Kismama klub, nemcsak kismamáknak (beszélgetés)
Annának is van elszíneződés a fogán, de nem sötétebb, hanem van olyan rész, ahol világosabb-fehér a foga. Nem tudom mitől lehet ez, de már nagyon sok gyereknél megfigyeltem, akikkel találkoztunk.
Szerintem lehet ismerkedni a fogkefével, ilyenkor úgyis mindig rágcsálnak, fürcsi közben add a kezébe, rá fog harapni:) A sikálástól még messze vagytok sztem, de eljön az az idő is:)
Mi este mosunk fogat, először én mosom át neki, aztán ő egyedül, majd jön az öblítés. Nagyon imádja köpködni a vizet:)
Nem,nem túlzás!Sztem tök jól tetted h vettél!A fogakra én is allergiás vagyok!Figyi,az Jázminnak is jól esik ha odadörgölheti az ínyéhez,ahol jön neki!Szal Te csak jót tettél:)
Vannak fogzásos műanyag sörtés fogkefék,direkt ezért,asszem pont a dm-be szokták venni itteni anyukák,vmi 3as csomiban van vagy mi.
Tényleg, vettem Minának ilyen nenedent-baby tanuló fogkrémet, 6 hótól való, azt írja. Használt vki ilyet? Mmnint a babákon? Tom h korai, hiszen van 1 szem fogacskánk, az se tört még át rendesen (éééés amúgy fölül!) de, és ez most lehet h undokan hangzik, Jázmin2-nek van egy kis elszíneződés az egyik fogacskáján, szuvasodás :((((( és én ezt messziről el akarom kerülni, megfogadtam h amint kibújik Baba fogija már mossuk is, had tanulja, mi az :P
Normális vagyok? Mmint h értitek, ez túlzás?
:))
Szia Hiszti!
csatlakozom, nekem sincs kedvem semmihez :S s már futottunk egyet a városban, bank, dm, sper, elég is volt!
anyósom nem tom kiverni a fejemből! :( Apa kérdezte h miért nem szóltam inkább neki h vigyázzon pénteken Minára, miért cibálom be anyumat...hát tegnap megkapta a választ, anyósom nem várta meg h Jázmin felébredjen, elhúzott. Ennyire kíváncsi rá, pedig lassan egy hónapja nem is látta :S vááá!
Na lefőtt kávém :D Megyek, visszaolvasta, örülök h Mki jól van, később jövök.
Kitartás Csajok, most jön az őszi fáradság :DD :P
Sziasztok!
Me1inda,hú ez a Te anyósod sem semmi:(((
Falnak megyek az ilyen beszólásoktól én is!
Mokka,kérjük a képeket!És kitartás a futáshoz!
Jaj,nekem olyan nyomi napom van.Semmihez nincs kedvem!
Tegnap elhoztuk a babaruhákat Anyuméktól,azokat válogattam-felét kiszanáltam,amiket Kevinre sem adtam rá,majd odaadom uncsitesómnak,Ők örülnek neki majd/most szül a bnője/.
Hát,ennyire tellett mióta Kevin alszik....ez van,ilyen nap is kell néha!
Nem mertem még mérlegre állni :( majd este :)
Holnaptól megyünk futni megint a szomszéd csajjal , és a kajámat is nagyon lecsökkentem ! azt majd meglátjuk :)
NA sikerült visszaolvasnom :)
Hiszti ,örülök hogy minden rendben :)
Tünde , mi az Elmex kid-et használjuk és a esti fürdésnél kezdtük a fogmosást, 2 fogkefét vettem ,ha kéri akkor ő is mossa ha nem akkor csak én :)
Kitti! bár már megvan a bébiőr .... a miénk is hangra kapcsol be és nagyot reccsen olyankor és cska utána hallom a gyereket, vagy csak reccsen és nem hallok semmit mert nagyon halkan nyöszörög , Én csak recsegőnek hívom :)A barátnőmnek olyan van ami folyamatosan megy ( olyan mintha tengerzúgás menne rajta) és mindent hallani :)
Nekem az jobban tetszik :)
Sziasztok!
