Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Ezt nem hiszem el. még mindig alszik... :P
gyors hsz a bilizéshez: bátyám 2 évesen még pelusban: apám ráteszi, hirtelen nagy zajt csap-gyerek megijed, belepisil a bilibe - nagy öröm, ujjongás, dícsérgetés, stb - gyerek többé nem pelusos :)
egyszerű és nagyszerű :DDD
FELÉBREDT!!!!!
Megyek megeszem! :P
Puszi Nketek!
Szerintem hülye!
A gyereke, bár a fiúk később kicsit, 2 éves kor körül érnek meg, akkor tudják agyilag felfogni, mi ez a dolog, mi a visszatartás, mikor jön az inger, honnan ismerik fel! Korábban hiába mert, nem érti meg mit akarnak tőle
ERőltetni semmikor, semmiképp, mert lelkileg nagyon rosszat tesz. Későbbiekben személyiség zavar,önértékelési zavar, szülő-gyerek kapcsolat romlása, következhet be, nem bezsélve a fizikálisan megjelenő betegségekről.
Sose szabad fenyíteni, sose szabad rákiabálni, sose szabad megverni!
Istenem, szegény gyerek!!!
DE jó!!! NAgyon aranyos lehet!
Én is úgy várom már hogy beszéljen! Igaz a 10 szavas szókincsével garantált, hogy semmit nem hallasz a tv-ből ha akarsz!!
Hát kiakadtam.Ma beszélgetek egyik anyukával a bilizésről.Mondom neki h állunk,h Kevin néha leveszi a pelóját és úgy van csupin,nem pipil sehova/néha ráül,kotlik rajta és ennyi/.Ilyenkor persze a bili a láthatáron,én meg utána a nyomában,h mikor kellhet neki pisilni.
Erre h én igenis erőltessem h üljön rajta sokat,ha bepisil verjem el a fenekét,kiabáljak vele h ezt nem szabad stb.Hát Csajok,köpni,nyelni nem tudtam!!!Neki 2 éves a kislánya,most lett szobatiszta és azt mondta h beszélték a Vnővel h min múlik a szobatisztaság és h ő nem akar nagyképű lenni,de a Vnő azt mondta h a szülőkön múlik a dolog!Noooooormális?
Én meg pont azt tudom h nem szabad erőltetni!Neem?
Hát nem!És állítólag építő fel akarja számolni a cégét,sejted miért.->gondolom gubanc van!F.sza,mi?
Áh,de ne is beszéljünk erről.
Azt hiszem utolsó hatáideje május 15,majd meglátjuk történik-e vmi!
Éééés már annyit szövegel,szinte egyhuzamban,mostani kedvence a várjál:)
Namerugye én mindig kérem h várjon és tegnap arra lettem figyelmes h egész nap aszondi h várjál,hú mondom én ennyiszer mondom neki,ez király:)
Kis papagájosdit játszik:)Tök édi:)
Szia!
Még mindig nem oldódott meg a lakhatási??? Remélem nincs nagy baj!!!
Sziasztok!
Köszi Csajok az ajiválaszt,megnyugtattatok jól:)
Me1inda!Megyünk,csak össze kéne kapni magunkat anyagilag,ami sose lesz perpill úgy érzem.Ráadásul gubanc hegyek a lakhatásival,á nem is húzom fel magam!
Gabi,nagyon várom a beszámolót:)))
Amúgy 10től lent voltunk és 3/4 12után jöttünk fel,gyors ebéd,majd ágy ezerrel.Annyira ügyes volt Kevin,ma nem kellett vele balhéznom semmin szinte és feljött tök egyedül a 3.ra.Általában mindig feljön,csak üvöltve,de most csak úgy pattant a lépcsőn felfelé:))
Bizony nő mint a gomba :) Tegnap néztem az újságban az anyakönyvi híreket amiben Jázmin is benne volt és eszembe jutott h mennyire ici-pici volt akkor, most meg már majd 7 kiló, és ülve gagyarászik nekem... nem semmi :DDD
Na asszem felébresztem, még képes és átalussza nekem a napot! :P
Melinda!
Annyira édes Jázmin! És mekkorát nőtt! Nem hihetetlen? A múltkor még küldted a kórházból szülés után a képet, most meg mindjárt írod hogy ballag...nagyon telik az idő! Főleg az ilyen piciknél, mint Jázmin látványos nagyon a fejlődés!
Sziasztok!
