?Bocsi,ez a meghatározása:ugatósan.
Nehogy kruppos legyen.Lilcsi azért volt kórházban a multkor azért ismerem a tüneteket.
Persze nem okoskodni akarok:)
Ahha,nah ezt a balzsamot megnézem hátha jó lesz.Laptunk vmi mellbedörzsit,de csak napi 2x használhatom és nem tűnik túl hatásosnak.
Az orrszívást meg úgy csinálom ahogy a doki csinálta,mert már a rendelőben is kiszívták neki.
Jó lenne ha már nem lenne ennyi nyavalya a levegőben.
Szia!
Hogy érted hogy fullad?A váladéktól?
Ügyike,jó sokat aludt.Biztos a front miatt.
Lilcsi meg nagy boldogan bemászott az új ágyába,ma hoztam be,és 5 percen belül elaludt.
Elég használt szegény,de használható...mármint az ágy.:))
Dobok képet minjá.
Szia!
Baby Luuf balzsam, az kidugítja az orrot,ilyen mentolos kenőcs.
Meg én mindig úgy szívtam az orrát, hogy Sterimar, 5 perc szünet, orrszívó porszívó, és utána orrcsepp. Ez valamennyire kidugította.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?