Köszönjük, Apa és Jázmin is jobban van, bár Nyuszifülem eléggé harsányan viseli ezt a fogacska ügyet :P Az én fogam meg úgy döntött, elég volt a gyógyszeres tömésből, kipottyant az amit a doki ideiglenesen tett bele... hát nem kellemes :S Csak az a jó benne h alig birok enni, ez jót tesz a fogyimnak :P Mostmár csak kibírom péntekig :) Apa szombaton jön csak :(((
Na, van min idegeskednem is: anyós. Megen akkorát hazudott h ha nem talizunk 7végén vkivel és nem dumálunk róla, akkor mot elég nagy szarban lenne az illető, meg mi is! A banya nekem azt mondta h kifizette az összes providentes tartozást amit Apa vett fel neki (Apa nevén volt, de a pénzt banya kapta és ő is fizette, már amikor..)összefutottunk a sráccal aki jön a pénzért, mondja h akkor az anyuka 2 hetente fizet... mi van???? Nekem nem ezt mondta! Most foshatunk! :((( A másik a bankos szabadfelhasználású, ugye kérte h vegyünk fel 300-al többet, azt adjuk neki s ő majd fizeti a törlesztőt, a mi 19 ezer... szerintetek??? Közölte h hát most nincs pénze... A pofám leszakad!
Tegnap itt voltak, Jázmin aludt. Banya: "jajj hát hol van?" (hálóban aludt, mi is de Jázmin hála égnek nem ébredt a csengőre)
mondom h a hálószobában
"egyedül alszik ott bent????"
igen
"bent mered hagyni egyedül???"
na itt kivitte az agyam, de meglátta az etetőszéket (amit már nem egyszer látott)
"és itt szokott enni????"
igen...mintha hülye lenne, jó abc-s habszivacs puzzle szőnyeg következett:
"ebből megvan az egész abc?"
igen (de elfeleztem, másik része a hálóban van)
"de nincs itt ez csak pár betű...!!!"
-úhhhh nem mondja- igen a többi a hálóban van
"jaaa"
digiképkeret:
"hát ez mi ezt én nézem!"
jó (_mint egy hülye, úgy viselkedett!) kiszúrta másik Jázmint:
"ez ki, milyen baba?"
másik Jázmin
"hát a miénk sokkal.... (nem talált szavakat, kérdem mi?) sokkal életrevalóbb, sokkal, sokkal..."
hebegett habogott csak h szapulhassa azt a kisbabát, nem értem mi baja vele és mindezt egy kép alapján..
"a miénk sokkal ügyesebb!" (egyik képen jobban kinyomja magát mint J2)
mondom, nem, másik baba már 3 hete mászik és feláll, ja és van 6 foga
"azért mert biztos gyenge az ínye, a miénknek meg jó erős"
ilyen és hasonló marhaságokkal fárasztott, majd kivitte a hajam, hát mi afenét ártott neki másik Jázmin? esküszöm ehhez külön tehetség kell, vkit egy kép alapján szapulni... undorító!!!
el is húztak gyorsan hálaégnek, mert ugye égett a lába alatt a talaj, amikor Apa megjegyezte h taliztunk ma a providentessel...
Édes Istenem, minek él az ilyen?????? Áh, kész vok!
Szépjóreggelt!
7 előtt valamivel keltünk Annával, mondanom se kell, hogy még tudtam volna aludni. Úgylátszik a gyerekem már az ovira gyúr, azért ébred ilyen korán. :)
Tegnap 5 körül ért haza a nagyival, aztán még elugrottunk Kőkapura egy kicsit, jött anyum és nagyanyóm is, jóvót:) Majd teszek fel pár képet.
Mára semmi extrát nem terveztünk, bemegyünk a városba vásárolni Annával, azonkívül semmi.