Nagy gratula Dominak :)
Rosa, örülök h jobban vagytok! :)
Kitti, sztem jó az aji jó sok mindent kapnak :D :))) Hozzánk is jöhettek :P :DDDD
Jázmin alszik a tegnap este már okés volt, leszámítva a kocsog biztosítós csaj felzörgette :((( Aztán szépen elaludt 8kor, DE fél 11kor ébredt - hami, aztán fél 4kor - hami és 6kor is hami... na mi van, kezdi megen? :P Most meg szuszizik :) Ha nekem felcseréli a nappalt és az éjszakát, hülyét kapok!!! :) Vissza kell fordítanom vhogy, rem ez csak egyszeri alkalom volt. Lehet h túl korán mentünk pancsizni? Fene se tudja. Ma péntek van? Mit főzzek ?
Sziasztok!
Hazajöttünk bölcsiből! HATALMAS ÁTTÖRÉS!!!! történt ma.
ALszik és jövök naplózni, és mindent elmesélek!
Sziasztok! Jó étvágyat az ebédhez!
És köszi a gratulákat, puszikat átadtam!
Sziasztok csajok!
mi fél 8-kor keltünk, még fő a kaja (már mostam egy adag rucit), ha kész, akkor megyünk kifelé. Szépen süt a napocska:))
Kitti, szerintem is elég az ajándék:)
Domi ügyi nagyon, csak így tovább:)
Rosa, örülök, hogy jól vagytok:)
Majd még kukk, de lehet, hogy csak ha elaludt a gyerkőc.
:)Jól van akkor:)
Remélem örülnek majd:)
Sziasztok!
Mi istenien aludtunk,gyerekek jól vannak,még kicsit köhögnek.
Ma meg holnap apa itthon lesz,délelőtt főzés,takaritás,délután dolgozom,úgyhogy majd kukk.
Még kicsit kertelni is kéne,nagyon nő a gaz..
Ja, még valami:
Dominak gratula, nagyon ügyi, csak így tovább.
Szép reggelt!
Nemrég ébredtünk:)
Még alszom...
Kitti elég az aji:)
Szép napot!Majd kukk.
Jaj de jó hírek Gabi!Annnyira ügyes Domi!Gyorsan adj helyettem neki puszikát!:))
Köszi h írtál h elég az aji,megnyugtattál:)
Szép napot Nektek!
Sziasztok!
MI 7-kor keltünk, és 9-kor megyünk bölcsibe!
Tegnap is így volt, és már ivott ivólét is, elfogadta ,áshol! DE jó!
Új mániánk a bicikli! Nem lehet leszedni róla, majd teszek fel képeket!
Nem olvastam vissza, csak az utolsó kettőt, remélem mindenki jól van, és lógok MOkkának egy gratulával. Tegnap belestem, csak írni nem volt időm.
MOkka! GRATULA!!!!
Kitti! Szerintem elég ajándéknak bőven!!!!
Szép napot, majd jövök!
Szép reggelt!
Mi 1/4 7kor keltünk,hát tudtam volna még aludni!Ez van.
Mára semmi extra melóm,kicsit takarítok,még van mit,aztán 10 fele megyünk le.
Tegnap megvettük a barinőm kislányának az ajit,majd ma hívom h vasárnap otthon lesznek-e.Apa nem repdesett az örömtől/merugye alig van pénzünk most ajikra/,de meggyőztem.
Az az igazság én mindig bajban vagyok ezzel a babalátogatósdi ajival,szerintetek elég ha viszünk egy kispólót,egy felsőt,egy labdát,egy testápolót,egy popsitörlőt és egy pezsgőt?Segítsetek légyszi:)
Majd délelőtt benézek:)
Szép napot!
Szépjóestét!
5 perce tettem le Annámat, szokásához híven rinyált, amikor kijöttem tőle, de azóta csönd van. Remélem elalszik.
Ma reggel is sokáig aludt (fél 9-ig), így a délutáni alvászat kezdete is fél 2-re tevődött át (ma apával aludtak fél 4-ig). Ezvan.
Délután Kristóféknál voltunk, aztán elmentünk négyesben (Kristófékkal) boltba, motorral természetesen, úgyhogy rohanhattunk a puják után, mert ugye alkalmi süket mindkét gyerek. Rekettre kiabálhatjuk magunkat, hogy megálljanak, de akkor sem hallják meg:D Kis huncutok:D
Melinda, jobbulást kívánunk Jázminbabónak, mennek a gyógypuszik, hogy mihamarabb jobban legyen így a szuri után!
Rosa, örülök, hogy jól vannak már a gyerkőcök.
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?