Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Képzeljétek ,tegnap délelött csupasz popival játszott a Simi mert becsurgott és nem kapott másik gatyót :) Egyszer csak fogta magát és elmet a kerítéshez pisilni , annyira tetszett neki hogy fogta a kukacot és írányította hogy 5 percenként ment csöpögtetni :) :D :D
A kakával nem tudom mi lesz! :( minden nap agatyóba megy, és nem is szól elötte hogy kéne pelus :(
Hát igen,ezen szomorkodtam én is:(
Azt mondták 10 fokkal lejjebb megy a hő->nekem tuti fullos fejfájás garantálva:(
Igen,szépen látszik már:))
Köszi:)
Asszem Simi is fürdik délután! A hétvégére nagy lehülést mondanak 18 fokot is :(
Aztán megint meleg lesz :)
Kitti! Hova kapta Kevin a Prevenár oltást?? láb vagy kar???
sZERDÁN DÉLELŐTT MEGYÜNK!
Szia Mokka!
Mizu?
Aha,olvasom a naplót és látom h mit beszéltél a nőcivel:(
Sajnálom,de nagyon szorítok h beférjen Nóri a csoportba!!!
Hozd el hozzánk,itt van hely a bölibe:)
Nekem aszondi a vezető h simán beadhatnám úgy is h pocis vagyok és itthon vagyok.Én ezt el nem tudnám képzelni mondjuk,csak egy esetben ha nem lenne nap mint nap gyerekek közt,de ugye van,szal neeeem adom!
Jövő héten keddtől leszek amúgy táppénzen úgy egyeztem meg a dokival:)
De majd Anyum átmegy a papírjaimért és el is küldi a tecsóba:)Tök édi:))
Ma is jött értünk reggel 7re,meg haza is hozott,olyan fél 9 fele végeztem.
Sziasztok!
Megvolt a vérvétel,Kevint kicsit megviselte a koránkelés,engem meg a -4 kémcső vér:((Annyira fájt a helye,mert az asszisztens bengán cserélgette a csöveket,még bocsit is kért.Ekg,belgyógy stb minden okés volt,a pulzusom meg kissé durva:116!Ezt hogy hoztam össze?Tittára nyugodt voltam pedig!
Jaj egy jól megtermedt pali ült kint várt a vérvételre,mire mondja h terheléses vércukrot néznek és h ő fél,magamba annyira nevettem,aztán nyugtatgattam h ne féljen:D
Hiszti,kivi vagyok tetszett e a pacsa Annának:))
Idén most fürdött először?
Beszéltem az anyukákkal,mondják h simán kirakták az erkélyre tavaly is a medencét és pacsálhattak a babók.
A miénk az ágyneműtartóban lapul,de egyedül nem tom felnyitni,majd Apával kivetetem este.Azé nem bánnám ha holnapra nem romlana el oly nagyon az idő és akkor Kevin is tudna pancsizni egy jót:)
Sziasztok!
Csak bekukk nincs egyáltalán semmire sem időm,mert ha lehet menekülünk itthonról.De most úgy néz ki hogy költözünk Gödöllőre!
Tünde ne szomorkodj,mindenre van megoldás...
Melinda:nem semmi hogy már ilyen hamar oviba kell iratni a csöppséget.És ha mégsem ott fogtok lakni?Nah hát ezek érdekesek.Nem semmi.
Hiszti:jobbulást nektek!
és puszi mindenkinek!
Me1inda köszönöm a nyugtató szavakat, aranyos vagy!
Ha megkérdezed, azt megköszönném:)
Ma nincs is kedvem semmihez, már bőgtem ma is...
Ja, Tünde, a bölcsit sajnálom :( de ha ez vigasztal, én most írattam fel Jázmint az ovis várólistára... :S a városban ennek az ovinak van csak ilyen durva várólistája, mert kétnyelvű, meg elég komoly, de nekem a legfontosabb szempont nem ez hanem h NINCS kisebbségi gyerek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! azoktól szeretném távol tartani a lányom, inkább fizetek is csak neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!
a bölcsibe meg még akkor kellett volna jelentkezni kb, amikor Jázmin még csak kósza gondolat volt :(((((( Pedig ez nem is olyan nagy város :S
na mentem pusszka :)
Sziasztok!
Tünde, sztem ne aggódj emiatt, biztos az van h Nóriban túlcsordul a szeretet és nem tudja h mekkora erővel bír, Ő nem tudja felmérni h egy harapás mikor fáj :) Persze ez rossz, de vannak ilyen leszoktató módszerek meg mindenféle praktika. Nem a neveléssel van gond, ilyen a temperamentuma, csak meg kell mutatni neki h szeressen gyengéden :D
Uncsitesó kisfia is mindig csípett meg harapott örömében, de nem tom h szoktatták le róla, de ha gondolod megkérdezhetem :)
Milyen nagy már Nóri baba, istenem nemrég írtad h elkezdett járni, mostmeg már szalad :DDDD
Nálunk minden oké, szép idő van :)
Legyen szép napotok! Puszi :)
Sziasztok!
Látom mindenki elfoglalt.
8-kor keltünk, már megfőztem (tojáslevest és spagettit), most pedig megyünk kifelé, Anna pancsizni fog egy kicsit kint, felfújtuk neki a kismedencéjét, alig várja:)
Majd ha elaludt ebéd után, akkor jövök!
Puszi, és szép napot!:)
Sziasztok!
Bocsi csajok, ha legtöbbször csak kérdezni nézek be...erre van időm, meg naplót írni.
képzeljétek, mostanában ha Nóri találkozik gyerekekkel, meglátásom szerint örömében annyira szorítja őket, meg puszilja, és ezzel együtt harap is, hogy nagyon kell vigyáznom. Ma boltunk babazsúron és az iker Bercit megölelte, úgy ment felé és mire odaléptem, elestek és Berci a betonba beverte a fejét:( Múltkor Katát, utána Flórát harapta meg.
Hazafelé úton bőgtem:(
Mitől ilyen? Ritkán találkozik gyerekekkel, vagy rosszul nevelem?
Előzménye is volt a rossz kedvemnek: ma kaptunk egy levelet h helyhiány miatt nem veszik fel Nórit a bölcsibe.Holott még télen beiratkoztunk, azt mondták h biztos! Nem hiszem el, hogy ez történik velünk!Holnap bemegyek délelőtt a vezetőhöz, hogy ez most hogy működik? Nem fogunk tudni megélni, ha nem megyek el dolgozni és akkor hová teszem Nórit???????
anyósom bichon havanéze is így járt a dokinál, csak ő már az legutolsó, a kórosan elhízott kategóriába tartozik... :S
a banya meg nem hallgat a dokira, továbbra is tömi, utolsó előtti oltásnál 5 évet adott a kutyának a doki, legutóbb azt mondta h csoda h még él, egyik szerve sem müxik rendesen, magas a vérnyomása és valszeg cukorbeteg is... de kit érdekel ugyebár, düh rohama van ha nem kap enni...10 percenként. És mit eszik? csokit...
Vidám délutánt Csajok!
Kevin felébredt:)
Sziasztok!
Hát olyat mesélt Tesóm h csak lestem!A kutyáját/beagle/ diétára fogta a doki,csak lájtos! kutyatápot ehet,meg van szabva h mennyiT:DDD
Kissé bezabálós a kutyu:D
Mondtam neki jó h nem update tápot ehet csak:D
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?