Tündi, örülök, hogy szerencsésen megjártátok, annak viszont én sem, hogy anyukáddal nem tudtál annyi időt tölteni, amennyit szerettél volna.
Melinda, szupi, hogy bújik végre Jázmin fogija.:) Apának jobbulást!!!
Mokka, örülök, hogy tudtatok pancsikázni kicsit:) Várjuk a képeket:))
Kitti, az a jó, hogy ha tudsz aludni:) Biztos jól telt a tegnap délutánotok!:)
Na, majd még kukk, most megyek valami reggeliféle után nézni.
Ó,sziaszia!!!
Örülök h szerncsésen hazaértetek!Annak kevésbé h Anyudat nem láttad sokat:(
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Tegnap olyan jó volt Anyuméknál,este pedig még bementünk Tecsóba és összefutottunk egy régi kedves ismivel,olyan jó volt látni,beszélni vele:)Amúgy képzeljétek tegnap volt 1 éve h költöztünk!Hogy elment az idő,nem?
Éjjel jól aludtunk,jaj Csajok én annyira tudok durmolni h hihetetlen!
Mokka,de jó h hazaértetek!:)Annak is örülök h tudtatok pancsizni:)Várjuk a képeket!
Me1inda,Apának jobbulást kívánunk!!Szeeegény,nagyon fájhat neki!Jázminnak pedig kitartás a fogihoz,most már tuti áttör neki:)
Szép napot Csajok,Babócák!
Majd kukkolok!
Tünde!Hazaértetek?
Gabi!Veletek mizu?Rég voltál!:(
Sziasztok!
Este haza érkeztünk, még nem olvastam vissza.
Jó volt otthon, csak keveset láttam Anyát:(((
Később visszaolvasok, legalábbis megpróbálok!
Addig is pusz Mkinek!
Hazaértünk :) csak este 8 elött valamivel, mert még délután strandoltunk egy utolsót :)
Jó volt minden :) Majd mesélek és a képek si mennek :)
Sziasztok!
gyors kukk, rem Mki jól van :) Apa karjára ráesett egy 80 kg-os fémlemez, csoda h nem vágta le :S :((( Ma van apósom szülinapja, délelőtt voltunk köszönteni, viszkit ittak, szegény Apa, utálja, de lenyomott vagy 2 decit, fáj a karja :( Nem örülök. Dolkihoz nem menne, á! Mindegy, végülis nem olyan vészes, de jól megütötte :(
Anyós...hát majd mesélek.
De van jó hír is, véééééégre tényleg jön az a fogacska!!!! :DDD Már nagyon látszik, kibújik nem sokára :DDD Remélem... :P
Na puszi, további szép napot Nektek! :)))
szia Brigim!
Illatos szilvás pitét sütünk és csalamádét teszünk el.:)
Kukk a recis naplómba!
Bence babának jobbulást kivánok,gyógypuszik mennek!
süti recept a naplómban:)
Jól hangzik,ki fogom próbálni,szeretem a szilvásat.
Szia Kittim!
Én tettem egy műanyag vödörbe is,aminek teteje van,az megy a hűtőbe,1-2 hónapig igy is eláll/ha marad/,és teszek üvegekbe is lezárva.
Azért érdemes másnapig hagyni,mert nincs rajta viz és addigra jó levet enged.
Nagyon egyszerű..tegnap legyalultam,egy nagy műa.tálban összekevertem/kézzel/,ma meg beraktam üvegekbe.:)
További ajánlott fórumok:
- Segítség kismamáknak szoptatással kapcsolatban
- Influenza elleni védőoltás kismamáknak
- Mit tilos enni a kismamáknak?
- Mi annak a gyógyszernek a neve, amit depressziós kismamáknak adnak, hogy elapasszák a tejet?
- Új jogszabályok munkába visszatérő kismamáknak?
- Véleményeket szeretnék kérni Dr. Tóth Zoltán (Szolnok) nőgyógyászról. Kismamáknak ajánljátok?